Μαντώ Γαστεράτου: Τσακώθηκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο! Οι πρώτες δηλώσεις....

Ο απίστευτος λόγος που έγιναν μαλλιοκούβαρα!

Μαντώ Γαστεράτου: Τσακώθηκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο! Οι πρώτες δηλώσεις....

Η Μαντώ Γαστεράτου τσακώθηκε άσχημα με τον Πέτρο Κωστόπουλο! Τι ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις της;

Η παρουσιάστρια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο « TV ΕΘΝΟΣ” και στον Αλέξη Μίχα, αποκάλυψε λεπτομέρειες από το πρώτο τους επαγγελματικό ραντεβού.

Πώς εξελίσσεται η συνεργασία σου με τον Πέτρο;

Στο πρώτο ραντεβού σκοτωθήκαμε. Για βλακείες! Την Κιμ Καρντάσιαν, το Instagram, είχαμε διαφορετικές απόψεις σε πολλά θέματα. Τα βρήκαμε γρήγορα. Ξέρεις δεν είναι εύκολο να συμφωνήσεις με έναν άνθρωπο όταν υπάρχει ηλικιακή απόσταση. Το πρώτο ραντεβού λοιπόν δεν είχε καμία σχέση με την εξέλιξη της συνεργασίας. Είναι πολύ ωραίος τύπος ο Πέτρος. Και κάθε εβδομάδα είμαστε όλο και καλύτερα. Και δέσαμε και με τον Νίκο Γεωργιάδη που προστέθηκε στην παρέα. Έχω την άνεση να πάρω τον Πέτρο ένα τηλέφωνο ή να ανταλλάξουμε μηνύματα. Του έχω στείλει μηνύματα για να μου στείλει τις συνταγές του. Είναι εξαιρετικός μάγειρας.

Αλλιώς ξεκίνησε η εκπομπή στην αρχή και αλλιώς εξελίχθηκε. Θεωρείς πως πια έχετε βρει τους ρυθμούς σας;

Σίγουρα! Κάθε εβδομάδα πάει και καλύτερα. Ξεκινήσαμε με άλλους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με άλλους χρόνους, άλλο σκελετό εκπομπής. Από τότε άλλαξαν πολλά πράγματα.

Πέτρος Κωστόπουλος: Το σύνδρομο που τον έχει "χτυπήσει"! Αποκάλυψη τώρα...

Αποκάλυψη τώρα! Αυτό είναι το σύνδρομο που έχει "χτυπήσει" τον Πέτρο Κωστόπουλο! Όλα όσα είπε ο ίδιος!

Ο παρουσιαστής του OPEN έκανε αποκάλυψη βόμβα για τον σύνδρομο του Ιησού!

Ο παρουσιαστής, λίγο μετά την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής, παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή και αν έχει σχέση.

Στην προσωπική σου ζωή πώς είσαι;

Σόλο κλαρίνο. Υπήρξαν κάποιες σχέσεις. Θα σου πω κάτι: Το μεγαλύτερο ελάττωμα μου είναι το «σύνδρομο του Ιησού». Ότι μπορώ να σώσω τον κόσμο, τους ανθρώπους γύρω μου. Και δεν το συνδέω με τις σχέσεις που σου προανέφερα. Αυτό, λοιπόν, είναι μεγάλη βλακεία. Πρέπει να κρατάς ενέργεια. Και σε μένα επιβάλλεται, έχω και τρία παιδιά. «Σχέση» μου, λοιπόν, τώρα είναι η εκπομπή.

Έχεις δηλώσει πως δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτείς. Όμως μια συγκατοίκηση υπό τις κατάλληλες συνθήκες θα την έβλεπες θετικά;

Δεν είμαι μοναχικός τύπος. Μετά τον γάμο μου μου λείπει η παρέα μιας γυναίκας. Το κορίτσια μου είναι μακριά, με τον πιτσιρικά είμαστε βέβαια συνέχεια μαζί, αλλά και αυτός σε αυτήν την ηλικία θέλει να είναι με τους κολλητούς του. Περνάμε, βέβαια, πολλές ώρες και πολύ ωραία μαζί.

Τζένη Μπαλατσινού - Πέτρος Κωστόπουλος: Η παράνομη σχέση με την γραμματέα, τα λιβάνια και ο χωρισμός!

Για πρώτη φορά στην δημοσιότητα όσα θέλουν να κρύψουν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού! Η παράνομη σχέση με την γραμματέα, τα λιβάνια αλλά και ο χωρισμός που ήρθε μετά από χρόνια!

