Φαίη Σκορδά: Έβγαλε ανακοίνωση ο ΑΝΤ1 για την παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Έσκασα τα μαντάτα που κανείς δεν περίμενε! Όντως τώρα;

Φαίη Σκορδά: Έβγαλε ανακοίνωση ο ΑΝΤ1 για την παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Ο ΑΝΤ1 έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά! Τι συνέβη;

Αποκάλυψη τώρα!

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Φαίη Σκορδά

Μετά από έξι συνεχή χρόνια στην πρώτη θέση επιλογής του τηλεοπτικού κοινού, η Φαίη Σκορδά θα συνεχίσει να προσφέρει «Το Πρωινό» στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με τον σταθμό για τα επόμενα 3 χρόνια.

«Το Πρωινό» διανύει και φέτος μια επιτυχημένη σεζόν, και κυριαρχεί στη ζώνη 10:00-13:00 με συνολικό μέσο όρο 20,2% στα δυναμικά κοινά. Στη ζώνη προβολής της εκπομπής, ο ΑΝΤ1 παραμένει πρώτος από την αρχή της σεζόν με 3,9 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Φαίη Σκορδά: "Ήρθε, με τελείωσε και δεν μπορώ να κουνηθώ!"

Η Φαίη Σκορδά με μια φωτογραφία και μια ατάκα φωτιά προκάλεσε πανικό στα social media! "Ήρθε, με τελείωσε και δεν μπορώ να κουνηθώ!".

Αυτά ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, για να περιγράψει την σημερινή της εμπειρία! Τι εμπειρία ήταν αυτή;

Η Φαίη Σκορδά, διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και δεν το έχει καταφέρει μόνο με την διατροφή της αλλά και την γυμναστική!

Την Κυριακή, λοιπόν, το μεσημέρι την επισκέφθηκε σπίτι της η προσωπική της personal κι όπως καταλάβαμε από το story της... την ξέκανε!

Φαίη Σκορδά: Έβγαλε ανακοίνωση ο ΑΝΤ1 για την παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Φαίη Σκορδά: Χαμός στο Πρωινό! Ο Ουγγαρέζος την έλουσε με σοκολάτα! «Με προκάλεσες γιατί...» (Βίντεο)

Χαμός επικράτησε στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!Την έλουσε με σοκολάτα γιατί τον προκάλεσε και έγινε έξαλλη.

Στο διάλειμμα όπως είδαμε από αποσπάσματα που πρόβαλλαν η παρουσιάστρια έριξε σοκολάτα στον Δημήτρη Ουγγαρέζος με αποτέλεσμα να της την "φυλάει".

Έτσι, την ώρα της μαγειρικής, εμφανίστηκε από πίσω της και την έλουσε με ένα γεμάτο μπολ με σοκολάτα! Η Φαίη, έδειξε έντονα εκνευρισμένη, ωστόσο, γελούσε μπροστά στις κάμερες. «Με προκάλεσες» της είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η παρουσιάστρια, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές σχεδόν ένα τέταρτο νωρίτερα για να πάει να αλλάξει και να πλυθεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φαίη Σκορδά: Ο πλαστικός χειρούργος που της άλλαξε την ζωή!

Κι όμως, ένας πλαστικός χειρούργος κατάφερε να αλλάξει την ζωή της Φαίης Σκορδά! Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αφέθηκε στα χέρια του!

Κι επειδή, το Youweekly.gr, μιλάει πάντα με αποδείξεις... Έχουμε και φωτογραφίες - φωτιά που το αποδεικνύουν!

Φαίη Σκορδά: Οι πλαστικές σε μύτη και στήθος! Διέρρευσαν φωτογραφίες από αισθητική επέμβαση της παρουσιάστριας!

Η Φαίη Σκορδά έχει κάνει πλαστικές σε μύτη και στήθος! Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από τις πλαστικές της παρουσιάστριας, στο Youweekly.gr!

Δεν είναι μυστικό ότι πολλές Ελληνίδες celebrities επισκέπτονται τον πλαστικό χειρουργό τους για να αλλάξουν κάτι στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Η πιο κοινή αλλαγή είναι η πλαστική επέμβαση στη μύτη καθώς θεωρούν ότι μία μεγάλη μύτη τις αδικεί και τις κάνει να δείχνουν λιγότερο όμορφες. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι αλλαγές είναι θεαματικές και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται ότι έχει γίνει κάποια αισθητική επέμβαση.

Μόνο όταν βάλεις δίπλα δίπλα τις φωτογραφίες πριν και μετά την επέμβαση καταλαβαίνει κανείς την αλλαγή. Η Φαίη Σκορδά, αν και η ίδια το αρνείται, φαίνεται πως έχει κάνει πλαστικές σε μύτη και στήθος από ντοκουμέντα που διέρρευσαν!

Οι φωτογραφίες που το μαρτυρούν:

Φαίη Σκορδά: Ο πλαστικός χειρούργος που της άλλαξε την ζωή!

Φαίη Σκορδά: Ο πλαστικός χειρούργος που της άλλαξε την ζωή!

Η ίδια βέβαια το αρνείται κατηγορηματικά. «Λένε ότι έχω κάνει πλαστική στη μύτη μου. Θέλω να κάνω. Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να το κάνω. Πραγματικά το λέω» έχει δηλώσει η διάσημη παρουσιάστρια.

Φαίη Σκορδά: Μαυροφορούσα στην πρώτη εκπομπή της Μ.Εβδομάδας η παρουσιάστρια! (Βίντεο)

Μαυροφορούσα εμφανίστηκε η Φαίη Σκορδά στην πρώτη εκπομπή της Μεγάλης Εβδομάδας!

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, έκανε μια πολύ σικ, total black εμφάνιση στο πλατό του Πρωινού, την Μεγάλη Δευτέρα!

Η αλήθεια είναι πως παραξενευτήκαμε αρκετά με την επιλογή αυτή καθώς τις τελευταίες ημέρες φορούσε αρκετά ανοιχτά χρώματα και μάλιστα την Παρασκευή εμφανίστηκε με total white, κάτι που έκανε αρκετά μεγάλη αντίθεση στο μάτι μας συγκρίνοντάς το με την σημερινή της εμφάνιση!

Ωστόσο, τι λευκά τι μαύρα, εντυπωσιακή όσο ποτέ άλλοτε με απαλό μακιγιάζ και επιμελώς ατημέλητο μαλλί έκλεψε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις!

Δείτε την εμφάνισή της στο παρακάτω απόσπασμα του Youweekly.gr: