Σοφία Μουτίδου: Με αυτό το κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές!

Το ανακοίνωσε!

Σοφία Μουτίδου: Με αυτό το κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές!

Η Σοφία Μουτίδου ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά της στις εθνικές εκλογές. Με ποιο κόμμα θα κατέβει;

Η ηθοποιός ξάφνιασε!

Συγκεκριμένα η Σοφία Μουτίδου βρέθηκε στην εκπομπή του STAR «Στην Φωλιά των Κου Κου» και είπε: «Ξεκινάω προεκλογική εκστρατεία γιατί είμαι υποψηφία στην Α’ Θεσσαλονίκης με το ΚΙΝ.ΑΛ. Τώρα θα ξεκινήσω! Το αστείο της υποθέσεις είναι ότι προχθές έκανα μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη και τους λέω «Να ξέρετε ότι σε λίγο καιρό θα ξεκινήσω και την εκστρατεία μου γιατί είμαι υποψηφία βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης» και μου λένε «Αχ, Σοφία εάν έβαζες θα έβγαινες!». Δεν με πίστευε ο κόσμος! Δεν το έχω επικοινωνήσει. Κάνω μια προσπάθεια η οποία θα είναι μια τεραστία προεκλογική εκστρατεία! Ο κόσμος με ξέρει έχω ένα μεγάλο αβαντάζ, όμως δεν ξέρει ότι κατεβαίνω και έτσι σε 20 μέρες πρέπει όλοι να πληροφορηθούν ότι κατεβαίνω!»

Σία Κοσιώνη: Η on air εξομολόγηση για τον Κώστα Μπακογιάννη! «Είμαι περήφανη για τον σύζυγό μου...»

Μια on air εξομολόγηση για τον Κώστα Μπακογιάννη έκανε η Σία Κοσιώνη! «Είμαι περήφανη για τον σύζυγό μου...» είπε μεταξύ άλλων, με αφορμή τη νίκη του στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών με τον Νάσο Ηλιόπουλο.

Η ίδια, έσπασε την σιωπή της και έκανε σχόλια όλο νόημα για τον άντρα της ζωής της!

Πιο συγκεκριμένα, όταν η Μαρίνα Πατούλη, μίλησε με ζωντανή σύνδεση στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΪ είπε στη Σία Κοσιώνη: «Στον σύζυγο όπως και σε εσένα εύχομαι συγχαρητήρια… Εύχομαι ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Γιώργος Πατούλης να συμβάλλουν τα μέγιστα και για την Αθήνα ψηλά και για όλη την Αττική», τότε η anchorwoman πήρε τον λόγο και είπε, αστειευόμενη:

«Θέλω να πω, μιας και έγινε αυτή η προσωπική αναφορά κι επειδή συζητήθηκε και την προηγούμενη εβδομάδα, το προσωπικό είναι προσωπικό και εγώ προφανώς είμαι περήφανη για τον σύζυγό μου ως άνθρωπος. Ως επαγγελματίας ένα έχω να πω, στη γωνία τον περιμένω έτσι και δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε!». Δείτε το σχετικό βίντεο αλλά και τον κούκλο γιο της Μαρίνας Πατούλη!

AdTech Ad