Ελένη Φουρέιρα: Πλέει σε πελάγη ευτυχίας! «Έσκασε» η ανακοίνωση!

Συγχαρητήρια!

Ελένη Φουρέιρα: Πλέει σε πελάγη ευτυχίας! «Έσκασε» η ανακοίνωση!

Σε πελάγη ευτυχίας μπορεί να πλέει από σήμερα η Ελένη Φουρέιρα, καθώς ανακοινώθηκαν και επίσημα τα ευχάριστα!

Η τραγουδίστρια μπορεί να χαίρεται!

Συγκεκριμένα το πρώτο της ξενόγλωσσο ΕΠ, Gypsy Woman έχει πιάσει κορυφή!

Μάλιστα, στο spotify μπήκε στην πρώτη 50αδα και βρίσκεται σε κορυφαίες θέσεις των charts σε πολλές χώρες.

Μάλιστα το τραγούδι «Call Ya» παίζει συνεχώς και στο ραδιόφωνο του BBC!

Ελένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία του Αλμπέρτο Μποτία που έφερε την αντίδραση της!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο Αλμπέρτο Μποτία έφερε την αντίδραση της Ελένης Φουρέιρα.

Τι δημοσίευσε ο σύντροφός της;

Ο Αλμπέρτο Μποτία, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής πήρε "ρεπό" από το γήπεδο και απολαμβάνει τις διακοπές του.

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία του μέσα από την πισίνα που απολάμβανε το μπάνιο του με την Ελένη Φουρέιρα να του αντιδρά κάνοντας like.

Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα: Το μωρό που της άλλαξε τη ζωή!

Το μωρό που άλλαξε την ζωή της Ελένης Φουρέιρα! Αποκάλυψη τώρα!

Τι κι αν o Duncan Laurence νίκησε για την Ολλανδία και η Madonna έκανε μια πολυσυζητημένη guest εμφάνιση; Την παράσταση στη φετινή Eurovision έκλεψε η Ελένη Φουρέιρα. Μέχρι και η φλεγματική "Daily Mail" έπεσε... θύμα της γοητείας της δημοσιεύοντας ένα σούπερ κολακευτικό άρθρο για την πιο καυτή σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής!

Από τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Μετά την εμφάνισή της το Σάββατο 18 Μαΐου, ένα είναι σίγουρο: Η Ελένη είναι μια σταρ διεθνούς βεληνεκούς. Ίσως η αύρα που αποπνέει, ίσως η λάμψη που εκπέμπει λες και έχει... καταπιεί προβολέα, αλλά και ο αέρας της πάνω στη σκηνή, όλα καταλήγουν στο ότι η Ελένη είναι ένα κορίτσι φτιαγμένο από αστερόσκονη!

Οι Ισραηλινοί τη θεωρούν ήδη θρύλο του θεσμού της Eurovision γι' αυτό και την προσκάλεσαν να τραγουδήσει την πιο pop εκδοχή του «Dancing Lasha Tumbai» της Verka Serduchka δίπλα στην ίδια και στους Conchita Wurst και Mans Zelmerlöw. Και μετά την πολλών ντεσιμπέλ εμφάνιση του προηγούμενου Σαββάτου δικαιώθηκαν απόλυτα, με ολόκληρο τον πλανήτη να παραμιλάει για «το φαινόμενο Φουρέιρα».

Ενδεικτικά αναφέρουμε το άρθρο της «Daily Mail» που μεταξύ άλλων τόνιζε: «Η περσινή εκπρόσωπος της Κύπρου Ελένη Φουρέιρα εξέπληξε το κοινό, επιστρέφοντας για μια ιδιαίτερη εμφάνιση στο δεύτερο μισό της Eurovision. Η Φουρέιρα, φορώντας μια ολόσωμη φόρμα που έδινε την εντύπωση πως ήταν γυμνή, με αστέρια και στρας σε πολύ στρατηγικές θέσεις, έβαλε "φωτιά" στη σκηνή με τους χορευτές της σε μια γεμάτη ενέργεια εκδοχή του "Dancing Lasha Tumbai"». Κι αν θέλεις κι άλλες αποδείξεις της απήχησής της, μάθε πως ο επίσημος λογαριασμός του BBC για τον μουσικό διαγωνισμό στο Twitter αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα για μια ακόμη χρονιά και την ονόμασε «Beyoncé της Eurovision».