Νίκος Μουτσινάς: Το χαρτί που του ανακοίνωσε τα μαντάτα! Έχουμε αποδείξεις!

Τι συνέβη;

Νίκος Μουτσινάς: Το χαρτί που του ανακοίνωσε τα μαντάτα! Έχουμε αποδείξεις!

Μιλάμε με όλες τις αποδείξεις που έχουμε! Το χαρτί που ανακοίνωσε στο Νίκο Μουτσινά τα μαντάτα!

Τι συνέβη σε ένα από τα πιο δυνατά πρόσωπα του OPEN;

Ο παρουσιαστής θεωρείτο η χρυσή "κότα" για το κανάλι και όχι αδίκως καθώς φέρνει τα πιο υψηλά ποσοστά τηλεθέασης!

Οι ιθύνοντες είναι ευχαριστημένοι με την πορεία του και την συνεργασία τους, γι αυτό και θα τον έχουν και με τη νέα χρονιά κοντά τους!

Ωστόσο, το χαρτί της AGB που δείχνει τα νούμερα τηλεθέασης για κάθε κανάλι σήμερα έγραφε πάνω πως ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή της Παρασκευής έκανε στο δυναμικό κοινό μόλις 13,3.

Αναλυτικά τα τέταρτα:

7,8

10,2

17,9

17,8

15,7

14,3

9,4

Νίκος Μουτσινάς: Η ανακοίνωση για την εκπομπή του! Τι συνέβη;

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια ανακοίνωση για την εκπομπή του και μάλιστα on camera! Τι συνέβη;

Ο παρουσιαστής, βρέθηκε στην παρουσίαση για τη νέα συλλογή παπουτσιών της Μαίρη Συνατσάκη και απάντησε για όλα όσα ρωτήθηκε!

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς παρουσιαστής τόνισε ότι το Για την παρέα δεν θα αυξηθεί μία ώρα, αλλά λιγότερο, καθώς πρόκειται να δοθεί περισσότερος χρόνος στους καλεσμένους, οι οποίοι όπως έχουμε τονίσει, παίζουν μεγάλο ρόλο στην τηλεθέαση!

«Όχι δεν θα μεγαλώσει μια ώρα η εκπομπή. Λίγο μεγαλύτερη θα γίνει. Ένα τσικ. Το θέλει δηλαδή να κάτσει ο καλεσμένος, γιατί με το που κάθονται, σηκώνονται. Για τον καλεσμένο δηλαδή» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νίκος Μουτσινάς: Η στιγμή που μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του! «Είμαι...»

Κι όμως, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για τη σχέση του! «Είμαι...» είπε σε μια στιγμή ανοιχτά και μας άφησε κάγκελο!

Ο ίδιος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη και μεταξύ περιπλανήσεων, γεύσεων και εξτρίμ καταστάσεων, μίλησε και για την προσωπική του ζωή. «Θα υπήρχε κάποιος σύντροφος ή κάτι που θα σε έκανε να βγάλεις την προσωπική σου ζωή πιο εύκολα προς τα έξω;», τον ρώτησε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Νομίζω πως όχι, γιατί αυτό είναι, έχω την αίσθηση, μια τοποθέτηση! Ότι η προσωπική ζωή είναι δική μου. Δεν ήταν τυχαίο το πώς στήθηκαν οι μύθοι στο Χόλιγουντ – έκρυβαν και κάτι, δεν τα ήξερες όλα, δεν ήξερες ας πούμε τι βρακί φοράει η Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Άμα τα δώσεις κι όλα φάτσα φόρα, τελείωσες».

Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής της εκπομπής Για Την Παρέα που σαρώνει σε τηλεθέαση: «Εγώ αυτό που έχω προσπαθήσει να κάνω είναι να υπάρχω σε αυτό το χώρο μέσα από τη δουλειά μου. Υπάρχει κόσμος που υπάρχει σε αυτόν το χώρο, μέσα από τη ζωή του. Μέχρι εκεί! Μπαίνουν σε ένα τριπάκι μετά και πρέπει να ανανεώσουν, να δείξουν τον επόμενο αφού έφυγε ο προηγούμενος ή την επόμενη αφού έφυγε η προηγούμενη, δεν ξέρω τώρα, ο καθένας το σκέφτεται κάπως διαφορετικά».

Όταν ο Mr Travel τον ρώτησε αν κάνει κυρίως μακροχρόνιες σχέσεις απάντησε χωρίς δισταγμό. «Μακροχρόνιες. Είμαι … άσε με!». Η επόμενη ερώτηση από τον Νίκο Κοκλώνη δεν άργησε να έρθει. «Τώρα, είσαι δεσμευμένος, ερωτευμένος; Τι συμβαίνει με το Νίκο Μουτσινά;». Ο Νίκος δεν δίστασε να απαντήσει, κάνοντας… άτακτη οπισθοχώρηση. «Ό,τι θέλω … είμαι! Δεν θέλω να σου απαντήσω και σε όλες τις ερωτήσεις. Ε, μα, απλά δεν θα σου απαντήσω! Είμαι σε πολύ ωραία φάση στη ζωή μου», ξεκαθάρισε.