Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι τέλειοι κοιλιακοί μετά από τρία παιδιά! Πρώτο μπάνιο στη Μύκονο!

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι τέλειοι κοιλιακοί μετά από τρία παιδιά! Πρώτο μπάνιο στη Μύκονο!

Πρώτο μπάνιο στη Μύκονο για την Σταματίνα Τσιμτσιλή! Αποκλειστικές φωτογραφίες από τους τέλειους κοιλιακούς της μετά από τρία παιδιά!

Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχτηκε το καλοκαίρι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, εκμεταλλευόμενη τον ήλιο της Μυκόνου και την οικογενειακή απόδραση που είχε προγραμματίσει το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι τέλειοι κοιλιακοί μετά από τρία παιδιά! Πρώτο μπάνιο στη Μύκονο!

Η δαιμόνια παρουσιάστρια ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία στις 7 Ιουλίου έπειτα από μια άκρως επιτυχημένη φετινή σεζόν, μέχρι τότε όμως είναι σίγουρο πως θα εμφανιστεί μαυρισμένη στους δέκτες μας. Σε αυτή τη σύντομη απόδραση, διαρκώς στο πλευρό της βρίσκονταν τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Θέμη Σοφό, η 6χρονη Νάγια, η 5χρονη Μαίρη και ο Γιάννης-Εφραίμ που πρόσφατα γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια. Γενικότερα βρισκόταν σε εορταστικό mood η οικοδέσποινα του «Happy Day», αφού γιόρτασε τα γενέθλιά της την αμέσως προηγούμενη μέρα μαζί με την οικογένειά της. Ακούστηκε πως το ταξίδι ήταν δώρο από τον σύζυγό της, ωστόσο είχε κανονιστεί εδώ και μήνες, αφού εκείνο το Σαββατοκύριακο παντρευόταν ο αγαπημένος της ξάδερφος και δεν γινόταν να λείπει εκείνη. Στη σύντομη παραμονή της στο νησί έκανε και τα πρώτα της μπάνια στην παραλία μαζί με τα παιδιά της, όπου και τη συνάντησε αποκλειστικά ο φακός του Youweekly.gr.

Έκπληξη από την παρουσιάστρια

Αυτή η πρώτη απόδραση ήταν έκπληξη για πολλούς. Ο λόγος; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάς έχει συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια να κάνει τις πρώτες της βουτιές στην αγαπημένη της Πάρο, στην παραλία της Μικρής Σάντας, όπου διατηρεί σπίτι και πάντα περνάει μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών. Έτσι, λοιπόν, κανείς δεν περίμενε πως θα έκανε τις βουτιές της στον Ορνό, πολλώ δε μάλλον ότι θα έχει μαζί της και τα παιδιά της. Ο μικρός Γιάννης-Εφραίμ δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της μαμάς του, κι εκείνη τον είχε ντύσει πολύ προσεκτικά για να τον προστατέψει από τη βλαβερή ακτινοβολία του ηλίου, την ώρα που οι μεγάλες του αδερφές έπαιζαν στην αμμουδιά.

Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της με τη Μαριέττα Χρουσαλά

Ήταν ίσως η πιο πολυσυζητημένη απουσία από τη βάφτιση του γιου της Μαριέττας Χρουσαλά, που επίσης γινόταν στη Μύκονο, με δεδομένο ότι τις δύο γυναίκες δένει φιλία πολλών χρόνων και συγκεκριμένα από την περίοδο που δούλευαν και οι δύο στο Alter. Παρά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για τους λόγους που η Σταματίνα δεν παρευρέθηκε στις βίλες «Κατοικίες» −όπου έγινε και το μυστήριο−, η αλήθεια είναι πως την ίδια ώρα έπρεπε να βρίσκεται στον γάμο του ξαδέρφου της και, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr δεν έχει συμβεί κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τη Μαριέττα Χρουσαλά. Απλώς ήταν πρακτικά αδύνατο για τη Σταματίνα να παραστεί ταυτόχρονα και στις δύο τελετές.

Βρήκαμε τι φοράει

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι τέλειοι κοιλιακοί μετά από τρία παιδιά! Πρώτο μπάνιο στη Μύκονο!

Η Σταματίνα επέλεξε μπικίνι (παρόμοιο θα βρεις στα Sugarfree με €29,90 το τοπ και €19,90 το σλιπ) και γυαλιά ηλίου, Valentino (€315 Π.Λ.Τ.)

Η Σταματίνα με γυαλιά ηλίου, Dolce & Gabbana (€300 Π.Λ.Τ.)

Alphatv - έκτακτο: Αντικαθιστούν την Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Έκτακτο αποκλειστικό ρεπορτάζ μόλις έσκασε στο Youweekly.gr για το ALPHAtv! Αντικαθιστούν την Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Το τι ακριβώς συμβαίνει θα σας το αποκαλύψω πρώτη μέσα από το Vanda's blog!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες το κανάλι λόγω του καλοκαιρινού διαλείμματος που θα κάνει η παρουσιάστρια και η εκπομπή της 'Happy Day' ψάχνει πρόσωπα που θα μπορέσουν να κρατήσουν το ίδιο ψηλά τα νούμερα τηλεθέασης!

Τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα αλλά ήδη υπάρχουν τα πρώτα ονόματα στον ορίζοντα και θα σας τα αποκαλύψω μόνο στο Youweekly.gr!

Ο λόγος για την Βίκυ Χαντζή, η οποία είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν ρίξει στο τραπέζι οι ιθύνοντες για να καλύψει το πρόγραμμα 08:00 - 11:00!

Alphatv - έκτακτο: Αντικαθιστούν την Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Να τονίσω, πως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου, τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο! Το όνομά της μπορεί να έχει ήδη ακουστεί αλλά δεν έχει πει το ναι... Είναι στο ψάξιμο ακόμα ο σταθμός γιατί δεν θέλει να υποστεί... πτώση μεγατόνων αρά θέλει πολύ προσοχή το θέμα!