Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου: Πανικός στο κανάλι! Το άσχημο περιστατικό πίσω από τις κάμερες!

Αποκάλυψη βόμβα! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου: Πανικός στο κανάλι! Το άσχημο περιστατικό πίσω από τις κάμερες!

Πανικός στο κανάλι! Το άσχημο περιστατικό πίσω από τις κάμερες με Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου! Τι συνέβη; Αποκάλυψη τώρα!

Η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κι έχει προκαλέσει σάλο!

Η νεαρή Sma Rag Da περίμενε με άγχος την τηλεοπτική της παρουσία στο πρωινό του Star, αλλά τελευταία στιγμή δεν την έβγαλαν στον αέρα.

Όταν έκανε το ξεπέταγμα της πριν από 6-7 χρόνια, σε ηλικία 16 ετών, κέντρισε τα βλέμματα. Ήταν και μια εποχή που η ελληνική μουσική αναζητούσε εναγωνίως πιο indie πρόσωπα. Η Sma Rag Da έκανε πρόσφατα μια διασκευή σε ένα παραδοσιακό ηπειρώτικο τραγούδι και γι΄αυτό την κάλεσαν στο πρωινό του Star.

Όπως περιγράφει η ίδια σε ανάρτηση της στο Facebook, ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου την υποδέχτηκαν με πολύ εγκάρδιο τρόπο, προσπάθησαν να της πάρουν και το άγχος που είχε. Κάπου εκεί όμως εμφανίστηκε ένα πρόβλημα. Η μπλούζα της ανέγραφε κάτι που έθιγε το μεγάλο αφεντικό του καναλιού και τον χώρο στον οποίο δραστηριοποιείται.

Η Sma Rag Da εμφανίστηκε με μια μπλούζα που έλεγε «οι εξορύξεις στην Ήπειρο είναι πολύ κακή ιδέα». Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστές οι εξορύξεις στα θαλάσσια οικόπεδα στην Ήπειρο, τα Ιόνια, τη νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη, η νεαρή καλλιτέχνιδα προσπαθούσε να ενημερώσει τον κόσμο για το κακό που θα προκληθεί στο περιβάλλον απ΄αυτές. Αυτό ήθελε να κάνει και μέσα από το πρωινό του Star.

Κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Οι άνθρωποι στη Φωλιά των ΚουΚου και στελέχη του Star της είπαν ότι δε μπορεί να βγει χωρίς να παρθεί έγκριση. Η έγκριση δεν ήρθε εγκαίρως, ίσως και καθόλου. Της πρότειναν συμβιβαστικά να αναρτήσουν απλώς φωτογραφία της στα social media με αυτή τη μπλούζα. On air όμως θα βάλει κάτι άλλο. Εκείνη προς τιμήν της αρνήθηκε. Κι έτσι ακυρώθηκε η εμφάνιση της.

Η ανάρτησή της

Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου: Πανικός στο κανάλι! Το άσχημο περιστατικό πίσω από τις κάμερες!

"Επειδη σας χρωστάω μια εξήγηση για την ξαφνικη ακύρωση της σημερινής μου εμφάνισης στο σταρ, please keep reading.

Πριν μπω στο θεμα, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πρόσκληση καθώς και για τη σύντομη φιλοξενία στο κανάλι - όλοι όσοι γνώρισα ήταν ευγενεστατοι και με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα. Και η Κατερίνα και ο Κρατερός και όλοι οι παρουσιαστές και η ομάδα με υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και μεγάλα χαμόγελα backstage.

Το πρόβλημα που προέκυψε είναι πως εγώ χωρίς να έχω προειδοποιήσει το σταθμό (δεν σκέφτηκα καν ότι έπρεπε, δεν είχα κάποια οδηγία εξαλλου) πήγα φορώντας αυτή την μπλούζα, που γραφει "οι εξορυξεις στην Ήπειρο είναι πολύ κακή ιδέα" (μιας και με κάλεσαν λόγω της διασκευής μου στο παραδοσιακό τραγούδι Τσοπανάκος Ήμουνα, του οποίου το βίντεο γυρίστηκε στα Τζουμέρκα)

Αν σκεφτήκατε "ποιες εξορύξεις στην Ήπειρο;" μην νιώθετε άσχημα που δεν ξέρετε τίποτα. Σχεδόν κανείς δεν ξέρει. Γι'αυτο θεώρησα σημαντικό να αξιοποιήσω την τηλεοπτική μου εμφάνιση να θίξω ένα απίστευτα σημαντικό θέμα.

Ψάξτε να δείτε για τις συμφωνίες που καθόλου κερδοφορες δε θα είναι για την Ελλάδα ενώ ταυτόχρονα θα ναι πολύ πολύ βολικές για τις εταιρίες που έρχονται από το εξωτερικό, για το περιβαλλοντικό ρίσκο που ενδεχομένως να πλήξει ανεπανόρθωτα τον τουρισμό, την οικολογική καταστροφή που θα προκαλέσει όλη αυτή η ιστορια σε παρθένα εδάφη κλπ.

