Στέλλα Μιζεράκη: "Έσπασε" η καρδιά της με τον χαμό του Πάνου Ζάρλα: "Είσαι ο Άγγελός μας! Ο Θεός να..."

Μόλις έκανε την πρώτη της ανάρτηση!

Στέλλα Μιζεράκη:

"Είσαι ο Άγγελός μας! Ο Θεός να..." - "Έσπασε" η καρδιά της Στέλλας Μιζεράκη με τον χαμό του Πάνου Ζάρλα! Μόλις έκανε την πρώτη της ανάρτηση!

Μετά από κάποιες ώρες σιωπής η πρώην σύντροφος του Πάνου Ζάρλα αποφάσισε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο, δημόσια, έναν άνθρωπο που πέρασε από τη ζωή της και άφησε το δικό του αξεπέραστο σημάδι!

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram του είπε "αντίο":

«Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω.Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες…Αυτό ήταν το τραγούδι μας…Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχως για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατι αξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.Είσαι ο Άγγελος μας!!»

Στέλλα Μιζεράκη: 'Έσπασε' η καρδιά της για τον χαμό του Πάνου Ζάρλα: 'Είσαι ο Άγγελός μας! Ο Θεός να...'

Πάνος Ζάρλας: Στη δημοσιότητα το βίντεο με την στιγμή που χάνει τον έλεγχο της μηχανής του!

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε το βίντεο από την στιγμή που ο Πάνος Ζάρλας χάνει τον έλεγχο της μηχανής και χάνει την ζωή του.

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές!

Το διαδικτυακό κανάλι One πρόβαλε αποκλειστικό ρεπορτάζ όπου δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο, από την τραγική στιγμή που ο 28χρονος, Πάνος Ζάρκας χάνει τον έλεγχο της μηχανής του και πέφτει στο έδαφος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πάνος Ζάρλας: Ξέσπασαν σε κλάματα οι αστυνομικοί - Δεν θα τον έσωζε ούτε το κράνος! (Βίντεο)

Οι αστυνομικοί που είδαν το διαμελισμένο σώμα του Πάνου Ζάρλαξέσπασαν σε κλάματα, ενώ η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ακόμη και κράνος να φορούσε δεν θα είχε σωθεί!

Η μηχανή του καρφώθηκε στα κιγκλιδώματα!

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/5) ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού και συγκλόνισε τους πάντες!

Το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί ήταν τόσο ανατριχιαστικό, που μερικοί έβαλαν τα κλάματα στη θέα του διαμελισμένου κορμιού του 28χρονου.

Μάλιστα λίγες ώρες μετά το μοιραίο ατύχημα γνωστοποιήθηκε πως ο άτυχος παίκτης ριάλιτι δεν θα σωζόταν ακόμα κι αν φορούσε κράνος καθώς το ατύχημα ήταν θανατηφόρο. Την είδηση ανέφερε η εκπομπή ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου!