Αθηνά Οικονομάκου: Με καυτό σορτσάκι! Ο ήλιος έπεφτε στα πόδια της και "μαρτύρησε" το πραγματικό της κορμί!

Φωτογραφίες απόδειξη!

Αθηνά Οικονομάκου: Με καυτό σορτσάκι! Ο ήλιος έπεφτε στα πόδια της και

Ο ήλιος έπεφτε στα πόδια της Αθηνάς Οικονομάκου και "μαρτύρησε" το πραγματικό της κορμί! Φωτογραφίες απόδειξη με καυτό σορτσάκι!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την ηθοποιό σε μοναχική της βόλτα σε Κολωνάκι, σε μια αρκετά καυτή εμφάνιση θα λέγαμε!

Αν και μητέρα διατηρεί την σιλουέτα της και είναι μια πραγματική γυναίκα!

Οι φωτογραφίες χωρίς ρετούς

Αθηνά Οικονομάκου: Με καυτό σορτσάκι! Ο ήλιος έπεφτε στα πόδια της και 'μαρτύρησε' το πραγματικό της κορμί!

Αθηνά Οικονομάκου: Με καυτό σορτσάκι! Ο ήλιος έπεφτε στα πόδια της και 'μαρτύρησε' το πραγματικό της κορμί!

Αθηνά Οικονομάκου: Με καυτό σορτσάκι! Ο ήλιος έπεφτε στα πόδια της και 'μαρτύρησε' το πραγματικό της κορμί!

Αθηνά Οικονομάκου: Με τσάντα 1.200 ευρώ και τίγκα στα κοσμήματα! Τα νεύρα και τα γελάκια του Μιχόπουλου....

Πού τσακώσαμε την Αθηνά Οικονομάκου με τσάντα 1.200 ευρώ και τίγκα στα κοσμήματα; Γιατί είχε νεύρα και ποια τα... γελάκια του Μιχόπουλου;

Αποκλειστικές φωτογραφίες και ρεπορτάζ! Το φετινό καλοκαίρι η οικογένεια Οικονομάκου - Μιχόπουλου δεν θα το περάσει −μετά από πολλά χρόνια− στη Μύκονο, αλλά στη Σαντορίνη. Εκεί ο Φίλιππος Μιχόπουλος ετοιμάζει τις νέες του επιχειρηματικές δραστηριότητες και έτσι μαμά και γιος είναι φυσικό επόμενο να Ενθουσιασμένη, βέβαια, δηλώνει και η ηθοποιός για το νέο αυτό βήμα του άντρα της και είναι πάντα στο πλευρό του και τον στηρίζει σε ό,τι κι αν κάνει, όπως κι εκείνος.

H Aθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, πιάστηκαν από τον φακό του Youweekly.gr σε βόλτα τους στην Κηφισιά! Η Αθηνά μάλιστα φορούσε t shirt ASOS.com 17,90 ευρώ, γκρι πανωφόρι (παρόμοια θα βρεις στα bodytalk με 44,90), και δερμάτινη τσάντα Louis Vuitton 1.200 ευρώ! Το look της ολοκλήρωσε με κοσμήματα από την προσωπική της συλλογή!

Η Αθηνά Οικονομάκου με τσάντα 1.200 ευρώ

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Φίλιππος Μιχόπουλος χάρισε γελάκια στον φωτογραφικό φακό ενώ η Αθηνά φαινόταν μουτρωμένη....

Αθηνά Οικονομάκου: Το μεγάλο λάθος που έκανε και "κατέστρεψε" το όμορφο πρόσωπό της!

Ένα μεγάλο λάθος έκανε η Αθηνά Οικονομάκου και, δυστυχώς, "κατέστρεψε" το όμορφο πρόσωπό της!

To Youweekly.gr φέρνει στο φως μια φωτογραφία - απόδειξη! Κάτι που κανείς δεν είχε παρατηρήσει καιρό τώρα...

Δεν είμαστε κατά των τάσεων – το αντίθετο μάλιστα, μας αρέσει να πειραματιζόμαστε με τα νέα trends στο μακιγιάζ, αλλά θα τολμήσουμε να πούμε πως κάποια δείχνουν απλά καλύτερα σε editorials και όχι στην «πραγματική ζωή».

Ένα από αυτά – κατά τη γνώμη μας- είναι τα γκρι κραγιόν, που γνωρίζουν ιδιαίτερη επιτυχία τελευταία και πολλές γυναίκες τα τολμούν. Μία από αυτές είναι και ηΑθηνά Οικονομάκου, η οποία ανήρτησε την παραπάνω φωτογραφία στο instagram, στην οποία φοράει μία σκούρα γκρι απόχρωση κραγιόν στα χείλη της.

Αθηνά Οικονομάκου: Το μεγάλο λάθος που έκανε και

Δεν είναι ότι το αποτέλεσμα είναι άσχημο, αλλά σκεφτείτε πόσο πιο όμορφο θα ήταν αν στη θέση του γκρι βλέπαμε ένα μπορντό κραγιόν. Πολύ πιο θηλυκό και σέξι, σωστά;

Αθηνά Οικονομάκου: Ροζ βίντεο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στο φως της δημοσιότητας!

