Χριστίνα Μπόμπα: Αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη δημόσια! Τι συνέβη;

Κρίμα...

Χριστίνα Μπόμπα: Αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη δημόσια! Τι συνέβη;

Αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη η Χριστίνα Μπόμπα! Τι συνέβη ακριβώς;

Η ίδια έκανε την αποκάλυψη αυτή σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Celebrity.

«Την εποικοδομητική αρνητική κριτική του τύπου «δεν συμφωνώ με αυτό που μας λες ή δεν μου αρέσει κάτι συγκεκριμένο» τη λαμβάνω υπόψη μου και, εφόσον δω ότι έχει βάση, προσπαθώ να βελτιωθώ.

Στο τελευταίο μου ταξίδι στην Κούβα, π.χ., έβγαλα αυτή την κλασική, γλυκιά φωτογραφία με τα δελφίνια και την ανέβασα στο Instagram. Στη συνέχεια, λοιπόν, έλαβα πολλά αρνητικά μηνύματα που αφορούσαν τις άσχημες συνθήκες διαβίωσης των δελφινιών, το πόσο περιορισμένα είναι αντί να ζουν ελεύθερα στις θάλασσες και τις σκληρές τεχνικές εκπαίδευσης στις οποίες υποβάλλονται προκειμένου να βγουν φωτογραφία με τους τουρίστες.

Στεναχωρήθηκα πολύ και όχι μόνο κατέβασα τη φωτογραφία, αλλά μοιράστηκα και μία άλλη με ελεύθερα δελφίνια, ζητώντας συγγνώμη για το λάθος μου που έγινε από άγνοια. Από δω και πέρα, φροντίζω να ενημερώνομαι περισσότερο πριν αποφασίσω να κάνω κάποια δραστηριότητα και να τη μοιραστώ.

Από την άλλη, τα άσχημα, προσβλητικά σχόλια, που δεν έχουν ουσία, αλλά προέρχονται από ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να δημιουργούν ψεύτικα προφίλ για να προβάλλουν τα κόμπλεξ τους, όχι μόνο δεν με αγγίζουν, αλλά τα διαγράφω και μπλοκάρω αμέσως όσους τα γράφουν. Δεν χρειάζομαι την αρνητική ενέργεια κανενός», δήλωσε η ίδια.

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Μεγάλη ανατροπή! Ακύρωσαν τα πάντα! Τι συνέβη;

Μεγάλη ανατροπή για τον παρουσιαστή του Survivor, Σάκη Τανιμανίδη και τη σύντροφό του Χριστίνα Μπόμπα. Τα ακύρωσαν όλα! Τι συνέβη στο ζευγάρι;

Μετά το τέλος του «Survivor Ελλάδα-Τουρκία», ο Σάκης Τανιμανίδης συζητάει ήδη τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια με το κανάλι. Οι συζητήσεις αφορούν μια νέα ταξιδιωτική εκπομπή που έχει στο μυαλό του και με την οποία, όπως λένε, στον ΣΚΑΪ έχουν ξετρελαθεί και θέλουν διακαώς να την εντάξουν στο β' μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Πρόκειται για μια ακριβή παραγωγή, που προϋποθέτει αρκετές ώρες γυρίσματος και μακρινά ταξίδια.

Τα δημοσιεύματα ήθελαν για συμπαρουσιάστρια του Σάκη τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα, αλλά, όπως λένε οι πληροφορίες, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, καθώς το ζευγάρι δεν θέλει να «καεί» από την κοινή δημοσιότητα. Η μόνη εμφάνισή της στην εκπομπή θα είναι ως guest σε ένα και μόνο επεισόδιο!