Πάνος Ζάρλας: Το σπαρακτικό αντίο του πατέρα της Στέλλας Μιζεράκη! «Αντράκι μου...»

Η φωτογραφία που ραγίζει καρδιές....

Πάνος Ζάρλας: Το σπαρακτικό αντίο του πατέρα της Στέλλας Μιζεράκη! «Αντράκι μου...»

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση, πως ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από την ζωή την Παρασκευή, μετά από ένα τροχαίο σοκ! Δείτε αναλυτικά το σπαρακτικό αντίο του πατέρα της Στέλλας Μιζεράκη! «Αντράκι μου...» έγραψε μεταξύ άλλων....

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε στο Power of love και μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Πάνος Ζάρλας επισκέφτηκε μαζί με τη Στέλλα Μιζεράκη τον πατέρα της Χάρη! Μάλιστα, όλοι μαζί πόζαραν χαμογελαστοί για μια αναμνηστική φωτογραφία....

Τη φωτογραφία αυτή επέλεξε ο Χάρης Μιζεράκης για να αποχαιρετήσει τον πρώην σύντροφο της κόρης του.

Ο ίδιος συνόδευσε μάλιστα τη λεζάντα με ένα συγκινητικό μήνυμα στο οποίο έγραψε: «Ό,τι θυμάσαι από τη ζωή το λένε αναμνήσεις.. μα πώς το λένε το όνειρο που σβήνει πριν το ζήσεις.. Καλό ταξίδι αντράκι μου».

Το σπαρακτικό αντίο του πατέρα της Στέλλας Μιζεράκη στον Πάνο Ζάρλα

Άννα Λορένη: Φωτογραφία που συγκλονίζει αγκαλιά με τον Πάνο!

Η Άννα Λορένη δεν μπορεί να πιστέψει τον θάνατο του Πανου, κάνοντας μία σπαραχτική δημοσίευση στο instagram με μία συγκινητική φωτογραφία.

Οι δύο τους είχαν γνωριστεί στο Power of Love!

To «αντίο» στον Πάνο Ζάρλα είπε η Άννα Λορένη, η οποία έγραψε στο instagram: «Ποιος να το λέγε ότι αυτή εδώ η στιγμή θα ήταν και η τελευταία φορά που σε είδα. Θυμάμαι σαν χτες την ημέρα των γενέθλιων σου... Έξω στα σκαλιά πίσω από τα studio, να καπνίζουμε και μιλάμε μέχρι τα μεσάνυχτα. Τόσα όνειρα χαμένα ... Οι αναμνήσεις του Power of Love δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Όλοι εμείς που μοιραστήκαμε μαζί σου την πιο έντονη εμπειρία της ζωής μας. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Μας διέλυσες ρε Πάνο. Να ρίχνεις καμία μάτια κ εδώ κάτω από κει ψηλά».

Δείτε τη φωτογραφία

 Άννα Λορένη: Φωτογραφία που συγκλονίζει αγκαλιά με τον Πάνο!

Πάνος Ζαρλάς: Ανατριχίλα με τη νέα ανάρτηση του πατέρα του! "ΓΙΕ ΜΟΥ! Θα είσαι το χαμόγελό μου πάντα! Ήσουν..."

Ανατριχίλα με τη νέα ανάρτηση του πατέρα του Πάνου Ζάρλα! "ΓΙΕ ΜΟΥ! Θα είσαι το χαμόγελό μου πάντα! Ήσουν..."

Ο Λάζαρος Ζάρλας, στην πρώτη του ανάρτηση μετά την τραγική είδηση του θανάτου του γιου του, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά:

«ΓΙΕ ΜΟΥ! Θα είσαι το χαμόγελό μου ..πάντα ...ήσουν φως έμεινε σκοτάδι!! Δε θέλω να πω τίποτα άλλο, μόνο ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που σε αγάπησαν!!».

Πάνος Ζαρλάς: Ανατριχίλα με τη νέα ανάρτηση του πατέρα του!

Πάνος Ζάρλας - αποκλειστικό: Το μεγαλείο ψυχής του! Το μεγάλο χατίρι που έκανε στη Στέλλα Μιζεράκη!

Σήμερα μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ το Youweekly.gr θα σας αποκαλύψει το μεγαλείο ψυχής του Πάνου Ζάρλα! Το μεγάλο χατίρι που έκανε στη Στέλλα Μιζεράκη!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω το πόσο πολύ αγαπούσε την πρώην σύντροφό του ο αδικοχαμένος νικητής του Power of love!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες ο Πάνος έκανε κάτι που λίγοι θα έκαναν...

Στο παρελθόν και για λίγο καιρό, παρουσίαζε στο πλευρό της αγαπημένης του, τότε, Στέλλα, την εκπομπή "Σκάσε και Κολύμπα", η οποία προβαλλόταν στο ΣΚΑΙ!

Πάνος Ζάρλας - αποκλειστικό: Το μεγαλείο ψυχής του! Το μεγάλο χατίρι που έκανε στη Στέλλα Μιζεράκη!

Όπως μου ανέφερε πηγή μου, η εκπομπή αυτή στάθηκε η αιτία να έρθει η πρώτη ρήξη στην σχέση του ζευγαριού καθώς ο Πάνος ήταν ένα παιδί που δεν ήθελε πολύ την προβολή αλλά για τα μάτια της Μιζεράκη, που εκείνη λάτρευε αυτό το project έμενε και παρουσίαζε στο πλευρό της!

Πίσω, όμως, από τις κάμερες ξεκίνησαν οι πρώτοι καυγάδες για μικρές λεπτομέρειες που ενοχλούσαν το τότε κορίτσι του και σιγά σιγά το γυαλί άρχισε σπάει και δεν... κόλλησε ποτέ...