Πάνος Ζάρλας: Η φωτογραφία που ραγίζει καρδιές!

Πότε την είχε ανεβάσει;

Πάνος Ζάρλας: Η φωτογραφία που ραγίζει καρδιές!

Ο Πάνος Ζάρλας είχε ανεβάσει στο instagram μία φωτογραφία η οποία τώρα, μετά τον θάνατό του, ραγίζει καρδιές!

Η πόζα μαζί με τον αδερφό του σε παιδική ηλικία!

Τη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/5) στη Λεωφόρο Συγγρού.

Ο νικητής του Power of Love είχε μία τρυφερή φωτογραφία από παιδική ηλικία, αγκαλιά με τον αδερφό του, και τώρα, μετά τα όσα έχουν συμβεί ραγίζει καρδιές.

Δείτε την

Πάνος Ζάρλας: Η φωτογραφία που ραγίζει καρδιές!

Πάνος Ζάρλας: Καταρρακωμένη η μητέρα του! Δημοσίευσε την τελευταία τους φωτογραφία!

Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα είναι καταρρακωμένη και δημοσίευσε την τελευταία τους φωτογραφία!

Σπαράζει καρδιές η ανάρτηση και τα λόγια της μετά τον χαμό του...

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 31ης Μαΐου σας αποκαλύψαμε πρώτοι στο Youweekly.gr ότι ο Πάνος Ζάρλας «έφυγε» από τη ζωή, μετά από ατύχημα που είχε στην λεωφόρο Συγγρού, ακριβώς απέναντι από το Ωνάσειο.

Λίγες ώρες πριν, ο νικητής του reality «Power of love» βρισκόταν με τη μητέρα του, Στέλλα Νικολάου, και κάποιους ακόμη φίλους και συγγενείς του στο σπίτι του όπου του είχαν ετοιμάσει ένα πάρτι – έκπληξη με αφορμή τα 28α γενέθλια του.

AdTech AdΤο πρωί του Σαββάτου 1η Ιουνίου, η μητέρα του Στέλλα Νικολάου ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία με τον γιο της, που έμελλε να είναι και η τελευταία. «Μου έκανες μία από τις δικές μας αγκαλιές! Την τελευταία!!!! Αυτές που χανόμουν μέσα της και έμοιαζα κοριτσάκι!».

Πάνος Ζάρλας: Καταρρακωμένη η μητέρα του! Δημοσίευσε την τελευταία τους φωτογραφία!

Στέλλα Μιζεράκη: "Έσπασε" η καρδιά της με τον χαμό του Πάνου Ζάρλα: "Είσαι ο Άγγελός μας! Ο Θεός να..."

"Είσαι ο Άγγελός μας! Ο Θεός να..." - "Έσπασε" η καρδιά της Στέλλας Μιζεράκη με τον χαμό του Πάνου Ζάρλα! Μόλις έκανε την πρώτη της ανάρτηση!

Μετά από κάποιες ώρες σιωπής η πρώην σύντροφος του Πάνου Ζάρλα αποφάσισε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο, δημόσια, έναν άνθρωπο που πέρασε από τη ζωή της και άφησε το δικό του αξεπέραστο σημάδι!

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram του είπε "αντίο":

«Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω.Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες…Αυτό ήταν το τραγούδι μας…Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχως για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατι αξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.Είσαι ο Άγγελος μας!!»

Στέλλα Μιζεράκη: