Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Οι ευχές για τον καρκίνο! Συγκλονιστικά λόγια!

Τραγικό...

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Οι ευχές για τον καρκίνο! Συγκλονιστικά λόγια!

Για τις ευχές που της δίνουν για τον καρκίνο μίλησε για πρώτη φορά η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και τα λόγια της ήταν συγκλονιστικά!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «TV ΕΘΝΟΣ» και στην Φωφώ Μπόνιου, τα αποκάλυψε όλα η πρώην παίκτρια του Master Chef.

Γιατί είπατε ότι ο κόσμος αγαπάει να σας μισεί;

Είναι πολύ περίεργο, έχω ακούσει μέχρι και «πες μου έναν λόγο που ίσιωσες τα μαλλιά σου σήμερα, αφού έτσι κι αλλιώς θα πεθάνεις αύριο» ή «είσαι αχώνευτη». Τους ενοχλεί το παραμικρό, γιατί απλά είμαι εγώ. Με βρίζουν γιατί δεν τους αρέσουν τα δόντια μου, τα μαλλιά μου, μου λένε να πάθω καρκίνο, να μην κάνω παιδιά, να μην έχω λεφτά, να με θάψουν. Τους ενοχλούν τα πάντα. Εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στο προφίλ ενός ανθρώπου και να κάτσω να τον βρίσω. Τι κέρδος θα έχω, θ’ απαλύνει την ψυχή μου;

Στο δρόμο ο κόσμος τι σας λέει;

Βασικά το πρώτο που μου λένε είναι ότι είμαι πιο όμορφη από κοντά. Υπάρχει κόσμος που μου ζητά να βγούμε μια φωτογραφία και ειδικά τα μικρά παιδάκια τρελαίνονται όταν με συναντούν.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Δύσκολες ώρες για την παίκτρια του Master Chef! Ράκος ψυχολογικά...

Δύσκολες ώρες για την παίκτρια του Master Chef, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη! Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr είναι ράκος ψυχολογικά!

Τι συνέβη; Θα σας αποκαλύψω τα πάντα, πρώτη, μέσα από το Vanda's blog! Πράγματα που έμαθα και φυσικά δεν γράφει κανείς άλλος...

Σύμφωνα με άτομο από το αρκετά κοντινό φιλικό περιβάλλον της παραλίγο νικήτριας του ριάλιτι μαγειρικής του STAR η Σπυριδούλα διανύει μια αρκετά δύσκολη φάση στην ζωή της και δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά!

Αρχικά, "εξαφανίστηκε" πολύ εύκολα και γρήγορα από τον... χάρτη! Το τηλέφωνο της δεν έχει χτυπήσει για να την καλέσουν σε κάποια εκπομπή ή να της πάρουν συνέντευξη και αυτό είναι ένα από τα πράγματα, που σύμφωνα με όσα μου είπε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, την έχει επηρεάσει πολύ!

Η Σπυριδούλα είχε δηλώσει αρκετές φορές και on camera και off camera πως μπήκε στο παιχνίδι περισσότερο για την αναγνώριση και το χρηματικό έπαθλο! Όνειρό της είναι να γίνει γνωστή για την μαγειρική της και τώρα που βλέπει πως όλος ο ντόρος γύρω από το όνομά της μετά το τέλος του παιχνιδιού ξεφούσκωσε τόσο εύκολα την έχει επηρεάσει λιγάκι!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Το παιχνίδι όπως φαίνεται της κόστισε έναν γάμο που θα γινόταν πολύ σύντομα αφού σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου η Σπυριδούλα όντως έχει χωρίσει με τον επί χρόνια άνθρωπο που βρισκόταν στη ζωή της και σίγουρα ένας χωρισμός δεν είναι εύκολο πράγμα!

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Δύσκολες ώρες για την παίκτρια του Master Chef! Ράκος ψυχολογικά...

Όλα αυτά της έσκασαν την ίδια περίοδο και φυσικά είναι δύσκολο για εκείνη να τα διαχειριστεί! Όσο κι αν το προσπαθεί πάντα υπάρχουν στιγμές που λυγίζει! Αυτό συγκεκριμένα μου το μετέφερε το ίδιο άτομο!

Σας τα αποκάλυψα όλα, λοιπόν, όπως πάντα μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Master Chef - Τελικός: Τα νεύρα της Σπυριδούλας και η ξινίλα που δεν έδειξαν οι κάμερες!

O τελικός του Master Chef έγινε χτες, και φυσικά όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει νικητής αναδείχτηκε ο Μανώλης! Στο Vanda's blog του Youweekly.gr σας έχω αποκλειστικό ρεπορτάζ με τα νεύρα της Σπυριδούλας και την ξινίλα που δεν έδειξαν οι κάμερες!

Φυσικά χτες οι πηγές μου πήραν φωτιά και μου μετέφεραν όλα τα παραλειπόμενα από την μεγάλη βραδιά! Αρχικά να τονίσω ότι η όλη οργάνωση ήταν άψογη και δεν έκανε καθόλου κενά! Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και η παράγωγη είχε φροντίσει κυριολεκτικά για τα πάντα!

Για να καταλάβετε, λίγο πριν ξεκινήσει η live μετάδοση του τελικού «γύρισαν» από ΔΕΗ σε γεννήτρια ρεύματος ώστε να μην βρεθούν εξ' απροόπτου! Αυτό από μόνο του, μου έκανε μεγάλη εντύπωση και οφείλω να το ομολογήσω! Από την άλλη, εντύπωση ΔΕΝ μου έκανε η ξινίλα της Σπυριδούλας μόλις άκουσε το αποτέλεσμα! Ενώ σε όλη την διάρκεια της βραδιάς ήταν μες στο χαμόγελο και την ενέργεια, μόλις άκουσε το αποτέλεσμα έγινε έξαλλη!

Έξαλλη βέβαια, με τακτ γιατί τo Master Chef σαρώνει σε τηλεθέαση και η ίδια ήξερε ότι την έβλεπαν χιλιάδες τηλεθεατές! Προσπάθησε να διαχειριστεί την ήττα της αλλά μόλις έκλεισαν οι κάμερες, η ξινίλα χτύπησε κόκκινο! Η ίδια, κατέβασε μούτρα μέχρι το πάτωμα ενώ είπε σε άτομο που την πλησίασε και την ρώτησε πως νιώθει που έχασε από τον Μανώλη:

«Αγάπη μου, εγώ αυτό που ήθελα να πετύχω, το πέτυχα! Από εκεί και πέρα δεν έχω κανένα πρόβλημα... Το ταξίδι τώρα ξεκινάει για όλους μας»! Λογικό η κοπέλα να νιώθει πικρία μέσα της, δεν λέω αλλά φρόνιμο θα ήταν να επιδείξει και μια σεμνότητα.... Βέβαια, από την άλλη, η αυθεντικότητα της Σπυριδούλας σπανίζει και μπορεί να της βγει σε καλό! Ο χρόνος θα δείξει...