Όλγα Κεφαλογιάννη: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το πρόβλημα υγείας της...

«Δεν το έχω πει ποτέ...»

Όλγα Κεφαλογιάννη: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το πρόβλημα υγείας της...

Η πολιτικός Όλγα Κεφαλογιάννη συγκλονίζει και συγκινεί με τις αποκαλύψεις της για το πρόβλημα υγείας της...

«Δεν το έχω πει ποτέ»...

Μίλησε πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η αγαπημένη της ανιψιά. Τα λόγια της συγκλονίζουν:

«Δεν το έχω πει ποτέ, η ανιψιά μου αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας από όταν ήταν 6 ετών, τώρα είναι 12 και δεν έχει ξεπεραστεί. Με τον τρόπο που το αντιμετωπίζει είναι ο ήρωάς μου. Το παιδί μεγαλώνει, καταλαβαίνει ότι είναι διαφορετικό από τα άλλα παιδιά, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν το βάζει κάτω. Θέλει να κάνει ότι κάνουν και οι συνομήλικοί της χωρίς καμία έκπτωση.

Σε βλέπει ο κόσμος και μπορεί να σε κρίνει πολύ εύκολα γιατί ποτέ δεν ξέρει τι μπορεί να σου συμβαίνει. Εμένα όταν συνέβη αυτό στην οικογένειά μου, ήμουν σε μία θέση που δεν μπορούσα να λείψω, να είμαι απούσα από το προσκήνιο και κανείς δεν ξέρει ότι εγώ είχα εκδηλώσεις, έκανα ομιλίες και μέσα μου είχα αυτόν τον πολύ μεγάλο πόνο.

Θέλει ακόμα πολύ προσπάθεια, θέλει και στήριξη, θέλει στήριξη και η αδερφή μου. Όταν υπάρχει η αρρώστια ενός μικρού παιδιού, υπάρχει και η ανάγκη να στηρίξεις ειδικά τη μαμά».

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης η Όλγα Κεφαλογιάννη: "Αν θες να καθίσεις, μπορείς να..." - Ποιος της επιτέθηκε (VIDEO)

Καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στο “Βράδυ” ήταν η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον σεξισμό που έχει βιώσει στην πολιτική της καριέρα.

«Υπάρχει μια γραμμή που κάποιοι την περνάνε. Όχι μόνο μέσα στη Βουλή, αλλά και έξω. Υπάρχουν τα σεξιστικά σχόλια που γίνονται κατά κόρον που αδικούν την προσπάθεια που κάνει μια γυναίκα στην πολιτική. Πριν από λίγο καιρό που πήγα σε μια εκδήλωση, κάποιος "κύριος" μου λέει “δεν μπορείς να καθίσεις εκεί, εκτός αν θέλεις να καθίσεις στα πόδια μου”, δεν είναι ένα σχόλιο που επιτρέπεται να κάνει κανείς γενικά σε μία γυναίκα. Όταν μπήκα στη Βουλή αισθάνθηκα πάρα πολύ σεξισμό. Υπάρχει ακόμα μία εμπεδωμένη τάση των ανδρών να βλέπουν τις γυναίκες, οποιαδήποτε ηλικία, την βλέπουν διαφορετικά».

Δείτε το βίντεο εδώ