Σία Κοσιώνη: Η on air εξομολόγηση για τον Κώστα Μπακογιάννη! «Είμαι περήφανη για τον σύζυγό μου...»

Και όμως το είπε!

Σία Κοσιώνη: Η on air εξομολόγηση για τον Κώστα Μπακογιάννη! «Είμαι περήφανη για τον σύζυγό μου...»

Μια on air εξομολόγηση για τον Κώστα Μπακογιάννη έκανε η Σία Κοσιώνη! «Είμαι περήφανη για τον σύζυγό μου...» είπε μεταξύ άλλων, με αφορμή τη νίκη του στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών με τον Νάσο Ηλιόπουλο.

Η ίδια, έσπασε την σιωπή της και έκανε σχόλια όλο νόημα για τον άντρα της ζωής της!

Πιο συγκεκριμένα, όταν η Μαρίνα Πατούλη, μίλησε με ζωντανή σύνδεση στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΪ είπε στη Σία Κοσιώνη: «Στον σύζυγο όπως και σε εσένα εύχομαι συγχαρητήρια… Εύχομαι ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Γιώργος Πατούλης να συμβάλλουν τα μέγιστα και για την Αθήνα ψηλά και για όλη την Αττική», τότε η anchorwoman πήρε τον λόγο και είπε, αστειευόμενη:

«Θέλω να πω, μιας και έγινε αυτή η προσωπική αναφορά κι επειδή συζητήθηκε και την προηγούμενη εβδομάδα, το προσωπικό είναι προσωπικό και εγώ προφανώς είμαι περήφανη για τον σύζυγό μου ως άνθρωπος. Ως επαγγελματίας ένα έχω να πω, στη γωνία τον περιμένω έτσι και δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε!». Δείτε το σχετικό βίντεο αλλά και τον κούκλο γιο της Μαρίνας Πατούλη!

Kώστας Μπακογιάννης - Σία Κοσιώνη: Έμαθαν τα ευχάριστα! Ανακοινώθηκε!

Στιγμές ευτυχίας για τον Κώστα Μπακογιάννη και την Σία Κοσιώνη, να μαθαίνουν τα ευχάριστα νέα και να είναι ευτυχισμένοι!

Το ζευγάρι βλέπει όλα να τους πηγαίνουν ρόδινα!

Ο λόγος φυσικά για τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές, καθώς ο Κώστας Μπακογιάννης παίρνει τη μεγάλη νίκη!
Σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα ο Κώστας Μπακογιάννης έχει συγκεντρώσει το 65%, αφήνοντας πολύ πίσω τον Νάσο Ηλιόπουλο.

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ο νέος δήμαρχος της Αθήνας -όπως όλα δείχνουν- και η Σία Κοσιώνη το ανακοίνωσε στον ΣΚΑΪ.

Σία Κοσιώνη: H φωτογραφία που αποδεικνύει πως είναι...νοικοκυρά!

Εκτός από μια επιτυχημένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, η Σία Κοσιώνη απέδειξε πως είναι και νοικοκυρά.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε τα λέει όλα.

Η Σία Κοσιώνη, δηγμοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δύο φωτογραφίες, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, αφού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του για να μαγειρέψουν.

Στην λεζάντα της έγραψε: «Κι όμως, είμαι και χρυσοχερα! Κι αν δεν με πιστεύετε δείτε σε λίγο στον @skaitv.gr @foodnfriends_gr! #skai #skaitv #foodnfriends #cooking #lovecooking».

undefined

undefined