Ραγίζει καρδιές ο γιος του αδικοχαμένου Ρέγες! «Είναι η τελευταία στιγμή, μπαμπά...»

Σπαράζει το μήνυμα του μικρού!

Ραγίζει καρδιές ο γιος του αδικοχαμένου Ρέγες! «Είναι η τελευταία στιγμή, μπαμπά...»

Ο 11χρονος γιος του Χοσέ Αντώνιο Ρέγες ραγίζει καρδιές με το μήνυμα που έστειλε για τον αδικοχαμένο πατέρα του!

Ο μικρός συγκινεί.

«Είναι η τελευταία μας στιγμή μαζί, μπαμπά… Εκείνη τη μέρα μου είχες δώσει συμβουλές όπως κάνεις πάντα, αλλά σήμερα δεν θα επιστρέψεις να το κάνεις ξανά. Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα! Ήμουν και θα είμαι πάντα περήφανος για σένα, μπαμπά. Δεν περνούσαμε όσο χρόνο θέλαμε μαζί, αλλά μόνο εσύ κι εγώ ξέρουμε πόσο αγαπιόμασταν! Ξέρω ότι από τον παράδεισο θα με προσέχεις και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Σε αγαπώ, μπαμπά!», ήταν το μήνυμά του.

Ανατριχιάζει το μήνυμα της πρώην συζύγου του Ρέγες: «Ερχόμαστε...»

Ο σοκαριστικός θάνατος του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες σόκαρε τους πάντες και περισσότερο την πρώην σύζυγό του, η οποία έγραψε ένα σπαραχτικό μήνυμα.

Η φωτογραφία που πόσταρε συγκλόνισε!

«Είναι μια πολύ λυπηρή μέρα για όλους, ειδικά για τον γιο μας. Του έδωσες πολλές συμβουλές, αλλά καμία για να ξεπεράσει την πρόωρη απώλειά σου. Περιμέναμε να έρθεις να τον δεις με χαρά, αλλά τώρα πηγαίνουμε στη Σεβίλλη για να σε αποχαιρετήσουμε για τελευταία φορά και να σου πούμε αυτό που ήδη γνώριζες: πως σε αγαπάμε και θα σε σεβόμαστε πάντα και ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Ήσουν, είσαι και θα είσαι ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσε να έχει ο γιος μου. Το σημαντικό για μια οικογένεια δεν είναι να ζει μαζί, αλλά να είναι ενωμένη. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες το καλύτερο πράγμα στη ζωή μου, τον γιο μας. Μακάρι όλα να ήταν ένα κακό όνειρο», ανέφερε.

Ανατριχιάζει το μήνυμα της συζύγου του Ρέγες: «Ερχόμαστε...»

AdTech Ad

Eικόνες-σοκ από το τροχαίο του Ρέγες! Δεν έμεινε τίποτα από το αμάξι! Κάηκαν τα πάντα! (Βίντεο)

Οι πρώτες εικόνες από το μοιραίο τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του 35χρονου Χοσέ Αντόνιο Ρέγες είναι σοκαριστικές!

Mία άμορφη μάζα από σίδερα έγινε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο με δύο ακόμα ξαδέρφια του του πρωί του Σαββάτου, κινούμενοι προς την πόλη Ούτερα.

Ο 35χρονος Ρέγες, ο οποίος ήταν και ο οδηγός του οχήματος, έχασε τον έλεγχο για άγνωστο λόγο και το αυτοκίνητο, αφού προσέκρουσε στις μπάρες άρπαξε αμέσως φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς, όπως δείχνουν οι πρώτες εικόνες του ατυχήματος που πραγματικά είναι σοκαριστικές.

Οι πρώτες εικόνες από το μοιραίο τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του 35χρονου Χοσέ Αντόνιο Ρέγες είναι τραγικές.Οι πρώτες εικόνες από το μοιραίο τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του 35χρονου Χοσέ Αντόνιο Ρέγες είναι τραγικές.