Τατιάνα Στεφανίδου: «Επικοινωνήσαμε με την μητέρα του Ζάρλα και...» Όλα όσα αποκάλυψε συγκλονισμένη

«Η γυναίκα μας είπε....»

Τατιάνα Στεφανίδου: «Επικοινωνήσαμε με την μητέρα του Ζάρλα και...» Όλα όσα αποκάλυψε συγκλονισμένη

Η Τατιάνα Στεφανίδου σήμερα (03/06) μέσα από την εκπομπή της «Μαζί σου» στον ΣΚΑΙ συγκλονισμένη αποκάλυψε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την μητέρα του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα. «Επικοινωνήσαμε με την μητέρα του Ζάρλα και..»

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε συγκεκριμένα:

«Θέλω να πω προσωπικά συλλυπητήρια στην μητέρα του Πάνου Ζάρλα, βεβαίως επικοινωνήσαμε μαζί της όπως κάνουμε πάντα. Η γυναίκα μας είπε ότι αυτή την στιγμή θέλει να σεβαστούμε την απώλεια του παιδιού της και την τραγική κατάσταση όπου έχει περιέλθει. Το οποίο βεβαίως και σεβαστήκαμε…. Οφείλουμε όλοι να το σεβόμαστε»

Πάνος Ζάρλας: Ο λόγος που άλλαξε η ημερομηνία της κηδείας του!

Η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα άλλαξε την ημερομηνία της κηδείας του, καθώς υπήρχε σοβαρός λόγος.

Το τελευταίο «αντίο» στον 28χρονο θα το πουν αργότερα.

Μετά τον φρικτό θάνατο που βρήκε ο Πάνος Ζάρλας στη λεωφόρο Συγγρού τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/5), οι Αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία για το πόρισμα του τροχαίου.

Αυτό επηρεάζει και την κηδεία του νικητή του Power of Love!AdTech Ad

Η οικογένειά του είχε κάνει γνωστό πως η κηδεία θα τελεστεί στη Μυτιλήνη στις 3 Ιουνίου, όμως τα πράγματα άλλαξαν.

Το τελευταίο «αντίο» στον Πάνο Ζάρλα θα το πουν οι συγγενείς και οι φίλοι μία ημέρα μετά, δηλαδή την Τρίτη 4 Ιουνίου, καθώς θα πρέπει να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων!

Πάνος Ζάρλας: Ο λόγος που έχασε τον έλεγχο της μηχανής; Νέες πληροφορίες!

Νέες πληροφορίες για το τροχαίο του Πάνου Ζάρλα! Αυτός είναι ο λόγος που έχασε τον έλεγχο της μηχανής;

Χθες τα ξημερώματα, γύρω στις 2,00, κόπηκε το νήμα της ζωής του νικητή του Power of love, γεγονός που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο!

Ο χρόνος έχει σταματήσει σε εκείνη τη μοιραία στιγμή μετά το τροχαίο δυστύχημα του μεγάλου νικητή του Power of Love ο οποίος επέστρεφε από ένα πάρτι έκπληξη που του είχαν ετοιμάσει οι φίλοι του και η μητέρα του Στέλλα.

Οι Αρχές από εκείνη τη στιγμή ερευνούν τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το τροχαίο ενώ τα βίντεο που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας δείχνουν την τρελή πορεία της μηχανής του άτυχου 28χρονου χωρίς όμως να είναι ευδιάκριτο τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη μία και μοναδική στιγμή που συνέβησαν όλα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» οι Αρχές ερευνούν την πιθανότητα εμπλοκής άλλου οχήματος που ίσως να μπήκε ξαφνικά μπροστά στον Πάνο Ζάρλα και να έχασε τον έλεγχο της μηχανής του. Όλα είναι υπό έρευνα και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει μέχρι στιγμής τι ακριβώς συνέβη. Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, γίνονται τοξικολογικές εξετάσεις στο άψυχο σώμα του Πάνου προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε αλκοόλ στο αίμα του, παραπάνω από τα επιτρεπόμενα όρια.

Η είδηση που σόκαρε όμως είναι ότι η ρεπόρτερ της εκπομπής αποκάλυψε πως ένας άνδρας εταιρίας security λιποθύμησε όταν αντίκρισε τη σορό του Πάνου κατά την άφιξή της στο νοσοκομείο.