Έσκασε τώρα: Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση!

Έσκασε τώρα: Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό γνωστός Έλληνας ηθοποιός! Έσκασε τώρα!

Πιέστηκε πολύ για να μπορέσει να σταθεί όρθιος, να μη χρωστάει πουθενά και τελικά βρέθηκε να είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο».

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του περνάει ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Γούτης, εκ των πρωταγωνιστών της τεράστιας κινηματογραφικής επιτυχίας του Δημήτρη Κολλάτου «Ο άγιος Πρεβέζης», αλλά και του θρυλικού «Λούνα Παρκ», ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο του Ρίου, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο

«Ο Γιάννης χρόνια παλεύει να επιβιώσει. Πιέστηκε πολύ για να μπορέσει να σταθεί όρθιος, να μη χρωστάει πουθενά και τελικά βρέθηκε να είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Δεν μπορούσε να ζήσει με τα ψίχουλα που δίνουν στα θέατρα», είπε η φίλη του, Μαριαλένα Οικονομίδη, στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα.

Τη δεκαετία του ’80 ο Γιάννης Γούτης έπαιξε και σε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες της εποχής, όπως «Ο μεγάλος παραμυθάς», ενώ στην τηλεόραση συμμετείχε σε περισσότερες από 20 σειρές, όπως «Της Ελλάδος τα παιδιά» και «Ελλάς το μεγαλείο σου».

Έσκασε τώρα: Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό πασίγνωστη ηθοποιός! Οι πρώτες φωτογραφίες...

Πολύ δύσκολες ώρες πέρασε η πασίγνωστη ηθοποιός, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που την «χτύπησε»!

Η ίδια μάλιστα, έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της και σόκαρε την κοινή γνώμη!

Ο λόγος για την «Ντενέρις Ταργκάριαν» του Game of Thrones, κατά κόσμον Εμίλια Κλαρκ.

Η Εμίλια Κλαρκ, η οποία πρόσφατα αφηγήθηκε στο The New Yorker τι συνέβη όταν υπέστη επεισόδιο εγκεφαλικής αιμορραγίας μετά από ρήξη ανευρύσματος, εμφανίστηκε στο CBS Sunday Morning και μοιράστηκε φωτογραφίες της από την παραμονή της στο νοσοκομείο, το 2011.

Οπως δήλωσε η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, το οποίο θα κυκλοφορήσει με επεισόδια extra large την τελευταία σεζόν, το συμβάν είχε επιπτώσεις τόσο στη σωματική της υγεία, όσο και στην ψυχική της ευεξία. «Η πρώτη φορά ήταν δύσκολη, τη δεύτερη φορά, όμως, μου ήταν δύσκολο να παραμείνει αισιόδοξη», τόνισε, όπως αναφέρει το iefimerida.gr

Έσκασε τώρα: Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό γνωστός Έλληνας ηθοποιός!