Η καλλονή κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου! Η τρυφερή πόζα με τον πατέρα της

Θα πάθετε πλάκα!

Η καλλονή κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου! Η τρυφερή πόζα με τον πατέρα της

Η Δανάη Λιβιεράτου, είναι καλλονή και είναι η μικρότερη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ. Η τρυφερή πόζα που ανήρτησε ο πατέρας της πριν λίγες ώρες στο Instragram δεν γινόταν αν μην μαζέψει χιλιάδες like!

Ο Λάμπης Και η Εύη έχουμε ακόμη μια κόρη την Νεφέλη, εξίσου πανέμορφη!

Η Νεφέλη έχει κλειστό τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δεν είναι φαν της δημοσιότητας, εν αντιθέσει με την αδερφή της Δανάη, που έχει ανοιχτό τον προσωπικό της λογαριασμό της και μπορεί να δει κανείς πόσο μεγάλωσε και πόσο ομόρφυνε.

Αφορμή για το άρθρο μας στάθηκε η φωτογραφία του Λάμπη Λιβιεράτου. Πριν μερικές ώρες δημοσίευσε φωτογραφία με την κόρη του Δανάη και τα likes έπεσαν βροχή. Το ίδιο συνέβη και με τα σχόλια που όλοι οι διαδικτυακοί του φίλοι του έλεγαν πόσο όμορφη κόρη έχει, πόσο μοιάζουν, αλλά και το πόσο «καλό παιδί» είναι η Δανάη.

Δείτε τις φωτογραφίες της κούκλας κόρης του παρακάτω:

Δανάη και Λιβεράτος

Δανάη

Δανάη

Δανάη

Δανάη

Δανάη

Δανάη

Δανάη

Δανάη

Δανάη

Δανάη

Η μεγάλη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου έχει γενέθλια και ο μπαμπάς της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο!

H μεγάλη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου, Νεφέλη έχει γενέθλιακαι μπαμπάς της της ευχήθηκε με μια φωτογραφία μέσα από το Instagram.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μία όμορφη οικογενειακή στιγμή από το παρελθόν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τη μικρή Νεφέλη να απολαμβάνει τα παιχνίδια με το νερό με τον μπαμπά της. «I ll do anything for my sweet 16!!! Χρόνια σου πολλά κοριτσάκι μου και πάντα εκεί ψηλά να κοιτάς και να γελάς!!» έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε τη φωτογραφία στο Youweekly.gr:

Λιβεράτος

Ο Λάμπης Λιβιεράτος ως άλλη "Μάρθα Βούρτση": "Με βλέπει σαν πορτοφόλι..." - Τα παράπονα του για την Αδάμ!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, βρέθηκε ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για την διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Εύη Αδαμ. Εννοείται από την κουβέντα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα καρφιά, καθώς ακόμη δεν έχει τελειώσει η κόντρα μεταξύ τους.

Δείτε ακόμη: Η Εύη Αδάμ απαντάει πρώτη φορά για την διατροφή: «Εγώ και οι κόρες μου ξέρουμε τι έχουμε περάσει στο σπίτι!» – Τι αποκάλυψε;

"Με ενοχλεί που δεν ζητάει την γνώμη μου..", το πρώτο παράπονο... Στην συνέχεια ακολούθησε η δήλωση - βόμβα από τον Λάμπη: "Ένας πατέρας δεν είναι μόνο πορτοφόλι..."

Δείτε τι αποκάλυψε στο βίντεο:

TAGS