Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Ανατριχιάζει η στιγμή που η νεκροφόρα βγαίνει από το πλοίο! (Βίντεο)

Τραγικές στιγμές!

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Ανατριχιάζει η στιγμή που η νεκροφόρα βγαίνει από το πλοίο! (Βίντεο)

Ανατριχιάζει η στιγμή λίγο πριν γίνει η κηδεία του Πάνου Ζάρλα, όταν η νεκροφόρα βγαίνει από το πλοίο στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Η μητέρα του τραγική φιγούρα στην πιο δύσκολη στιγμή της, ενώ η Στέλλα Μιζεράκη, μαυροφορούσα ταξίδεψε με τη σορό του.

Η κάμερα της εκπομπής Μαζί σου, βρέθηκε στο νησί του νικητή του Power of love για να καλύψει το τελευταίο αντίο που του είπαν φίλοι, συγγενείς και φίλοι.

Η ώρα που η νεκροφόρα με τη σορό του Πάνου Ζάρλα βγαίνει από το πλοίο για να κατευθυνθεί στην εκκλησία ανατριχιάζει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Αποκάλυψη βόμβα από τον πατριό του! «Είχε καταναλώσει ποτά και...»! (Βίντεο)

Μια αποκάλυψη βόμβα έκανε ο πατριός του Πάνου Ζάρλα, λίγο πριν την κηδεία. Όπως είπε, λίγο πριν πάρει την μηχανή και χάσει την ζωή του είχε καταναλώσει ποτά.

Έχοντας γυρισμένη την πλάτη του στις κάμερες για να κρύψει τα δάκρυα του, μίλησε πολύ συγκινημένος και με λόγια που ραγίζουν καρδιές.

Ο πατριός του αναφέρθηκε στα όνειρα που έκανε ο Πάνος Ζάρλας, για τις δυσκολίες που πέρασε όταν στα 18 του χρόνια μετακόμισε στην Αθήνα και την αγάπη που είχε στα παιδιά.

Όταν η συζήτηση ήρθε στο μοιραίο βράδυ που έχασε τη ζωή του, αποκάλυψε πως πριν φύγει από το σπίτι και πάρει την μηχανή, είχε καταναλώσει δυο τρία ποτά. Ενώ, για το τροχαίο αποκάλυψε, πως όταν έστριψε στην στροφή, δεν μπορούσε να μαζέψει την μηχανή με αποτέλεσμα να πέσει στις μπάρες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Το στεφάνι με την ανατριχιαστική αφιέρωση της Στέλλας Μιζεράκη! (Βίντεο)

Σε λίγο θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο αντίο στον Πάνο Ζάρλα και το στεφάνι της Στέλλας Μιζεράκη ανατριχιάζει με την αφιέρωση της.

Εκτός της επίσης νικήτριας του Power of love, και άλλοι συμπαίκτες του βρέθηκαν στο νησί για να τον αποχαιρετήσουν.

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Μαζί σου, βρέθηκε στην Μυτιλήνη και κατέγραψε τα πρώτα πλάνα, λίγο πριν την κηδεία του 28χρονου νικητή.

Το στεφάνι της πρώην συντρόφου του, Στέλλας Μιζεράκη προς μνήμη του, ανατριχιάζει...

Πάνος Ζάρλας: Στην Μυτιλήνη για την κηδεία οι φίλοι του από το Power of love! Tα σπαρακτικά μηνύματα...

Στην Μυτιλήνη για την κηδεία του Πάνου Ζάρλα έχουν πάει ήδη από χτες, οι φίλοι του από το Power of love! Tα σπαρακτικά μηνύματά τους στα social media, ραγίζουν καρδιές!

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ο Αλέξανδρος Νατσάκος, η Αθηνά Χρυσαντίδου, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Μιχάλης Κάββαλος κ.α. πολλοί, επέλεξαν να βρεθούν στο νησί ώστε να πουν τον στερνό αντίο στο νικητή του Power of love, που έφυγε ξαφνικά από την ζωή!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Πάνος Ζάρλας: Στην Μυτιλήνη για την κηδεία οι φίλοι του