Πάνος Ζάρλας: Ξέσπασε ο αδερφός του! Τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για τις φωτογραφίες!

Τι συνέβη;

Πάνος Ζάρλας: Ξέσπασε ο αδερφός του! Τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για τις φωτογραφίες!

Ο αδερφός του Πάνου Ζάρλα ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στο instagram για κάποιες φωτογραφίες.

Τι απάντηση έδωσε;

Ορισμένες φωτογραφίες που πόσταρε το Σάββατο ο αδερφός του Πάνου Ζάρλα, Αλέξανδρος, και δεν σχετίζοντας με τον αδικοχαμένο πρώην παίκτη του Power of Love προκάλεσαν αρνητικά σχόλια.

Έτσι με νέα του ανάρτηση ο Αλέξανδρος ξέσπασε και έγραψε: «Το γεγονός ότι ανέβασα κάποιες φωτογραφίες σήμερα στο Instagram δεν σημαίνει ότι δεν με ενδιαφέρει ο θάνατος του αδερφού μου. Τον Πάνο τον αγαπούσα, τον αγαπάω και θα τον αγαπάω για πάντα. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και μου έχει σταθεί και με έχει βοηθήσει σε άπειρες καταστάσεις της ζωής μου… Και επειδή εσείς θέλετε να με δείτε να πενθώ, όχι δεν θα το κάνω. Ο Πάνος ήταν από τους πιο χαρούμενους και ορεξάτους ανθρώπους που ήξερα, δεν θα ήθελε να με βλέπει να πενθώ! Και σας πληροφορώ πως είναι υπερήφανος που το αντιμετωπίζω έτσι».

Πάνος Ζάρλας: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του! Η παράκληση της μητέρας του!

Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα έκανε μία δημόσια παράκληση, εκφράζοντας την τελευταία επιθυμία του γιου της!

Και η Στέλλα Μιζεράκη στο πλευρό της.

Ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα σόκαρε τους πάντες, ενώ την Τρίτη 4 Ιουνίου θα τελεστεί η κηδεία του στη Μυτιλήνη.

Η μητέρα του αδικοχαμένου πρώην παίκτη του Power of Love με ανάρτησή της στα social media εκφράζει την τελευταία επιθυμία του γιου της.

«Ο Πάνος Ζάρλας λάτρευε τα παιδιά! Επιθυμία του λοιπόν και της οικογένειας του αντί στεφάνων στη μνήμη του τα χρήματα να συγκεντρωθούν για τη βοήθεια του μικρού κοριτσιού που πρόκειται να χειρουργηθεί . Τα χρήματα μπορούν να κατατεθούν είτε στον τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τραπέζης 407 600 939 -51 κάτοχος του λογαριασμού είναι Καλλιπολίτης και Νικολάου, είτε σε μετρητά απευθείας στην εκκλησία κατά την εξόδιο ακολουθία!», ήταν το μήνυμα.

Δείτε την ανάρτηση την οποία κοινοποίησε και η Στέλλα Μιζεράκη

 Πάνος Ζάρλας: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του! Η παράκληση της μητέρας του!

Πάνος Ζάρλας: Βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου! «Διαμελίστηκε μπροστά μου», λέει αυτόπτης μάρτυρας!

Βίντεο από τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου του Πάνου Ζάρλα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ενώ μία μαρτυρία ενός αυτόπτη μάρτυρα σοκάρει κάνοντας λόγο για διαμελισμό!

Ένα-ένα στα στοιχεία έρχονται στο «φως»...

Ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα έχει σοκάρει και νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για τις ώρες του τραγικού δυστυχήματος.

Ο νικητής του Power of Love βρισκόταν στην άνοδο της Συγγρού στις 02:00 τα ξημερώματα, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και προσέκρουσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα βίντεο, το οποίο τράβηξε κάποιος περαστικός, δευτερόλεπτα από τη στιγμή του τροχαίου!

Παράλληλα, ένας αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει με σοκαριστικό τρόπο τα όσα είδε τη στιγμή του τροχαίου!

«Πριν λίγο μπροστά στα μάτια μας σκοτώθηκε ο Πάνος με την μηχανή του στην Συγγρού. Έχασε τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε και διαμελίστηκε παντού. Καλό ταξίδι. Να προσέχεις. Ετυχε να σε γνωρίσω μια φορά στο μαγαζί που δούλευα», γράφει ο αυτόπτης μάρτυρας στο Facebook.