Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικά πλάνα! Δείτε που θα γίνει ο τελικός του Survivor! (Βίντεο)

Αλλάζουν την ημερομηνία; Όλη η αλήθεια!

Αποκλειστικά πλάνα! Δείτε που θα γίνει ο τελικός του Survivor! (Βίντεο)
News 02.06.2019 13:33

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από το σημείο που θα γίνει ο τελικός του Survivor! Σε πυρετό προετοιμασιών!

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται η παραγωγή για να είναι όλα έτοιμα για να υποδεχθούν τους παίκτες και το κοινό στον τελικό και ημιτελικό του ριάλιτι.

Το Youweekly.gr πήγε στο γήπεδο, και το ανοιχτό και το κλειστό στο Γαλάτσι στο οποίο βρίσκονται εργάτες, οι οποίοι κάνουν δουλειές για να προλάβουν..."Μας είπαν να ξεκινήσουμε σιγά σιγά τις διαδικασίες!!", μετέφερε ένας εργάτης στο youweekly.gr...

Οι πληροφορίες μας λένε, ότι ο τελικός θα γίνει όχι στο ανοιχτό γήπεδο στο "θεατράκι" αλλά στο κλειστό, "Παλαί Ολυμπιακό κέντρο Γαλατσίου", όπου γίνεται και ο X-Factor. Αυτή την στιγμή πάντως, γίνονται προετοιμασίες και στήνουν τα πράγματα μέσα στον χώρο, στον οποίο έχει φύλαξη και δεν μπορεί να περάσει κανείς... Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα του Youweekly.gr παρακάτω:

Survivor: Θρίλερ με τον τελικό! Τα ακυρώνουν όλα! Τι συνέβη;

Θρίλερ με τον τελικό του Survivor! Τα ακυρώνουν όλα και μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω τι ακριβώς συνέβη! Αποκάλυψη τώρα!

Μόλις έφτασαν στα γραφεία μου τα νέα για τον χαμό που επικρατεί στον ΣΚΑΙ και θα σας μεταφέρω τα πάντα μέσα από το Vanda's blog, φυσικά!

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα μου γιατί πραγματικά οι ιθύνοντες βρίσκονται σε πολύ μπερδεμένη θέση και δεν ξέρουν τι να κάνουν!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες λόγω των πρόωρων εκλογών που ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, σκέφτεται να ακυρώσει τον τελικό του παιχνιδιού που είχε προκαθοριστεί για της 4 Ιουλίου καθώς στις 7 Ιουλίου θα γίνουν οι εκλογές και μια εβδομάδα πριν θα υπάρχει αναμπουμπούλα με έκτακτες εκπομπές προεκλογικού περιεχομένου!

Για τον λόγο αυτό λένε να "σβήσουν" εντελώς από τον χάρτη εκείνες τις ημέρες το παιχνίδι και να παγώσουν τον τελικό αλλά μέχρι στιγμής δεν ξέρουν ποια ημέρα θα τον μεταφέρουν και πως θα γίνει όλο αυτό!

Όλα είναι πολύ μετέωρα και συζητήσιμα, όπως μου αποκάλυψε πηγή μου μέσα από το κανάλι! Η κεντρική ιδέα πάντως είναι αυτή, να ακυρωθεί για τις 7 Ιουλίου ο τελικός του Survivor!

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας μεταφέρω τα πάντα στο Youweekly.gr και το Vanda's blog! Μείνετε συντονισμένοι...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor - αποκλειστικό: Μόλις έσκασε ραγδαία αλλαγή! Ενημερωθείτε για το τι θα συμβεί!

Survivor spoiler (02/06): Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το σημερινό αγώνισμα; Αποκάλυψη τώρα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα Survivor στο Youweekly.gr

Share