Λάουρα Νάργες: Το αισθησιακό «τρύπημα» δίπλα στο στήθος της! Φωτογραφία ντοκουμέντο....

Πιο καυτή από ποτέ!

Λάουρα Νάργες: Το αισθησιακό «τρύπημα» δίπλα στο στήθος της! Φωτογραφία ντοκουμέντο....

Σε ένα αισθησιακό «τρύπημα» δίπλα στο στήθος της, προχώρησε η Λάουρα Νάργες και έχουμε φωτογραφία ντοκουμέντο!

Η ίδια, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή και τα καυτά πειστήρια ανέβασαν την θερμοκρασία στα social media....

Ο λόγος φυσικά, για ένα τατουάζ το οποίο θέλησε να αποτυπώσει πάνω της και απεικονίζει ένα περιστέρι! «Αμφιταλαντευόμουν 11 χρόνια, από το 2013 έχω σκεφτεί το σχέδιο και στα 28 μου επιτέλους το έκανα •You cemented something you believe in on your body“ • Θα προσπαθήσω να μη γεμίσω... • Thank you @sakestc και την ομάδα σου @saketattoocrew που με κάνατε να αισθανθώ τόσο άνετα, γεια στα χεράκια σου @china_saketattoocrew και μπράβο σου για την υπομονή που είχες (και εσύ) μαζί μου (πες το,• Μία στις σίστας μου @reem_shmeen & @loukialaimou που μου κράταγαν το χέρι • Καλό μας καλαοκαίρι αγαπάκια! papasmädchen #täubchen #first #tattoo #ink #dovetattoo» έγραψε η Λάουρα Νάργες στην λεζάντα! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Το αισθησιακό τρύπημα της Λάουρα Νάργες
Το αισθησιακό τρύπημα της Λάουρα Νάργες
Το αισθησιακό τρύπημα της Λάουρα Νάργες

Λάουρα Νάργες: Στα χειρότερα της η παρουσιάστρια! Ο αβάσταχτος πόνος και ο εκδιωγμός που δεν περίμενε!

Στα χειρότερα της είναι η παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες! Ο αβάσταχτος πόνος της αλλά και ο εκδιωγμός που δεν περίμενε είναι γεγονός!

Φυσικά, όλο το ρεπορτάζ θα το διαβάσετε μόνο εδώ, στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog....

Μόλις πριν έναν μήνα περίπου είχε ακουστεί από το Πρωινό ότι η Λάουρα Νάργες θα αναλάμβανε τη θέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο My Style Rocks! Tότε, εμείς σας είχαμε μεταφέρει τι είχε ειπωθεί αλλά κρατήσαμε και μια επιφύλαξη... και να που βγήκαμε αληθινή!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως η Λάουρα όχι μόνο δεν αναλαμβάνει την παρουσίαση του project στον ΣΚΑΙ, αλλά ουδέποτε είχε κάνει κάποια συζήτηση! Τόσο ο Ατζούν Ιλιτζαλί, όσο και από το κανάλι το μόνο πρόσωπο που ήθελαν να αναλάβει το τιμόνι της εκπομπής ήταν η Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις στην κριτική επιτροπή από την πρώτη μέρα. Ωστόσο, θεωρήθηκε πως ο ρόλος της στην επιτροπή είναι τόσο καίριος, που ακόμα και αν η ίδια αναλάμβανε την παρουσίαση θα ήταν πιο «περιορισμένη» σε ατάκα, μιας και η παρουσιάστρια στο συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει πιο διεκπαιρεωτικό ρόλο από κάποιον καλό σχολιαστή.

Με αυτό το σκεπτικό, η Μπέττυ παρέμεινε στην επιτροπή, αλλά με ακόμα πιο ενισχυμένη ατάκα. Την ίδια ώρα, η Λάουρα έφαγε πόρτα κανονική στο Φάληρο, αφού της πήραν και το Survivor Panorama, αλλά και την ευκαιρία για το My Style Rocks... εν μια νυκτί! Ο εκδιωγμός της παρουσιάστριας είναι γεγονός, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στο οποίο η Λάουρα να μπορεί να αξιοποιηθεί μέχρι στιγμής! Πηγές από το περιβάλλον της, αναφέρουν πως η ίδια είναι στα χειρότερά της, μιας και δεν περίμενε με τίποτα μια τέτοια εξέλιξη, αλλά είναι αισιόδοξη για το τηλεοπτικό της μέλλον! Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε....