Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής κινδυνεύει με φυλάκιση! Τα καυτά βίντεο από το θύμα βιασμού!

Τι συνέβη;

Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής κινδυνεύει με φυλάκιση! Τα καυτά βίντεο από το θύμα βιασμού!

Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής κινδυνεύει να μπει φυλακή μετά την λάθος απόφαση που πήρε να δημοσιεύσει καυτά βίντεο με την καταγγέλουσα για βιασμό!

Η απόφαση του Νεϊμάρ να βγάλει στη φόρα τις συνομιλίες του στο WhatsApp με την Βραζιλιάνα νεαρή, η οποία τον κατηγορεί για βιασμό, μπορεί να οδηγήσει τον Βραζιλιάνο άσο στη φυλακή.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sun, η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Βραζιλίας, που εδρεύει στο Ρίο ντε Τζανέιρο, έχει ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαλευκάνει εάν ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν παραβίασε την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία προσωπικών δεδομένων, βγάζοντας στη φόρα το ιστορικό των μηνυμάτων του με την καταγγέλλουσα.

Βόμβα στη showbiz! Κατηγορείται για βιασμό πασίγνωστος ποδοσφαιριστής!

Στα μηνύματα που πρόβαλε στο βίντεο «απάντησή» του, ο 27χρονος συμπεριέλαβε και τις τολμηρές φωτογραφίες που του είχε στείλει η κοπέλα κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού τους φλερτ, μεταξύ των οποίων και πόζες τόπλες ή μόνο με τα εσώρουχα.

Η παραβίαση του συγκεκριμένου νόμου επισύρει ποινή κάθειρξης από 1-5 έτη, σύμφωνα με την Sun, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ. Οι εν λόγω συνομιλίες που μπορεί να βάλουν σε νέους μπελάδες τον Νεϊμάρ περιλαμβάνουν «ερωτικές υποσχέσεις» της Βραζιλιάνας, η οποία έγραφε στον ποδοσφαιριστή ότι θέλει να φιλήσει το μόριό του, και να του κάνει μασάζ. Σε άλλο μήνυμά της η νεαρή του έγραφε ότι θέλει να πάει γυμναστήριο ώστε να κάνει τον πισινό της «τέλειο» για εκείνον.

Όπως εξηγεί στο βίντεο που δημοσίευσε εχθές ο ποδοσφαιριστής, η αιτία που έβγαλε αυτά τα μηνύματα στην φόρα ήταν γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη μια επιχείρηση σπίλωσης του ονόματός του. Η συγκεκριμένη καταγγελία της Βραζιλιάνας, την οποία ο ίδιος προσκάλεσε στο Παρίσι για να περάσουν μια καυτή βραδιά, είναι τελείως ψευδής, υπογράμμισε ο ποδοσφαιριστής στο βίντεο. «Αυτό που συνέβη στο ξενοδοχείο ήταν μια συναινετική επαφή ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα», αναφέρει στο βίντεο ο Νεϊμάρ, κάνοντας λόγο για απόπειρα παγίδευσης και εκβιασμού του.

Τι αναφέρει η καταγγελία

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Νεϊμάρ κατηγορείται ότι βίασε μια γυναίκα σε ξενοδοχείο στο Παρίσι τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με ένα αστυνομικό έγγραφο που δημοσίευσε το Associated Press. Όπως αναφέρει το εν λόγω έγγραφο, η σεξουαλική επίθεση φέρεται να έλαβε χώρα στις 15 Μαΐου, στις 8:20 μ.μ. σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Παρίσι. Υπενθυμίζεται ότι ο διάσημος επιθετικός διαμένει πλέον στη Γαλλία, αφού παίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η γυναίκα έκανε την καταγγελία την περασμένη Παρασκευή στο Σάο Πάολο. Η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι η ίδια και ο αστέρας του ποδοσφαίρου συναντήθηκαν στη Γαλλία μετά την ανταλλαγή μηνυμάτων στο Instagram. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ένας εκπρόσωπος του παίκτη που ονομάζεται Gallo της αγόρασε αεροπορικά εισιτήρια για το Παρίσι και της έκλεισε δωμάτιο στο υπερπολυτελες ξενοδοχείο Sofitel Paris Arc Triomphe. Όταν ο Νεϊμάρ έφτασε στο ξενοδοχείο για να τη συναντήσει, ήταν εμφανώς μεθυσμένος. Η καταγγελία της γυναίκας αναφέρει ότι «άρχισαν να αγγίζουν ο ένας τον άλλον, αλλά ο Νεϊμάρ έγινε επιθετικός και, ασκώντας βία, ήρθε σε σεξουαλική με το θύμα, χωρίς την θέλησή του». Στο αστυνομικό έγγραφο αναφέρεται επίσης ότι η γυναίκα έφυγε από το Παρίσι δύο ημέρες αργότερα και επέστρεψε στη Βραζιλία. Όσο για τον λόγο που δεν προχώρησε σε καταγγελία στο Παρίσι, εξηγεί ότι βρισκόταν σε κατάσταση σοκ από την επίθεση.

