Ήβη Αδάμου: Παιχνίδια με την κόρη της στην παραλία από το πρώτο τους μπάνιο!

Οι τρυφερές στιγμές της τραγουδίστριας!

Ήβη Αδάμου: Παιχνίδια με την κόρη της στην παραλία από το πρώτο τους μπάνιο!

Η Ήβη Αδάμου, από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η κόρη της, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Τώρα που ο καιρός είναι καλοκαιρινός, απολαμβάνει την παραλία με το παιδάκι της.

Η τραγουδίστρια, της έχει μεγάλη αδυναμία και λατρεύει να περνάει κάθε λεπτό, έχοντας την στην αγκαλιά του.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα στο Instastory της δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της, από το πρώτο τους μπάνιο στην παραλία.

Στην λεζάντα της έγραψε: «Το μικρό μου κορίτσι... η ευτυχία μου!».

Ήβη Αδάμου: Η ανακοίνωση για την κόρη της! Τι συνέβη;

Mια ανακοίνωση για την κόρη της, έκανε η τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου! Τι συνέβη;

Η Ήβη Αδάμου λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεων της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και για τη βάφτιση της κόρης της.

«Είχαμε ορίσει ημερομηνία. Σε εσάς δεν είπαμε. Αν θες μπορείς να το κρατήσεις κρυφό, ειδικά εκτός Αθηνών. Είναι πολύ προσωπικές στιγμές και θα έπρεπε να μείνουν στην οικογένεια. Ο Μιχάλης μένει στην Αλεξανδρούπολη. Αυτή τη φορά η μικρή δεν είναι μαζί μου. Την έχω αποχωριστεί πέντε μέρες. Είναι η πρώτη φορά που την αποχωρίζομαι τόσο» είπε, μεταξύ άλλων, η Ήβη Αδάμου.

Aξιοσημείωτο είναι ότι η βάφτιση έγινε μυστικά την Κυριακή και η 11 μηνών κόρη της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη, πήρε το όνομα Ανατολή Νεφέλη, ενώ νονός της μπέμπας ήταν ο στενός φίλος του ζευγαριού και Κύπριος επιχειρηματίας Αλέξης Παπασάββας! Δείτε το σχετικό βίντεο: