Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαρίνο! «Δυστυχώς...»

Έσκασε τώρα!

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαρίνο! «Δυστυχώς...»

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Μαρίνος! «Δυστυχώς δεν είναι καλά....» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μεγακλής Βιντιάδης!

Ο ίδιος, μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μαρίνο, για τον οποίο αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

«Δυστυχώς, μαθαίνω τώρα τελευταία ότι ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι καλά. Δεν έχουμε επαφή γιατί έχει απομονωθεί. Η κατάστασή του είναι τέτοια που είναι δύσκολο να τον συναντήσεις. Από ό,τι μαθαίνω, δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν του και δεν αναγνωρίζει πολύ γνωστά του πρόσωπα».

Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός σοκάρει: «Πέρασα 4 εμφράγματα, 1 ανακοπή και έπεσα σε κώμα για 40 μέρες»

Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός σόκαρε με το πρόβλημα υγείας, έχοντας περάσει 4 εμφράγματα, 1 ανακοπή, ενώ βρέθηκε και για 40 μέρες σε κώμα!

Τα είπε όλα στην εκπομπή του AlphaTV «Happy Day».

Ο λόγος για τον Στηβ Ντούζο, τον γνωστό Μπίλια του θρυλικού «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα»!

«Την πρώτη μου μηχανή την πήρα όταν ήμουν 13 χρόνων. Στον δρόμο όταν με βλέπουν με την μηχανή, με φωνάζουν “Μπίλια”! Δεν θα είμαι στο “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 5”. Έχω μεγαλώσει! Το κωμικό δεν μου βγαίνει. Έχω μεγαλώσει, έχω βαρύνει! Τώρα έχω έναν παιδικό σταθμό. Είναι ένα χαπάκι ευτυχίας και ηρεμίας! Η κόρη μου είχε προβλήματα δυσλεξίας.

Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός σοκάρει: «Πέρασα 4 εμφράγαματα, 1 ανακοπή και έπεσα σε κώμα για 40 μέρες» Διαγραφή

Ανοίξαμε τον παιδικό σταθμό για να τον προετοιμάσουμε για εκείνη. Δεν αντιμετώπισα σοβαρά προβλήματα bullying για τα κιλά μου. Είχα τον αέρα της Αμερικής! Από το 2001 είμαι καρδιοπαθής! Πέρασα 4 εμφράγματα, μία ανακοπή, έκανα 4 μπαλονάκια, 2 stent και έπεσα σε κώμα 40 μέρες! Έπαθα όλα αυτά τα προβλήματα υγείας γιατί ήμουν 40 χρόνια καπνιστής, πολλά κιλά, ποτά, ξενύχτια. Με την σύζυγο μου είμαστε μαζί από το 1996, έχουμε 16 χρόνια διαφορά!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο Έλληνα! Λιποθύμησε στη μέση του δρόμου....

Δύσκολες ώρες πέρασε πασίγνωστος Έλληνας, ο οποίος λιποθύμησε στη μέση του δρόμου!

Ο γνωστός σεναριογράφος μοιράστηκε μαζί μας την περιπέτειά του, και η αντίδραση του κόσμου ήταν αυτή που τον ξάφνιασε ευχάριστα και τον συγκίνησε.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αποστόλου, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες να του πάνε νερό… να νοιαστούν!

O Δημήτρης Αποστόλου

Ο σεναριογράφος και συγγραφέας έγραψε: «Κι ομως κάτι έχει αλλάξει εκει εξω…Ενα χθεσινο λιποθυμικο μου επεισόδιο-και νταμπλά τον λες-κατα μεσης του δρόμου, μου εδωσε μια νοτα αισιοδοξιας για την μεταμορφωση μας.Για πότε βρεθηκε νερο-ποτε μαζεύτηκε γυρω ενα στίφος-ποσα παρήγορα λογια-ποσες ζεστες φωνές-ποσα ανησυχα βλεμματα.Σαν σάικο που ειμαι-αρχισα να παρατηρω το πληθος απο πάνω μου.Ειδα ματιές που με ανακουφισαν. Διέκρινα ενα γνήσιο ενδιαφέρον.Κι οταν επανήλθα-το νοιάξιμο δεν μειώθηκε. Πρώτη φορά ειχα τοσες προσφορές για καφέ…Ολοι εκεινοι οι πολλοι ηταν το φάρμακο-δυναμωτικό για την επιπονη επιστροφή στο σπιτι…Οκ δεν χάθηκαν ολα…Και αυτο δεν ειναι λίγο…Καλημέρα σε μια πιο ομορφη μερα»!! Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η ανάρτηση που έκανε ο Δημήτρης Αποστόλου