Στο πλαίσιο της έρευνας, αναφέρει ακόμη το έγγραφο, η γυναίκα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτήν την περίοδο ο Νεϊμάρ βρίσκεται στη Βραζιλία, έχοντας ξεκινήσει προπονήσεις για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής, το Copa America, το οποίο ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.

Η απάντηση του Νεϊμάρ

Ο επιθετικός δημοσίευσε εχθές ένα βίντεο επτά λεπτών στα social media του, με το οποίο αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες, εξηγώντας ότι η εν λόγω γυναίκα «του την είχε στημένη».

Στο τέλος του βίντεο μάλιστα ο 27χρονος δημοσιεύει ολόκληρο το ιστορικό των διαδικτυακών συζητήσεών του με την καταγγέλλουσα, μαζί με τις τολμηρές φωτογραφίες και τα βίντεο που του είχε στείλει κατά τη διάρκεια του φλερτ τους. Αυτές οι εικόνες περιλαμβάνουν πόζες της νεαρής γυναίκας τόπλες στο κρεβάτι και άλλο σεξουαλικά υπαινικτικό υλικό. «Αυτές είναι προσωπικές στιγμές αλλά ήμουν υποχρεωμένος να τις κοινοποιήσω για να αποδείξω την αθωότητά μου» αναφέρει στο βίντεο ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο ξεκίνημα του βίντεο «απάντησής» του ο Νεϊμάρ αναφέρει: «Κατηγορούμαι για βιασμό. Είναι μια βαριά λέξη, πολύ σοβαρή αλλά γι' αυτό κατηγορούμαι. Έχω εκπλαγεί, είναι κάτι πολύ θλιβερό και άσχημο, επειδή όλοι όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν τι είδους άνθρωπος είμαι κι ότι δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο». Μεταξύ άλλων, ο 27χρονος αναφέρει ότι αυτό που συνέβη στο ξενοδοχείο ήταν «μια ερωτική επαφή ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα, σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο». Όπως εξηγεί ο Βραζιλιάνος, την επόμενη μέρα όλα ήταν καλά και οι δύο εραστές συνέχισαν να ανταλλάζουν μηνύματα.

«Ελπίζω η δικαιοσύνη να δει αυτά τα μηνύματα και να καταλάβει τι πραγματικά συνέβη. Ποστάρω αυτό το βίντεο με μεγάλη θλίψη, όμως έπρεπε να δώσω εξηγήσεις τόσο για το δικό μου καλό, όσο και για το καλό της οικογένειάς μου. Ζητώ συγγνώμη από τους δικούς μου που τους υπέβαλα σε αυτό. Ήταν μια παγίδα κι εγώ έπεσα μέσα. Όμως έμαθα το μάθημά μου», καταλήγει ο νεαρός άσος.

Η απόφαση του Νεϊμάρ να βγάλει στη φόρα τις συνομιλίες του στο WhatsApp με την Βραζιλιάνα νεαρή, η οποία τον κατηγορεί για βιασμό, μπορεί να οδηγήσει τον Βραζιλιάνο άσο στη φυλακή. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sun, η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Βραζιλίας, που εδρεύει στο Ρίο ντε Τζανέιρο, έχει ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαλευκάνει εάν ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν παραβίασε την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία προσωπικών δεδομένων, βγάζοντας στη φόρα το ιστορικό των μηνυμάτων του με την καταγγέλλουσα. Στα μηνύματα που πρόβαλε στο βίντεο «απάντησή» του, ο 27χρονος συμπεριέλαβε και τις τολμηρές φωτογραφίες που του είχε στείλει η κοπέλα κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού τους φλερτ, μεταξύ των οποίων και πόζες τόπλες ή μόνο με τα εσώρουχα.