Ένα λαβράκι που αλιεύσαμε από το protothema.gr και σας το παρουσιάζουμε αυτούσιο!

H γνωριμία του ζευγαριού
«Η πόρτα στο γραφείο της Φραγκοκλησιάς 9 στο Μαρούσι χτύπησε, η Τζένη μπήκε στο γραφείο κρατώντας στα χέρια το book της με όσες φωτογραφίες είχε προλάβει να βγάλει ως μοντέλο, ο Πέτρος τράβηξε μια ρουφηξιά από το πούρο του, την κοίταξε και το καλύτερο που σκέφτηκε να πει στο καστανόξανθο κορίτσι που έτρεμαν τα πόδια του ήταν: “Μα καλά, πώς είσαι έτσι; Τι βάψιμο είναι αυτό και είσαι σαν καμπούκι;”. Η Τζένη ντράπηκε, ο Κουντουράς γέλασε από αμηχανία, ο Πέτρος τράβηξε άλλη μια ρουφηξιά από το πούρο του… αλλά όλα αυτά είναι λεπτομέρειες γιατί στην πραγματικότητα εκείνη την ημέρα αυτοί οι δύο άνθρωποι άλλαζαν τη μοίρα τους». Παρ’ όλα αυτά και επειδή η ζωή δεν είναι κινηματογραφική ταινία, ο Πέτρος και η Τζένη δεν ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Εκείνος έβγαινε τότε με τη γραμματέα του, μια όμορφη ξανθιά γυναίκα που αργότερα τη βοήθησε να γίνει δημοσιογράφος μόδας. Η κοπέλα του ήταν πάντα στο γραφείο κι έτσι οι κινήσεις του, όσο να ’ναι, περνούσαν από κάποιον... έλεγχο. Η Τζένη από την άλλη ετοιμαζόταν να αρραβωνιαστεί τον Δημήτρη Σπυρόπουλο, έναν επιχειρηματία που τότε είχε ένα πολύ διάσημο ταξιδιωτικό γραφείο, με πελάτες τους περισσότερους celebrities της δεκαετίας του ’90, αλλά κυρίως ένα από τα πιο ωραία αγόρια που κυκλοφορούσαν στην Αθήνα.

Οι μεγάλες διαφορές τους
«Ο ένας ποτέ δεν μπαίνει στα πόδια του άλλου», λέει άνθρωπος που έχει δουλέψει μαζί τους και συνεχίζει: «Οταν κάποτε ανακατευόταν ο ένας με τον άλλον και πήγαινε ας πούμε ο Πέτρος στην Τζένη και της έλεγε “αυτό δεν το έκανες καλά”, ή εκείνη του έλεγε την άποψή της, γινόταν χαμός. Ετσι, λοιπόν, κάποια στιγμή το κατάλαβαν και αποφάσισαν ότι δεν πάει άλλο. Σκέψου ότι πρώτη κίνηση του Πέτρου μόλις μπει στο γραφείο είναι να βάλει δυνατά τη μουσική “για να ξυπνήσουμε”, όπως λέει, και πρώτη κίνηση της Τζένης να λιβανίσει τον χώρο για να φύγει η μυρωδιά της τσιγαρίλας αλλά και η κακή ενέργεια. Αλλος κόσμος ο ένας, άλλος κόσμος ο άλλος».

Η ζωή μετά τον χωρισμό
«Αυτές οι μεγάλες διαφορές που έχουν αυτοί οι δύο άνθρωποι ήταν που τους έφεραν κοντά από την αρχή. Εκείνη, ήρεμη, γλυκιά, με ένα ζεν που μπορεί ακόμη και να σου σπάσει τα νεύρα κι εκείνος, ορμητικός, επαναστάτης, φασαριόζος, ήταν φυσικό να ερωτευτούν ο ένας τον άλλον γιατί τα ετερώνυμα έλκονται και όχι το αντίθετο. Αυτές οι διαφορές φαίνονται και τώρα που χώρισαν. Η Τζένη μένει στο σπίτι μόνη της, ακούει μουσική και διαβάζει, γιατί κατά βάθος είναι πολύ μοναχικός άνθρωπος, και ο Πέτρος περνάει κάθε βράδυ με φίλους στο σπίτι γιατί θέλει να έχει παρέα και φασαρία, μια που του αρέσει να είναι κοινωνικός και ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους», λέει φίλη του ζευγαριού που τους ήξερε πριν ακόμη γνωριστούν μεταξύ τους.