Πάνος Ζάρλας: Οι πρώτες συγκλονιστικές δηλώσεις της μητέρας του!

Συγκίνησε το πανελλήνιο!

Πάνος Ζάρλας: Οι πρώτες συγκλονιστικές δηλώσεις της μητέρας του!

Η μητέρα του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα έκανε τις πρώτες δηλώσεις σήμερα και συγκλόνισε! Έσπασε την σιωπή της στην εκπομπή της Ζήνας Κουττσελίνη, «Αλήθειες με την Ζήνα».

Συγκεκριμένα η κυρία Στέλλα Νικολάου είπε:

«Εγώ μένω στην Μυτιλήνη, οπότε θα ήθελα το παιδί μου να το πάρω κοντά μου. Όταν ολοκληρωθεί η νεκροψία, η σωρός του θα ταξιδέψει και την Τρίτη έχει κανονιστεί η κηδεία του. Ο καθένας αγαπιέται από τις χάρες του και ο Πάνος έχει αγαπηθεί πολύ επομένως είχε πολλές χάρες! Δέχτηκε περισσότερο αγάπη από ότι πόλεμο… Είναι πολύ ευχάριστο να ξέρεις ότι το παιδί σου αγαπήθηκε. Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να εξακριβώσω αν φόραγε κράνος. Ωστόσο με ενημέρωσαν από την τροχαία ότι το ατύχημα ήταν τόσο σφοδρό που είτε είχε κράνος είτε όχι δεν θα τον έσωζε. Γιόρτασα τα τελευταία του γενέθλια εκείνο το βράδυ… Εμείς ήμασταν μία παρέα που αποφασίσαμε να του κάνουμε έκπληξη, δεν ήξερε καν ότι θα ερχόμασταν και προφανώς είχε κανονίσει κάτι άλλο! Εγώ προσπαθώ να αντέξω γιατί αυτή είναι η υποχρέωσή μου» .

Τατιάνα Στεφανίδου: «Επικοινωνήσαμε με την μητέρα του Ζάρλα και...» Όλα όσα αποκάλυψε συγκλονισμένη

Η Τατιάνα Στεφανίδου σήμερα (03/06) μέσα από την εκπομπή της «Μαζί σου» στον ΣΚΑΙ συγκλονισμένη αποκάλυψε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την μητέρα του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα. «Επικοινωνήσαμε με την μητέρα του Ζάρλα και..»

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε συγκεκριμένα:

«Θέλω να πω προσωπικά συλλυπητήρια στην μητέρα του Πάνου Ζάρλα, βεβαίως επικοινωνήσαμε μαζί της όπως κάνουμε πάντα. Η γυναίκα μας είπε ότι αυτή την στιγμή θέλει να σεβαστούμε την απώλεια του παιδιού της και την τραγική κατάσταση όπου έχει περιέλθει. Το οποίο βεβαίως και σεβαστήκαμε…. Οφείλουμε όλοι να το σεβόμαστε»

Πάνος Ζάρλας: Ο λόγος που άλλαξε η ημερομηνία της κηδείας του!

Η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα άλλαξε την ημερομηνία της κηδείας του, καθώς υπήρχε σοβαρός λόγος.

Το τελευταίο «αντίο» στον 28χρονο θα το πουν αργότερα.

Μετά τον φρικτό θάνατο που βρήκε ο Πάνος Ζάρλας στη λεωφόρο Συγγρού τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/5), οι Αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία για το πόρισμα του τροχαίου.

Αυτό επηρεάζει και την κηδεία του νικητή του Power of Love!

Η οικογένειά του είχε κάνει γνωστό πως η κηδεία θα τελεστεί στη Μυτιλήνη στις 3 Ιουνίου, όμως τα πράγματα άλλαξαν.

Το τελευταίο «αντίο» στον Πάνο Ζάρλα θα το πουν οι συγγενείς και οι φίλοι μία ημέρα μετά, δηλαδή την Τρίτη 4 Ιουνίου, καθώς θα πρέπει να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων!