Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Έτσι την... έριξε! Η αποκάλυψη που δεν ξέραμε!

Πώς έριξε το κάστρο;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Έτσι την... έριξε! Η αποκάλυψη που δεν ξέραμε!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψαν πως έγινε το πρώτο φλερτ, με αποτέλεσμα εκείνος να την... ρίξει.

Τα είπαν όλα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον AlphaTV «Καλύτερα δε γίνεται».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Survivor και εκεί ξεκίνησε το φλερτ, όπου στην αρχή δεν το παραδέχθηκε κανείς. Ωστόσο όλα έγιναν έξω από το παιχνίδι.

«Θα σας κάνω την αποκάλυψη. Ήμουν λίγο δύσκολη και με διεκδίκησε με πολύ ωραίο τρόπο. Μου είχε πει “να ξέρεις πως εγώ θα σε περιμένω όσο χρειαστεί”. Έξω από το παιχνίδι», ανάφερε η Ευρυδική.

Από την πλευρά του ο Βασάλος είπε: «Είχα υπομονή και επιμονή. Περίμενα αρκετό καιρό. Λέω, θα πέσει το κάστρο».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκάλυψε το ψέμα που είχε πει στον Βασάλο και εκείνος έκανε ντου! (Βίντεο)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε για πρώτη φορά το ψέμα που έχει πει στον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος στη συνέχεια έκανε... ντου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον AlphaTV «Καλύτερα δε γίνεται».

Ποια ήταν η αντίδρασή του;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για τη μοναδική φορά που είπε ψέματα στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Εγώ το μόνο ψέμα που έχω πει στον Βασάλο ήταν όταν είχα ψωνίσει και με είδε με κάτι σακούλες και μου είπε “πάλι ψώνισες;”. Του απάντησα πως τα είχα. Μόνο αυτό, γιατί μου αρέσει να ψωνίζω ρούχα. Μου λέει ότι δεν χωράμε από τα ρούχα», είπε η Ευρυδίκη!

AdTech Ad

Στη συνέχεια, όμως, ο Κωνσταντίνος Βασάλος εμφανίστηκε στο πλατό και έδωσε ένα τρυφερό φιλί στη σύντροφό του!