Σκάνδαλο μεγατόνων! 43χρονος δηλώνει γιος πασίγνωστου τραγουδιστή!

Τραβιέται στα δικαστήρια για να το αποδείξει!

Σκάνδαλο μεγατόνων! 43χρονος δηλώνει γιος πασίγνωστου τραγουδιστή!

Σκάνδαλο μεγατόνων έσκασε στην showbiz! 43χρονος άνδρας βγήκε δημόσια και δήλωσε πως είναι γιος κορυφαίου τραγουδιστή και έχει και αποδείξεις.

Υποστηρίζει πως είναι καρπός μιας εβδομάδας που πέρασε τον Ιούλιο του 1975 με μια μπαλαρίνα από την Πορτογαλία.

Ο Χούλιο Ιγκλέσιας, εμπλέκεται σε υπόθεση πατρότητας που εκδικάζεται στην Ισπανία, με άνδρα να δηλώνει πως είναι γιος τους. Μάλιστα, αποδεικτικό είναι το DNA από ένα μπουκάλι που είχε πιει σε παραλία του Μαϊάμι ο νόμιμος γιος του τραγουδιστή.

«Θέλω να πιστέψω στο δικαστικό σύστημα. Τώρα πρέπει να περιμένω», δήλωσε ο 43χρονος, καθώς έφευγε από το δικαστήριο.

Ροζ σκάνδαλο στην showbiz! Σύζυγος ποδοσφαιριστή το έκανε σε πάρκινγκ με παντρεμένο αστυνομικό!

Ένα ροζ σκάνδαλο έχει σκάσει στην showbiz και αποτελεί νούμερο ένα είδηση! Σύζυγος ποδοσφαιριστή το έκανε σε πάρκινγκ με παντρεμένο αστυνομικό!

Ο 48χρονος Γκάρεθ Μπλερ πιάστηκε στα πράσα τη στιγμή της επαφής με γυναίκα που δεν είναι η σύζυγός του σε πάρκινγκ στην περιοχή Χέρμιστον του Εδιμβούργου, ενώ οι δυο τους φαίνεται πως γνωρίστηκαν στο γυμναστήριο.

Ο σύζυγος της 40χρονης εικάζεται ότι είναι διάσημος ποδοσφαιριστής του Εδιμβούργου που έχει παίξει για αρκετούς σκωτσέζικους συλλόγους, περιλαμβανομένου και της Χαρτς.

Ο 48χρονος Γκάρεθ Μπλερ

Πηγή της αστυνομίας είπε στη βρετανική εφημερίδα Daily Record: «Λέμε το όνομά της δημοσίως και οι άνθρωποι αναρωτιούνται αν θα της απαγγελθούν κατηγορίες». Ο Μπλερ που έγινε διοικητής του τμήματος του Εδιμβούργου τον Ιούνιο συνελήφθη όταν οι συνάδελφοί του δέχτηκαν παράπονα από πολίτες. Έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα όσο καιρό διεξάγεται έρευνα. Έχετε δει και αυτό; Σκάνδαλο μεγατόνων! Εμπλέκεται σε ερωτικά όργια και καταδικάστηκε σε φυλάκιση!

Φωτογραφία από το Ροζ σκάνδαλο στην showbiz

Εκπρόσωπος του τμήματος Ερευνών και Επιθεώρησης τόνισε στη MailOnline: «Ερευνούμε ισχυρισμούς για πιθανή διάπραξη εγκλήματος κατά αξιωματικού της Αστυνομίας της Σκωτίας και θα ήταν απρεπές να σχολιάσουμε περαιτέρω εν εξελίξει έρευνα».