Ελεονώρα Μελέτη: Το τρυφερό φιλί στο στόμα με το κοριτσάκι της!

Την έσφιξε στην αγκαλιά της και σάρωσε στα social media!

Ελεονώρα Μελέτη: Το τρυφερό φιλί στο στόμα με το κοριτσάκι της!

Ένα τρυφερό φιλί στο στόμα με το κοριτσάκι της, αντάλλαξε η Ελεονώρα Μελέτη!

Η παρουσιάστρια, που σαρώνει σε τηλεθέαση με το «Μετά τα μεσάνυχτα» στον Alpha tv, πέρασε χαλαρές στιγμές το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά της!

Μάλιστα, σε Instastory που ανήρτησε την Κυριακή η Ελεονώρα, είδαμε ότι οι βουτιές ξεκίνησαν σε πισίνα με την κόρη της, Αλεξάνδρα να είναι στην αγκαλιά της μαμάς της, και την ίδια να γράφει στην λεζάντα "Love of my Life".

Δείτε τη φωτογραφία από το Instagram της Ελεονώρας Μελέτη:

Η Ελεονώρα Μελέτη και το τρυφερό φιλί με το κοριτσάκι της

Eλεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε πως γνώρισε τον Θοδωρή Μαροσούλη!

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε μέσω του instagram πως γνώρισε τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη!

Το ζευγάρι έχει επέτειο γνωριμίας!

Πριν από δυο χρόνια η Ελεονώρα Μελέτη γνώρισε τον Θοδωρή Μαροσούλη και πλέον είναι παντρεμένη, έχοντας και την μικρούλα Αλεξάνδρα.

Με αφορμή την επέτειό τους η Ελεονώρα μας έκανε γνωστό πώς γνωρίστηκαν, ποστάροντας την παρακάτω φωτογραφία και γράφοντας: «Τίτλος φωτογραφίας : 2 χρόνια μετά ... Υπόθεση: 20/5/17: από εκείνα τα βράδια που ΚΛΑΣΣΙΚΑ βαριόμουν να βγω. Από εκείνα τα βραδιά που ΚΛΑΣΣΙΚΑ προτιμούσα να αράξω σπίτι μου με ναργιλέ και ταινία. Από εκείνα τα βράδια που ΚΛΑΣΣΙΚΑ έλεγα « που να τρέχουμε τώρα», αλλά και από εκείνα τα σπάνια βραδιά που ντρεπόμουν να ακυρώσω την έξοδο ΞΑΝΑ... έτσι λοιπόν και βγήκα. Ένα τέτοιο αντίστοιχο ΚΛΑΣΣΙΚΟ βράδυ και για τον @psycho_25 ... και μάντεψε τι..; Δυο εκ φύσεως «αντικοινωνικοί» βρέθηκαν σε ένα χώρο γεμάτο κάπνα, δυνατή μουσική και κόσμο... πολύ κόσμο... και απλά ο ένας ένιωσε πως βασανίζεται όπως και ο άλλος... και κάπως έτσι αρχίσανε να μιλάνε... στη φωτογραφία βλέπετε τη κατάληξη! Συμπέρασμα: να βγει κανείς ή να μη βγει!».

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο άντρας της

Ελεονώρα Μελέτη: Το κείμενο γροθιά στο στομάχι που τσακίζει κόκαλα! Σε ποιον απευθύνεται;

Ένα κείμενο - γροθιά στο στομάχι που τσακίζει κόκαλα έγραψε η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη! Σε ποιον απευθύνεται όμως;

Η Ελεονώρα Μελέτη, για την γιορτή της μητέρας, μας συγκίνησε πολύ όταν έγραψε ένα συγκλονιστικό κείμενο για την μητέρα της! Η ύπαρξη της μικρής Αλεξάνδρας, της κόρης της, την έκανε να νιώσει πως δεν έκανε για τη μαμά της όσα έπρεπε να είχε κάνει ενώ της είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα έκανε για εκείνη όλα αυτά τα χρόνια! Αλήθεια, έχετε διαβάσει το νέο βήμα στη σχέση της με τον Θοδωρή Μαροσούλη;

Διάβασε τα συγκλονιστικά λόγια της παρουσιάστριας προς την μητέρα της:

Η  παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη με την μητέρα της

«Είναι ένας χρόνος τώρα που κατάφερα κ σε κατανόησα πιο βαθιά, σε «θυμήθηκα» πολλές φορές κ σε επικαλέστηκα άλλες τόσες. Είναι ένας χρόνος τώρα που σε αναζήτησα για να σε ρωτήσω πράγματα που δεν γνώριζα, όσο δεν έχω κάνει ουτε στο google, κ σε κάλεσα για να μου απαντήσεις σε απορίες που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα. Είναι ένας χρόνος τώρα που σου εκμυστηρεύτηκα αγωνιες μου αναζητώντας τις απαντήσεις στην εμπειρία σου κ που ένιωσα άσχημα για όσες φορές υπήρξα «κακιά» μαζί σου. Είναι ένας χρόνος τώρα που «δικαιώθηκες» για όσες φορές σου έκλεισα στα μούτρα τη πόρτα του δωματίου μου φωνάζοντας «άσε με» κ που σου εβγαλα γλώσσα «σπάζοντας κοκκαλα» όπως μου είχες κάποτε πει. Κ είναι ένας χρόνος τώρα που κατάλαβα πως στην ηλικία που εγώ έκανα ο,τι σε εκνευρίζει περισσότερο για να σου πάω κόντρα κ το μόνο που με ένοιαζε ήταν ποτέ θα πάω στη Μύκονο κ σε ποιο club θα βγω, εσυ είχες εμένα μωρό κ έπρεπε να με φροντίσεις. Φτωχός μέσα του ο άνθρωπος κ άτυχος , που δεν κατάφερε σε αυτή τη ζωή να κατανοήσει πως η κάθε μητέρα είναι γήινη , με ατέλειες, λάθη, δύσκολες δικές της στιγμές, που όμως προσπαθεί για το καλύτερο με όποιον τρόπο εκείνη μπορεί να υποστηρίξει. Δεν υπάρχει εγχειρίδιο μητρότητας… ούτε κ βέβαια η ουτοπική «παντοδυναμία» που βλέπουν τα μωρά στο πρόσωπο της μητερας, υφίσταται. Το ποσό δύσκολο αλλά κ όμορφο είναι για καθε μια μητέρα το ταξίδι της, κανείς δεν μπορεί να το κρίνει. Παρά μόνο η ίδια. Αν κ κ δεν είμαι κ τόσο «υπέρ» στη συμμετοχή μαζικών ποστάρισματων σε γιορτες, επετείους, θανάτους κλπ , σήμερα επειδή ειμαι μακρυά από τη δίκη μου μαμά, η οποία προσέχει το δικό μου παιδί που της εμπιστεύτηκα φεύγοντας για πρώτη φορά, ξέροντας πως η Αλεξάνδρα μου περνάει υπέροχα, θέλω να της πως ένα μεγάλο, τεράστιο, «ευχαριστώ» για όλα όσα έχει κάνει για μένα κ όλα όσα ΔΕΝ έχει κάνει για εκείνη για να μπορώ σήμερα να αναγνωρίζω ποσό σπουδαία είναι σαν άνθρωπος κ μητέρα. Ελπίζω η φωνή μου να φτάσει εκεί μέσα από τα βάθη αυτής της Medina… χρόνια πολλά σε όλες τις «μάνες» «μανούλες» «μαμαδες» «μητέρες»..