Ζωή Λάσκαρη: Στα δικαστήρια οι κόρες της! Η μεγάλη διαμάχη για την περιουσία....

Χαμός με τις κόρες της!

Ζωή Λάσκαρη: Στα δικαστήρια οι κόρες της! Η μεγάλη διαμάχη για την περιουσία....

Στα δικαστήρια αναμένεται να βρεθούν οι κόρες που έχει η Ζωή Λάσκαρη, αφού μεταξύ τους ξέσπασε μεγάλη μάχη για την περιουσία...

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έχει καταθέσει δήλωση αποποίησης κληρονομιάς και η Μάρθα με τη Μαρία Ελένη είναι οι μόνες εξ αδιαθέτου κληρονόμοι της μεγάλης ηθοποιού.

Οι αδελφές κάνουν αποδοχή με το ευεργέτημα της απογραφής, βρίσκουν χρέη, και αποφασίζουν να εκποιήσουν το μέρος της περιουσίας που είναι απαραίτητο για την κάλυψη των χρεών, ενώ στην συνέχεια συμφωνούν στην πώληση της βίλας στο Πόρτο Ράφτη.

Στην πορεία ωστόσο, η Μάρθα λέει ότι δεν μπορεί να δώσει τα καινούρια κλειδιά του σπιτιού σε κανέναν γιατί μέσα υπάρχουν μόνο τα προσωπικά της αντικείμενα και ότι έχει πέσει θύμα κλοπής. Ταυτόχρονα, η Μάρθα διαμηνύει στην αδελφή της ότι «το σπίτι είναι διαθέσιμο να το επισκεφτεί οποιοσδήποτε σοβαρός υποψήφιος αγοραστής, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, κατόπιν συνεννόησης μαζί μου». Η Μαρία Ελένη δεν το δέχεται και κάπως έτσι ξεκινά η ανταλλαγή εξωδίκων, τα οποία δημοσιεύει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα η Ρομίνα Ξύδα.

Όπως γράφει το Πρώτο Θέμα, τα ασφαλιστικά μέτρα συζητήθηκαν πριν από λίγες μέρες, η αίτηση δεν έγινε δεκτή και οι δύο αδελφές θα συναντηθούν στα δικαστήρια τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Δείτε το σχετικό βίντεο αλλά και τη κίνηση που έκανε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στη μνήμη της!

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Αποκάλυψη βόμβα για την οικονομική κατάσταση του πατέρα της! Κρίσιμα τα πράγματα!

Μετά την περιπέτεια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με το δικαστήριο και τις κατηγορίες για την ανάμειξη του στην υπόθεση Ζαφειρόπουλου η κόρη του, Μαρία Ελένη, έκανε μια αποκάλυψη βόμβα για την οικονομική κατάσταση του πατέρα της! Κρίσιμα τα πράγματα...

«Ποτέ δεν έχουμε αφήσει να μας κατατροπώσει κάτι. Ο πατέρας μου είναι ένας άνθρωπος που μάχεται, παλεύει, δικηγορεί πάρα πολλά χρόνια, έχει το γραφείο εκατό χρόνια, τρίτη γενιά, έχει αποδείξει ποιος είναι, η προσωπικότητά του είναι τεράστια και δεν την ορίζουν τα χρήματα. Ο πατέρας μου είναι σταρ, είναι 86 χρονών, ασκεί τη δικηγορία και θα την ασκεί έως ότου φύγει απ' αυτή τη ζωή. Δουλεύει για να ζήσει.

Το χρήμα είναι ασφάλεια, αλλά χίλιες φορές να θέλεις να ξεμπλέξεις και να μάχεσαι για να ξαναφτιάξεις το πράγματα παρά να έχεις φάει τα λεφτά του κοσμάκη και να σε βλέπουν και να σε φτύνουν στο δρόμο» είπε η Μαρία-Ελένη.

Με αυτόν τον τρόπο η κόρη του γνωστού ποινικολόγου και της Ζωής Λάσκαρη ήθελε να κλείσει στόματα βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους, για όλα όσα ακούγονται περί πλειστηριασμών και άλλων προβλημάτων με τα οποία έχει έρθει αντιμέτωπος ο πατέρας της.