Νίκος Κοκλώνης: Η άγνωστη σχέση με τον Πάνο Ζάρλα! «Ίντριγκες, γέλια, κλάματα...»

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε τη γνωριμία τους!

Νίκος Κοκλώνης: Η άγνωστη σχέση με τον Πάνο Ζάρλα! «Ίντριγκες, γέλια, κλάματα...»

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι συγκλονισμένος με τον θάνατο του Πάνο Ζάρλα, καθώς οι δυο τους είχαν στενή σχέση!

Το μήνυμα του παρουσιαστή που συγκλονίζει!

«Τόσα όνειρα τόσες συζητήσεις, ίντριγκες, γέλια, βόλτες. Είναι τόσα πολλά που έχω να θυμάμαι. Από τη γνωριμία μας εκείνη στο σπίτι φίλου 6 χρόνια πριν, την πρόσληψή σου στην AirFastTickets. Από εκείνο το βίντεο κλιπ της Ελένης Χατζίδου, μέχρι τις πολύωρες συζητήσεις έχοντας ένα μόνο θέμα. Τα κλάματά σου σε εκείνο το μαγαζί στη Μύκονο μέχρι τα γέλια μας στο σπίτι στην πισίνα κτλ. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει Πάνο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά!

Νίκος Κοκλώνης: Η άγνωστη σχέση με τον Πάνο Ζάρλα! «Ίντριγκες, γέλια, κλάματα...»

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Το μήνυμα του Δώρου που σπάει κόκαλα! «Να δίνεις δύναμη στη μάνα σου από ψηλά...»

Λίγες ώρες έχουν περάσει από την κηδεία του Πάνου Ζάρλα, του παίκτη του Power of love που έχασε την ζωή του σε τροχαίο.... Το μήνυμα του Δώρου, σπάει κόκαλα! «Να δίνεις δύναμη στη μάνα σου από ψηλά...» αναφέρει μεταξύ άλλων!

Ο Δώρος, αν και δεν μπόρεσε να πάει στην Μυτιλήνη όπως η Στέλλα Μιζεράκη και άλλοι στενοί του φίλοι, θέλησε μέσω social media να στείλει το δικό του μήνυμα!

«Για σένα που έφυγες νωρίς για την πόλη των αγγέλων… βιάστηκες… Να μας βλέπεις από ψηλά και να δίνεις δύναμη στη μάνα σου…», έγραψε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Το μήνυμα του Δώρου

Αποκλειστικό - βόμβα: Δεν ήταν σπίτι του πριν το τροχαίο ο Πάνος Ζάρλας!

Δεν ήταν σπίτι του ο Πάνος Ζάρλας πριν το τροχαίο δυστύχημα που του κόστισε την ζωή, σύμφωνα με το αποκλειστικό - βόμβα που έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr! Αποκάλυψη τώρα!

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας μεταφέρω όλα όσα έμαθα πριν από λίγες ώρες για το νικητή του Power of love 1!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες ο Πάνος Ζάρλας πριν το τροχαίο δεν ήταν, όπως ήδη έχει αναφερθεί, στο σπίτι με συγγενείς και φίλους και γιόρταζε τα γενέθλια του!

Άνθρωποι που τον γνωρίζουν μου μετέφεραν πως ο ίδιος αργά το βράδυ εκείνης της ημέρας βρισκόταν στον Πειραιά και συγκεκριμένα πέρασε από πολύ γνωστό μαγαζί της Τρούμπας για να χαιρετήσει κάτι φίλους του! Δεν έκατσε πολύ και σημαντική λεπτομέρεια ήταν πως στην Τρούμπα βρέθηκε με το αμάξι του!

Αποκλειστικό - βόμβα: Δεν ήταν σπίτι του πριν το τροχαίο ο Πάνος Ζάρλας!

Δηλαδή, αφού έφυγε από τον Πειραιά, πήγε στο σπίτι του, άφησε το αμάξι και πήρε την μηχανή του!

Αυτά μου μετέφεραν άνθρωποι που τον γνωρίζουν και σας τα μεταφέρω κι εγώ στο Youweekly.gr και το Vanda's blog με κάθε επιφύλαξη!

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Ανατριχιάζει η στιγμή που η νεκροφόρα βγαίνει από το πλοίο! (Βίντεο)

Ανατριχιάζει η στιγμή λίγο πριν γίνει η κηδεία του Πάνου Ζάρλα, όταν η νεκροφόρα βγαίνει από το πλοίο στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Η μητέρα του τραγική φιγούρα στην πιο δύσκολη στιγμή της, ενώ η Στέλλα Μιζεράκη,μαυροφορούσα ταξίδεψε με τη σορό του.

Η κάμερα της εκπομπής Μαζί σου, βρέθηκε στο νησί του νικητή του Power of love για να καλύψει το τελευταίο αντίο που του είπαν φίλοι, συγγενείς και φίλοι.

Η ώρα που η νεκροφόρα με τη σορό του Πάνου Ζάρλα βγαίνει από το πλοίο για να κατευθυνθεί στην εκκλησία ανατριχιάζει.

Δείτε το σχετικό βίντεο: