Ο «Κρατς» μας αποκαλύπτει και σοκάρει με τα μηνύματα που λαμβάνει στα social media!

Όσα είπε ο ίδιος!

Ο «Κρατς» μας αποκαλύπτει και σοκάρει με τα μηνύματα που λαμβάνει στα social media!

Ο Χρήστος Μπάρκας, γνωστός σε όλους μας ως «Κρατς», που γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στο ΜasterChef, μας έδειξε και μας αποκάλυψε μηνύματα που λαμβάνει στα social media του και μας σοκαρε!

Επιπλέον σε συνέντευξή του μίλησε για τον έρωτα και το φλερτ!

Ντρέπεσαι όταν σε φλερτάρουν;
«Ναι, δεν νιώθω τόσο άνετα. Μπορεί να έχεις κρατήματα ακόμα και μπροστά σε ένα ωραίο συναίσθημα, όπως το φλερτ. Απλά, εγώ δεν είμαι τόσο εκδηλωτικός στις προσωπικές μου σχέσεις. Άσε που είμαι Ζυγός, άρα και αναποφάσιστος (γελάει).»

Ερωτεύεσαι εύκολα;
«Όταν βρω κάτι που να αξίζει, έναν άνθρωπο σπάνιο, με ευαίσθητη ψυχή, λεπτά αισθήματα που θα είναι εκεί για εμένα κι εγώ εκεί για εκείνον, τότε θα κάνω το βήμα. Ξέρεις, είναι αυτό που λες «βρήκα το ιδανικό». Προς το παρόν, πάντως, δεν το έχω βρει. Δεν έχω ερωτευτεί δυνατά, μέχρι τώρα. Έχω νιώσει πολύ όμορφα πράγματα, έχω κάνει σχέσεις, αλλά, μέχρι σήμερα, δεν έχω ζήσει κάτι τρομερά έντονο.», λέει στο Down Town Κύπρου.

Όσον αφορά τα μηνύματα...Του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες και μηνύματα ερωτικού περιεχομένου;

Ο Χρήστος είπε συγκεκριμένα: «Λαμβάνω μηνύματα κάθε είδους. Δεν θα τα χαρακτήριζα «ακραία», αλλά διαφορετικά από τα συνηθισμένα. Προσπαθώ, πάντως, να είμαι ευγενής με όλους» και συμπλήρωσε, «Δεν είμαι άνθρωπος που χάνει το μέτρο. Από ό,τι έχετε καταλάβει, όσοι με είδατε στο παιχνίδι, θα διαπιστώσατε πως είμαι αρκετά ντροπαλός άνθρωπος – το επεσήμανες κι εσύ, άλλωστε»

MasterChef: 10 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Χρήστο Μπάρκα, τον "Κρατς"!

1 Μπορεί στην οντισιόν του να έδωσε την εντύπωση του αθώου και καθόλου υποψιασμένου μάγειρα που η αγάπη της ζωής του είναι η κουζίνα του, όμως με μια πιο προσεκτική ματιά θα δει κανείς πως ο Χρήστος μάλλον έχει κάποιο σχέδιο στο μυαλό του.

2 Βρίσκεται στο «MasterChef» επειδή δύο φίλοι του, ο Χρήστος και η Χριστίνα, τον ενθάρρυναν.

3 Δηλώνει ειλικρινής, αλτρουιστής και εχέμυθος.

4 Το απόλυτο πιάτο του έρωτα για εκείνον είναι αχνιστά μύδια με σαμπάνια.

5 Αν ήταν υλικό κουζίνας, θα ήταν γιαούρτι, καθώς δηλώνει δροσερός και φρέσκος.

6 Μαγειρική για εκείνον σημαίνει να ακούς αυτό που πραγματικά θέλεις να ζεις καθημερινά.

7 Νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος που βρίσκεται στην ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και θα τα δώσει όλα για να τον βγάλει ασπροπρόσωπο.

8 Είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει ό,τι και όποιον βρεθεί στον δρόμο του.

9 Κρατάει τις δυνάμεις του για το τέλος, καθώς στόχος του είναι μόνο η νίκη.

10 Πριν πάρει την πολυπόθητη ποδιά, είχε στα χέρια του -και φίλησε- μια εικονίτσα που έχει πάντα μαζί του για γούρι. Τα social media και οι εκπρόσωποί τους τον θεωρούν ήδη νικητή!