Ένα ροζ βίντεο με την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο ετοιμάζεται να βγει στο φως της δημοσιότητας!

Μάλιστα η Αθηνά επισκέφτηκε και δικηγόρο! Τι πραγματικά ισχύει; Σας έχω καυτό ρεπορτάζ στο Vanda's blog!

Όλα ξεκίνησαν περίπου πριν 15 μέρες όταν η Αθηνά Οικονομάκου δέχτηκε ένα σχεδόν απειλητικό τηλεφώνημα για ροζ βίντεο! Άγνωστος άντρας, της τόνισε ότι έχει στην κατοχή του ροζ βίντεο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και δεν θα διστάσει να το χρησιμοποιήσει αν δεν του δώσει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό! Πριν λίγο καιρό μάλιστα, άγνωστος είχε απειλήσει και την Ελένη Μενεγάκη με τον ίδιο τρόπο....

Όπως είναι φυσικό, η Αθηνά έχασε την γη κάτω από τα πόδια της! Η ηθοποιός, είναι πολύ προσεκτική και δεν περίμενε με τίποτα κάτι τέτοιο! Ωστόσο, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα! Έτσι, επισκέφτηκε δικηγόρο προκειμένου να δει πώς θα κινηθεί! Για ό,τι νεότερο, θα επανέλθω.....

Αθηνά Οικονομάκου: Στην κλινική για 7 ώρες! Της κρατούσε το χέρι ο Φίλιππος Μιχόπουλος!

Στην κλινική για 7 ολόκληρες ώρες βρέθηκε η ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου, και εννοείται πως στο πλάι της ήταν ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος!

Τι συνέβη; Θα σας αποκαλύψουμε τα πάντα στο Youweekly.gr!

Αρχικά, το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από αρκετό καιρό, όταν η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον άντρα της, δηλαδή το 2018...

Το περιστατικό

«Μπήκε στο μαιευτήριο το βράδυ της Τρίτης και γέννησε επτά ώρες μετά, ήταν ένας δύσκολος τοκετός αλλά γέννησε φυσιολογικά, όπως ήταν η επιθυμία της! Την ταλαιπώρησε πολύ μία λοίμωξη που αντιμετώπισε όμως είναι ευτυχισμένη με το μωρό της!",

"Έξω από την αίθουσα του τοκετού υπήρχαν 25 άτομα, φίλοι και συγγενείς της! Στην αίθουσα τοκετού ήταν και Φίλιππος Μιχόπουλος που της κρατούσε το χέρι!»

Η εξομολόγηση της ίδιας

«Είχα ένα φυσιολογικό τοκετό, έκανα επτά ώρες να γεννήσω, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν δύσκολος ή επικίνδυνος από ιατρικής άποψης. Ωστόσο, επειδή οι “συνθήκες” δεν ήταν απόλυτα ευνοϊκές, προτίμησα να αντέξω τις ωδίνες χωρίς μεγάλη δόση επισκληριδίου, ώστε να ολοκληρωθεί σχετικά άμεσα ο τοκετός. Η δυσκολία λοιπόν ήταν στο να πάρω την απόφαση να γεννήσω φυσιολογικά και να μην πω “δεν αντέχω άλλο, πάμε με καισαρική”, ως είθισται»

«Τα συναισθήματα εκείνη τη στιγμή είναι ανάμεικτα. Όταν έχεις πονέσει πολύ, όταν έχεις υπερπροσπαθήσει και έχεις ξεπεράσει τα όριά σου σε επίπεδο αντοχής, έρχεται το συναίσθημα της απόλυτης ευτυχίας –ότι τα κατάφερες– αλλά ταυτόχρονα και του απόλυτου πανικού. Έχεις στην αγκαλιά σου ένα πλασματάκι που κλαίει ασταμάτητα και δεν ξέρεις τι να κάνεις, πώς να το πιάσεις. Επομένως, είναι ένας κλαυσίγελος όπου δεν γνωρίζεις τι σου συμβαίνει ακριβώς. Είναι και οι ορμόνες, που νομίζω πως εκείνη την ώρα κάνουν πάρτι, οπότε είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Δεν μπορώ να σου πω ότι έζησα την απόλυτη συγκίνηση ή αυτό που λένε, ότι μόλις πάρεις το παιδί στην αγκαλιά σου, νιώθεις πως έγινες μανούλα και κλαις. Εμένα με έπιασε κλάμα από την υπερένταση και την ανακούφιση ότι τα κατάφερα και πήγαν όλα καλά. Από εκεί και πέρα η σύνδεση με το μωρό έρχεται σταδιακά. Τουλάχιστον σε μένα έτσι προέκυψε. Δεν ένιωσα αμέσως αυτή τη γαλήνη και την ηρεμία τού “έχω το παιδάκι μου στην αγκαλιά μου”».