Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Το πιο ταιριαστό ζευγάρι δεν είναι πια μαζί!

Μετά από τρία χρόνια έβαλαν το τέλος!

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Το πιο ταιριαστό ζευγάρι δεν είναι πια μαζί!

Ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz δεν είναι πια μαζί! Έσκασε χωρισμός βόμβα!

Τι συνέβη και ποιοι "τελειώσαν" οριστικά;

Έπειτα από τρία χρόνια κοινής πορείας η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ρένος Ρώτας δεν είναι πια μαζί! Οι δυο τους αποτελούσαν ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz και παρά το νεαρό της ηλικίας τους φαινόταν πως ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλο. Η ξανθιά καλλονή και ο γοητευτικός ηθοποιός πριν από περίπου ενάμισι χρόνο αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν, αφού ούτως ή άλλως πέρναγαν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μαζί.

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Το πιο ταιριαστό ζευγάρι δεν είναι πια μαζί!

Εδώ και λίγες εβδομάδες η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ρένος Ρώτας δεν είναι μαζί με ανθρώπους βέβαια από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού να αποκαλύπτουν στην εφημερίδα «Real» ότι υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Προς το παρόν, και οι δύο προσπαθούν να ενταχθούν στην νέα τους καθημερινότητα και να συνηθίζουν τη νέα ζωή. Τόσο ο ένας όσο και ο άλλος έχουν κάνει focus στην επαγγελματική ζωή τους, προκειμένου να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη φάση.

Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ρένος Ρώτας ποζάρουν ευτυχισμένοι τον περασμένο Σεπτέμβρη στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Ρένος Ρώτας-Κλέλια Ανδριολάτου: Το μωρό που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους -H γλυκιά ανακοίνωση του ηθοποιού (Βίντεο)

Ο έρωτάς τους δυναμώνει! Η σχέση αυτή έχει στείλει και τους δυο στον έβδομο ουρανό και δεν σταματούν να κάνουν σχέδια. Ο λόγος για τον Ρένο Ρώτα και την Κλέλια Ανδριολάτου που πλέον έχουν γίνει αχώριστοι.

Ο ηθοποιός από τους "Συμμαθητές" σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τη σύντροφό του κάνοντας παράλληλα μια γλυκιά αποκάλυψη. «Με το που είδα την Κλέλια έπαθα τραλαλά. Την έχω φανταστεί για μητέρα του παιδιού μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Δείτε τι άλλο είπε για τον ερχομό του πελαργού στο παρακάτω βίντεο.