Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Καπουτζίδης: Επανασύνδεση βόμβα μετά από 15 χρόνια! Ξανά μαζί με την...

Νέα αρχή στην ζωή του!

Γιώργος Καπουτζίδης: Επανασύνδεση βόμβα μετά από 15 χρόνια! Ξανά μαζί με την...
News 04.06.2019 10:58

Με ποια είναι ξανά μαζί από 15 χρόνια ο Γιώργος Καπουτζίδης; Μιλάμε για επανασύνδεση βόμβα!

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη φωλιά των Κου Κου, μια γυναίκα εισβάλλει ξανά στην ζωή του....

Ο λόγος για την Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία θα συνεργαστούν ξανά στη θεατρική παράσταση που γράφει και σκηνοθετεί! Η παράσταση αφορά σε ανθρώπινες σχέσεις, θα παίζουν συνολικά 8 ηθοποιοί, ο τίτλος είναι «Ποιος θέλει να χωρίσει; Να σηκώσει το χέρι του!»

Η Κατιάνα Μπαλανίκα θα κάνει έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο, ενώ θα δούμε ακόμα τους: Πάνος Νάτσης, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιάννης Κουκουράκης, Μαριλού Κατσαφάδου. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ενθουσιασμένος με τη θεατρική του επιστροφή και για την ώρα φαίνεται πως έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα τα τηλεοπτικά.....

Η Κατιάνα Μπαλανίκα

Γιώργος Καπουτζίδης: "30 χρόνων ήμουν τότε, και την αγάπησα..."

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε μεταξύ άλλων για προσωπική ζωή και τι σημαίνει η Αίγινα για εκείνον.

Ασχολείσαι με πολλά πράγματα καθημερινά. Υπάρχει χρόνος για την προσωπική σου ζωή; Διαβάστε παρακάτω...


«Πάω γυμναστήριο, αυτό προλαβαίνω. Η προσωπική μου ζωή έχει μεταφερθεί στη δουλειά. Με τα παιδιά που με ντύνουν, με χτενίζουν, με βάφουν περνάμε πολλές, ώρες μαζί και γελάμε πολύ και αυτό είναι το ιδανικό για μένα. Να δουλεύεις με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν, που τους εκτιμάς και σε εκτιμούν».

Η Αίγινα τι είναι για σένα;

«Αχ, η Αίγινα! Είναι η δεύτερη πατρίδα μου και το καταφύγιο μου. Δεν ξέρω πώς έγινε, ανεξήγητα. Δεν είχα πάει ποτέ μέχρι το 2002, 30 χρόνων ήμουν τότε, και την αγάπησα. Το σπίτι μπορεί να είναι γεμάτο φίλους και πολλή φασαρία, είναι όμως και ένα ησυχαστήριο».

«Survivor» & «Your face sounds familiar»

«Δεν έχω λόγο να το κάνω. Σε ριάλιτι επιβίωσης δεν θα πήγαινα, γιατί είμαι και λίγο φοβιτσιάρης σε θέματα υγείας. Σπυράκι θα έβγαζα και θα φώναζα γιατρό από το πανεπιστήμιο της Βοστόνης για να με δει. Σε σόου μεταμφιέσεων δεν θα πήγαινα γιατί δεν είναι για μένα. Αν έχεις μια δουλειά και είσαι ενεργός στην ΤV, δεν χρειάζεται να το κάνεις. Στα παιχνίδια αυτά πάνε συνήθως αξιόλογα άτομα που θέλουν να υπενθυμίσουν την παρουσία τους.'Υστερα από 10 χρόνια... Τώρα, αν έχω καιρό να δουλέψω, είμαι στην Αίγινα και κάνω μπάνια. Σε 10 χρόνια να το κάνω, τώρα δεν προλαβαίνω», λέει στο "Τηλέραμα"!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εurovision 2019: Ο Καπουτζίδης αποκάλυψε γιατί δεν ανέφερε το «Βόρεια Μακεδονία» στον ημιτελικό! (Βίντεο)

«Παρά Πέντε»: Το μεγάλο λάθος στη σειρά που δεν κατάλαβε ούτε ο Καπουτζίδης!

Δείτε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr

Share