Ξεφτίλισε Ουγγαρέζο - Καβατζίκη! «Όταν έχετε βήμα στην τηλεόραση πρέπει να γνωρίζετε ορισμένα πράγματα!»

Τους έδωσε συνέντευξη, την άδειασαν και τους άδειασε και αυτή!

Ξεφτίλισε Ουγγαρέζο - Καβατζίκη! «Όταν έχετε βήμα στην τηλεόραση πρέπει να γνωρίζετε ορισμένα πράγματα!»

Με μια μακροσκελή ανάρτηση της, ξεφτίλισε δημόσια τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Άρη Καβατζίκη. Μεταξύ άλλων είπε «Όταν έχετε βήμα στην τηλεόραση πρέπει να γνωρίζετε ορισμένα πράγματα!».

Ο λόγος για την Σοφία Λεοντίτση, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό, μετά την γέννηση του παιδιού της.

Μετά την συνέντευξη που πρόβαλλαν στην εκπομπή, παρουσιάστρια και πάνελ σχολίασαν τις απαντήσεις της, ωστόσο την άδειασαν, αφού δεν σταμάτησαν να γελάνε με τις δηλώσεις της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μετά το περιστατικό, η Σοφία Λεοντίτση έγινε έξαλλη, αφού απάντησε και τους άδειασε και εκείνη δημόσια, αναρτώντας ένα μακροσκελές κείμενο όπου και τους ξεφτίλισε.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η απάντηση κόλαφος στον Κωνσταντίνο Βασάλο! «Δεν θα τον πάρω τηλέφωνο γιατί...»!

Απάντηση κόλαφο στον Κωνσταντίνο Βασάλο, έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σχετικά με τα βεντετιλίκια ανάμεσα τους, λέγοντας πως δεν θα τον πάρει τηλέφωνο.

Για την ιστορία, να πούμε πως ο Δημήτρης, προσκάλεσε τον Κωνσταντίνο να πάει στην Γιαγιά του Πρωινού για συνέντευξη αλλά αρνήθηκε, με τον παρουσιαστή να λέει on air στο Πρωινό τι συνέβη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην εκπομπή «Όλα λάθος» και απάντησε στην φημολογούμενη κόντρα του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Πρώτα από όλα δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Κωνσταντίνο, τον εκτιμώ για αυτό και τον προσκάλεσα στην συγκεκριμένη ενότητα. Γι’ αυτό έκανα και το αίτημα τόσο νωρίς, κάποια στιγμή λοιπόν, με ρώτησε η επικεφαλής της εκπομπής στο διάλειμμα, και μου απάντησε on air. Εγώ οφείλω να ενημερώσω την ομάδα της εκπομπής και την επικεφαλής μου.

Ούτε η Φαίη έχει κάτι με τον Κωνσταντίνο, ούτε εγώ… Την απάντηση της Φαίης την στηρίζω απόλυτα! Είμαι απόλυτα σύμφωνος όσο και αν συμπαθώ και εκτιμώ τον Κωνσταντίνο. Δεν θα τον πάρω τηλέφωνο γιατί δεν έχουμε κάτι να λύσουμε… θα τον έπαιρνα αν είχαμε κάποιο πρόβλημα και, εδώ να έρθει θα τον χαιρετήσω».

undefined