Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψη βόμβα! Γιατί δεν πήγε στα βαφτίσια του γιου της Μαριέττας Χρουσαλά;

Το αποκάλυψε στην εκπομπή της!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψη βόμβα! Γιατί δεν πήγε στα βαφτίσια του γιου της Μαριέττας Χρουσαλά;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια αποκάλυψη βόμβα στην σημερινή εκπομπή της στον Alpha, «Happy Day». Είπε τον λόγο που δεν παρευρέθηκε στα βαφτίσια του γιου της Μαριέττας Χρουσαλά!

Η Μαριέτα Χρουσαλά και ο σύζυγός της Λέοντας Πατίτσας βάφτιζαν τον γιο τους το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Μύκονο.

Η γνωστή παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ ήταν καλεσμένη δεν παρευρέθηκε και τον λόγο τον αποκάλυψε on air στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα είπε: «Εγώ είχα πάει για ένα γάμο το Σαββατοκύριακο στην Μύκονο, παντρεύτηκε ένας ξάδερφός μου. Δεν πήγα στα βαφτίσια, με κάλεσε η Μαριέττα αλλά ο ξάδερφος μου, με είχε καλέσει ένα χρόνο πριν και δεν μπορούσα να λείπω… είναι και κοντινός μου ξάδερφος»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποιος την κάλεσε στο τηλέφωνο ενώ ήταν στον «αέρα»; «Δεν ξέρει ότι κάνουμε εκπομπή;» (Βίντεο)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενώ ήταν στον «αέρα» της εκπομπής της στον AlphaTV«Happy Day» δέχθηκε ένα τηλεφώνημα στο κινητό της!

Δεν το περίμενε η παρουσιάστρια!

Ο λόγος για τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος μάλλον δεν έβλεπε εκείνη την ώρα τηλεόραση!

«Ο Χάρης Ρώμας δεν ξέρει ότι κάνουμε εκπομπή; Χάρη; Χαρούλη; Είμαι live στην εκπομπή να σε πάρω στο διάλειμμα;», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή καθώς σήκωσε το τηλέφωνο!

Μάλιστα το πάνελ της εκπομπής είπε: «Πες του να ανοίξει την τηλεόραση». Ξέρατε τι επέμβαση είχε κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και της άλλαξε τη ζωή;

Alphatv - έκτακτο: Αντικαθιστούν την Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Έκτακτο αποκλειστικό ρεπορτάζ μόλις έσκασε στο Youweekly.gr για το ALPHAtv! Αντικαθιστούν την Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Το τι ακριβώς συμβαίνει θα σας το αποκαλύψω πρώτη μέσα από το Vanda's blog!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες το κανάλι λόγω του καλοκαιρινού διαλείμματος που θα κάνει η παρουσιάστρια και η εκπομπή της 'Happy Day' ψάχνει πρόσωπα που θα μπορέσουν να κρατήσουν το ίδιο ψηλά τα νούμερα τηλεθέασης!

Τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα αλλά ήδη υπάρχουν τα πρώτα ονόματα στον ορίζοντα και θα σας τα αποκαλύψω μόνο στο Youweekly.gr!

Ο λόγος για την Βίκυ Χαντζή, η οποία είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν ρίξει στο τραπέζι οι ιθύνοντες για να καλύψει το πρόγραμμα 08:00 - 11:00!

Χατζή

Να τονίσω, πως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου, τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο! Το όνομά της μπορεί να έχει ήδη ακουστεί αλλά δεν έχει πει το ναι... Είναι στο ψάξιμο ακόμα ο σταθμός γιατί δεν θέλει να υποστεί... πτώση μεγατόνων αρά θέλει πολύ προσοχή το θέμα!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πάγωσε το χαμόγελό της την ώρα που ανακοίνωσε τον θάνατο στην εκπομπή... (Βίντεο)

To χαμόγελο της Σταματίνας Τσιμτσιλή πάγωσε την ώρα που ανακοίνωσε τον θάνατο που συγκλόνισε τους πάντες στην εκπομπή της στον AlphaTV «Happy Day».

Η παρουσιάστρια, όπως και όλοι στο πάνελ, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα, του πρώην παίκτη του Power of Love, σόκαρε όλο τον κόσμο!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής την είδηση στην εκπομπή της, με την παρουσιάστρια να χάνει το χαμόγελό της, όπως και το υπόλοιπο πάνελ του Happy Day.

Μάλιστα το γεγονός πως ο Ζάρλας είχε τα γενέθλιά του σήμερα, κάνει ακόμη πιο τραγικό το συμβάν με το θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα στη λεωφόρο Συγγρού!

Δείτε όλα όσα είπε