Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ναταλία Γερμανού: Η απάντησή της στην Σπυροπούλου! «Προτιμώ να...» (Βίντεο)

Τι είπε;

Ναταλία Γερμανού: Η απάντησή της στην Σπυροπούλου! «Προτιμώ να...» (Βίντεο)
News 01.06.2019 17:00

Η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε μετά τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και έδωσε την απάντησή της.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε για το θέμα στην εκπομπή της στον AlphaTV «Καλύτερα δε γίνεται».

Τα όσα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έγιναν θέμα συζήτησης και η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε σ΄ αυτό, ύστερα από συζήτηση που υπήρξε στο πάνελ της εκπομπής της.

Ωστόσο η παρουσιάστρια του AlphaTV, ανέφερε ότι: «Αισθάνομαι ότι περιμένετε κάτι να σας πω και δεν σας το λέω. Έζησα πολλά πράγματα την πρώτη χρονιά, το 2012, όμως, πιστεύω κάποια από αυτά τα έχω ήδη συζητήσει με την Κωνσταντίνα. Πολλά από αυτά. Ότι άλλο θέλω να συζητήσω και να λύσω, προτιμώ να το κάνω με την ίδια σε ένα τετ α τετ παρά δημόσια».

Ναταλία Γερμανού: Απίστευτες ατάκες on air για Βασάλο! «Το πλήρωσε με αίμα...»

Aπίστευτες ατάκες on air είπε η Ναταλία Γερμανού για τον Βασάλο! «Το πλήρωσε με αίμα...»

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή το ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος σύντομα θα βρεθεί ως καλεσμένος στην εκπομπή, "Καλύτερα Δε Γίνεται".

Η συνέντευξη αυτή σχολιάστηκε έντονα, αφού ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε οτι ο Βασάλος αποφεύγει να βρεθεί καλεσμένος στην ενότητά του για την εκπομπή, "Το Πρωινό".

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως είχε συμφωνήσει πολύ πιο πριν να επισκεφτεί τη Ναταλία Γερμανού.AdTech Ad

«Είπα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο να το κάνουμε μετά το Πάσχα γιατί υπάρχει μία προτεραιότητα να πάω στην Ναταλία, όπως ξέρετε, στις 2 του μηνός. Δεν ξέρω τον λόγο που έγινε όλο αυτό. Με πείραξε που βγήκα λίγο βεντέτα… Δεν βγάζω εγώ το πρόγραμμα αλλά το κανάλι», είχε δηλώσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Το μεσημέρι της Κυριακής η Ναταλία Γερμανού, τόνισε: «Σε λίγες ημέρες έρχεται το αγόρι. Είναι αυτή η εμφάνιση την οποία θα κάνει σε εμάς ο Βασάλος και την πλήρωσε με αίμα» Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ναταλία Γερμανού: Εκτός εκπομπής συνεργάτης της! Η ανακοίνωση της ίδιας....

Μια ανακοίνωση έκανε η Ναταλία Γερμανού, για το ότι συνεργάτης της, είναι εκτός εκπομπής!

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Μαΐου η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» επέστρεψαν ξανά αλλά με μία… απουσία.

Στην έναρξη της εκπομπής η αγαπημένη παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι ο Χάρης Γιακουμάτος δεν θα βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής, για σήμερα, επειδή θα κάνει link εξωτερικά, λόγω του ότι η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί αύριο!

Ωστόσο, η θέση του Χάρη Γιακουμάτου δεν έμεινε κενή, αλλά καλύφτηκε από τον δημοσιογράφο της εκπομπής Ευτύχη Γρυφάκη. «Ο Ευτύχης μας θα είναι ένα κομμάτι της εκπομπής από την αρχή…» είπε η ίδια και έσκασε την βόμβα! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share