Μην σας πείσει κανένας ότι αυτά τα έργα θα φέρουν "ανάπτυξη" και θα μας ανεβάσουν στο "γεωπολιτικό ranking" - μια γρήγορη έρευνα αρκεί για να καταλάβει μέχρι κι ο πιο άσχετος ότι το ρίσκο είναι τόσο μεγάλο και το κέρδος τόσο μικρό, που μια μικρή μικρή ομάδα ατόμων θα επωφεληθεί στην πραγματικότητα.

Εξάλλου αν ήταν τόσο σπουδαίο σχέδιο, θα γνωρίζαμε ότι συμβαίνει και θα πανηγυρίζαμε όλοι μαζί για την γαμάτη ανάπτυξη που πρόκειται να έρθει.

Δεν είχα σκοπό καν να μιλήσω γιαυτο, απλά θα φορούσα την μπλούζα. Δυστυχώς για να συμβεί αυτό έπρεπε να ληφθεί κάποια έγκριση από κάποιον ανώτερο και επειδή η φάση έγινε τελευταία στιγμή κι η εκπομπη είναι λάιβ δεν προλάβαμε να την πάρουμε.

Προς υπεράσπιση των υπέροχων κι ευγενέστατων (πραγματικά) εργαζομένων του σταρ θέλω να πω πως μου δόθηκε η επιλογή να ανεβάσουμε φωτό με την μπλούζα στα σοσιαλ μίντια του σταθμού, αλλά δεν το δεχτηκα. Εκτιμώ τα παιδιά που γρήγορα πρότειναν μια λύση αλλά ξέρω πως μέσα μου δεν θα ένιωθα εντάξει με αυτόν τον συμβιβασμό.

Δεν ήξερα ότι θα υπήρχε τόσο πρόβλημα για μια μπλούζα με οικολογικό μήνυμα.

Αυτά από μένα. Φιλιά σε όλους κι ευχαριστώ το σταρ για την πρόσκληση και για την πρωτοβουλία να στηρίζει λώκαλ καλλιτέχνες εντός κι εκτός του εμπορικού φάσματος καθώς και για το ότι έπαιξε τον Τσοπάνακο μου δύο φορές αυτή την εβδομάδα. "

Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου: Βουτήχτηκε στην θλίψη το ζευγάρι! Άσχημα τα νέα...

Βουτήχτηκαν στη θλίψη ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου! Άσχημα τα νέα για το ζευγάρι! Τι συνέβη; Αποκάλυψη τώρα!

Δυστυχώς, όντως είναι πολύ δυσάρεστα τα νέα και θα σας τα αποκαλύψουμε όλα στο Youweekly.gr!

Η "Φωλιά των ΚουΚου" υπέστη πτώση μεγατόνων αφού στην τηλεθέαση της Παρασκευής έκανε μόνο 13,7 και ήρθε στην ίδια θέση με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 που έκανε κι αυτή 13,7!

Πρωινά lifestyle

ΑNT1: Σκορδά, Πρωινό 13,7
STAR: Καραβάτου, Στην Φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ 13,7
OPEN: Καινούργιου, Ευτυχείτε 11,2
ALPHA: Τσιμτσιλή Ηappy Day, 16,4

Κάτι τέτοιο συμβαίνει πολύ σπάνια αφού το αχτύπητο δίδυμο του STAR συνήθως τερματίζει πρώτο στην ζωή του και αφήνει πίσω με μεγάλη διαφορά τις υπόλοιπες εκπομπές που παίζει ο ανταγωνισμός!

Τα νέα αυτά εννοείται πως είναι πολύ δυσάρεστα για Κρατερό - Καραβάτου αφού σίγουρα όταν διάβαζαν το χαρτί της AGB με τα νούμερα τηλεθέασης δεν περίμεναν να δουν κάτι τέτοιο!

Κρατερός Κατσούλης: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο! Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή! (Βίντεο)

Ο Κρατερός Κατσούλης απουσίασε σήμερα από την εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» στο STAR, καθώς ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε την ανακοίνωση!

Δεν βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή του ο Κρατερός Κατσούλης, καθώς ο παρουσιαστής είχε ένα πρόβλημα υγείας!

Η Κατερίνα Καραβάτου ενημέρωσε το κοινό πως ο συζυγός της έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και χαρακτηριστικά είπε: « Έχετε δει σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ότι ο Κρατερός δεν είναι εδώ μαζί μου σήμερα. Αυτό γίνεται γιατί του συνέβη κάτι απρόοπτο. Αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο, ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Έπρεπε όμως να σας ενημερώσω γι’ αυτή την εξέλιξη. Νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει, απλώς τώρα έχουμε όλοι και την αγωνία μας».