Η παραβίαση του συγκεκριμένου νόμου επισύρει ποινή κάθειρξης από 1-5 έτη, σύμφωνα με την Sun, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ. Οι εν λόγω συνομιλίες που μπορεί να βάλουν σε νέους μπελάδες τον Νεϊμάρ περιλαμβάνουν «ερωτικές υποσχέσεις» της Βραζιλιάνας, η οποία έγραφε στον ποδοσφαιριστή ότι θέλει να φιλήσει το μόριό του, και να του κάνει μασάζ. Σε άλλο μήνυμά της η νεαρή του έγραφε ότι θέλει να πάει γυμναστήριο ώστε να κάνει τον πισινό της «τέλειο» για εκείνον. Όπως εξηγεί στο βίντεο που δημοσίευσε εχθές ο ποδοσφαιριστής, η αιτία που έβγαλε αυτά τα μηνύματα στην φόρα ήταν γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη μια επιχείρηση σπίλωσης του ονόματός του. Η συγκεκριμένη καταγγελία της Βραζιλιάνας, την οποία ο ίδιος προσκάλεσε στο Παρίσι για να περάσουν μια καυτή βραδιά, είναι τελείως ψευδής, υπογράμμισε ο ποδοσφαιριστής στο βίντεο. «Αυτό που συνέβη στο ξενοδοχείο ήταν μια συναινετική επαφή ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα», αναφέρει στο βίντεο ο Νεϊμάρ, κάνοντας λόγο για απόπειρα παγίδευσης και εκβιασμού του. Τι αναφέρει η καταγγελία Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Νεϊμάρ κατηγορείται ότι βίασε μια γυναίκα σε ξενοδοχείο στο Παρίσι τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με ένα αστυνομικό έγγραφο που δημοσίευσε το Associated Press. Όπως αναφέρει το εν λόγω έγγραφο, η σεξουαλική επίθεση φέρεται να έλαβε χώρα στις 15 Μαΐου, στις 8:20 μ.μ. σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Παρίσι. Υπενθυμίζεται ότι ο διάσημος επιθετικός διαμένει πλέον στη Γαλλία, αφού παίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η γυναίκα έκανε την καταγγελία την περασμένη Παρασκευή στο Σάο Πάολο. Η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι η ίδια και ο αστέρας του ποδοσφαίρου συναντήθηκαν στη Γαλλία μετά την ανταλλαγή μηνυμάτων στο Instagram. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ένας εκπρόσωπος του παίκτη που ονομάζεται Gallo της αγόρασε αεροπορικά εισιτήρια για το Παρίσι και της έκλεισε δωμάτιο στο υπερπολυτελες ξενοδοχείο Sofitel Paris Arc Triomphe.

Όταν ο Νεϊμάρ έφτασε στο ξενοδοχείο για να τη συναντήσει, ήταν εμφανώς μεθυσμένος. Η καταγγελία της γυναίκας αναφέρει ότι «άρχισαν να αγγίζουν ο ένας τον άλλον, αλλά ο Νεϊμάρ έγινε επιθετικός και, ασκώντας βία, ήρθε σε σεξουαλική με το θύμα, χωρίς την θέλησή του». Στο αστυνομικό έγγραφο αναφέρεται επίσης ότι η γυναίκα έφυγε από το Παρίσι δύο ημέρες αργότερα και επέστρεψε στη Βραζιλία. Όσο για τον λόγο που δεν προχώρησε σε καταγγελία στο Παρίσι, εξηγεί ότι βρισκόταν σε κατάσταση σοκ από την επίθεση. Στο πλαίσιο της έρευνας, αναφέρει ακόμη το έγγραφο, η γυναίκα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτήν την περίοδο ο Νεϊμάρ βρίσκεται στη Βραζιλία, έχοντας ξεκινήσει προπονήσεις για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής, το Copa America, το οποίο ξεκινά την επόμενη εβδομάδα. Η απάντηση του Νεϊμάρ Ο επιθετικός δημοσίευσε εχθές ένα βίντεο επτά λεπτών στα social media του, με το οποίο αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες, εξηγώντας ότι η εν λόγω γυναίκα «του την είχε στημένη». Στο τέλος του βίντεο μάλιστα ο 27χρονος δημοσιεύει ολόκληρο το ιστορικό των διαδικτυακών συζητήσεών του με την καταγγέλλουσα, μαζί με τις τολμηρές φωτογραφίες και τα βίντεο που του είχε στείλει κατά τη διάρκεια του φλερτ τους. Αυτές οι εικόνες περιλαμβάνουν πόζες της νεαρής γυναίκας τόπλες στο κρεβάτι και άλλο σεξουαλικά υπαινικτικό υλικό.

«Αυτές είναι προσωπικές στιγμές αλλά ήμουν υποχρεωμένος να τις κοινοποιήσω για να αποδείξω την αθωότητά μου» αναφέρει στο βίντεο ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν. Στο ξεκίνημα του βίντεο «απάντησής» του ο Νεϊμάρ αναφέρει: «Κατηγορούμαι για βιασμό. Είναι μια βαριά λέξη, πολύ σοβαρή αλλά γι' αυτό κατηγορούμαι. Έχω εκπλαγεί, είναι κάτι πολύ θλιβερό και άσχημο, επειδή όλοι όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν τι είδους άνθρωπος είμαι κι ότι δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο». Μεταξύ άλλων, ο 27χρονος αναφέρει ότι αυτό που συνέβη στο ξενοδοχείο ήταν «μια ερωτική επαφή ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα, σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο». Όπως εξηγεί ο Βραζιλιάνος, την επόμενη μέρα όλα ήταν καλά και οι δύο εραστές συνέχισαν να ανταλλάζουν μηνύματα. «Ελπίζω η δικαιοσύνη να δει αυτά τα μηνύματα και να καταλάβει τι πραγματικά συνέβη. Ποστάρω αυτό το βίντεο με μεγάλη θλίψη, όμως έπρεπε να δώσω εξηγήσεις τόσο για το δικό μου καλό, όσο και για το καλό της οικογένειάς μου. Ζητώ συγγνώμη από τους δικούς μου που τους υπέβαλα σε αυτό. Ήταν μια παγίδα κι εγώ έπεσα μέσα. Όμως έμαθα το μάθημά μου», καταλήγει ο νεαρός άσος.