Μαρία Μπακοδήμου: Τρελαμένη με τις διπρόσωπες συμπεριφορές παικτών στο Power of Love! «Την είπες ρουφιάνα!» (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Μαρία Μπακοδήμου: Τρελαμένη με τις διπρόσωπες συμπεριφορές παικτών στο Power of Love! «Την είπες ρουφιάνα!» (Βίντεο)

Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν τρελαμένη με τις συμπεριφορές στο Power of Love που δείχνουν διπροσωπία και την ενόχλησε η ατάκα για την «ρουφιανιά».

Με ποιον τα έβαλε;

Η παρουσιάστρια του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ πήρε αφορμή από ένα βίντεο που παχτηκε με συνομιλία του Bill Σαντριά και της Κατερίνας Σαββοπούλου.

Ο Σαντριάς είχε μιλήσει άσχημα στη σύντροφό του και την είχε αποκαλέσει ρουφιάνα!

«Δεν ξέρει να εκτιμάει; Γελάς; Την είπες και ρουφιάνα. Σχέση είχατε και την στεναχώρησες, δηλαδή αν έξω την βρίσεις μέσα θα είστε ερωτευμένοι; Δηλαδή εδώ θα παρουσιάζετε έναν εαυτό άλλο και όταν βγείτε έξω έναν εαυτό άλλο. Αυτό να το ξέρω να το κρατήσω. Να τα ακούει και ο κόσμος.»

Power of love: Τα πήρε άσχημα η Μπακοδήμου με παίκτρια! Το περιστατικό που δεν έδειξαν οι κάμερες!

Σήμερα, στο Power of love παίκτρια έκανε έξαλλη την Μαρία Μπακοδήμου, ενώ έγινε και μια αποκάλυψη για περιστατικό που δεν έδειξαν οι κάμερες.

Τι συνέβη και επικράτησε για δεύτερη φορά πανικός στο σπίτι του έρωτα;

Η Ρεγγίνα ατηγόρησε τον Bill για την απότομη συμπεριφορά του, μετά τα γυρίσματα για το Gala λέγοντας: «Βγαίνοντας από το σπίτι, όταν τελείωσε το Gala, μίλησε χυδαία. Μου είπε επίσης ότι από αυτόν έχω μόνο αρνητικές ψήφους και πως θα με ψηφίζει μέχρι να πεθάνω. Η συμπεριφορά του ήταν αρκετά ειρωνική, από τη στιγμή που μπήκε στο Gala. Έλεγε, "ετοιμάσου, μάζεψε τα πράγματά σου". Εκείνο το βράδυ η συμπεριφορά μου ήταν πραγματικά η άμυνά μου» .

Μάλιστα εκτός αυτού η παίκτρια έκανε έξαλλη την Μαρία Μπακοδήμου με την συμπεριφορά της. Οι άνδρες κατηγόρησαν την Ρεγγίνα πως έχει άσχημη συμπεριφορά όταν την ψηφίζουν για αποχώρηση και η παρουσιάστρια την έστησε στον τοίχο

«Αυτό κάνεις Ρεγγίνα;», την ρώτησε με την παίκτρια να απαντά: «Δεν κάνω αυτό Μαρία μου» και την παρουσιάστρια να συμπληρώνει: «Ο Μανώλης τι σου έκανε και δεν ήθελες να του μιλήσεις; Επειδή σε ψήφισε; Τι να πω… πραγματικά αυτό δεν το έχω ξαναδεί, ούτε στο περσινό, ούτε και σε κάποιον άλλον παίκτη. Εκβιάζεις ότι επειδή σε ψηφίζουν, να δείξουν ότι σε κακοποιούν. Δεν τους ζητάς να απολογηθούν για την ψήφο τους, αλλά όποιος το κάνει, του βάζεις Χ»

undefined