Μαντώ Τζαβάρα: Σοκαριστική η περιγραφή του ξυλοδαρμού της! «Έφερε κουζινομάχαιρο...» (Βίντεο)

Συγκλονίζουν τα λόγια της!

Μαντώ Τζαβάρα: Σοκαριστική η περιγραφή του ξυλοδαρμού της! «Έφερε κουζινομάχαιρο...» (Βίντεο)

Στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ μίλησε η Μαντώ Τζαβάρα για τον ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της, σοκάροντας με τα όσα περιέγραψε!

Όλοι έχουν μείνει άφωνοι!

Ούτε έναν μήνα μετά από τον σάλο που προκλήθηκε από τις καταγγελίες της Μαντώ Τζαβάρα για άγριο ξυλοδαρμό από τον ίδιο τον σύζυγό της, γνωστό μπασκετμπολίστα, Μανώλη Παπαμακάριου, η ίδια χτυπά ξανά μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Αναλυτικά:

«Γιατί κρύφτηκε; Αφού δεν το έκανε… Γιατί έφυγε και δεν έμεινε μαζί μου μετά τον καβγά; Γιατί έφυγε από το σπίτι; Γιατί κρύβεται στο σπίτι της μάνας του τόσες μέρες, αφού είναι αθώος; Μιλάμε για το Σάββατο… 6 και κάτι ήταν στο σπίτι μας, ο γιος μου ήθελε να πάει στο γυμναστήριο.

Του είπα θέλω να συζητήσουμε. Ήμασταν εκεί εγώ, ο γιος μου και εκείνος… Δεν ήμουν η ίδια στη συμπεριφορά, γιατί είχε προηγηθεί κάτι το Πάσχα… Δεν ήμουν τρυφερή μαζί του, ήμουν απόμακρη, του έδειχνα πως δεν μπορούσα να είμαι όπως πριν, δεν ήθελα να του δείξω ψεύτικη συμπεριφορά. Έδειχνα αυτό που ήμουν, ότι δεν θέλω να είμαστε άλλο μαζί.

Όταν έφυγε ο γιος μου, κάθομαι στην πολυθρόνα στο σαλόνι, ο ίδιος κάθεται στον καναπέ και πήγαμε να κάνουμε ήρεμη κουβέντα και όταν του είπε ότι θέλω να μαζέψει τα πράγματα από το σπίτι και απλά να φύγει, ο ίδιος το αρνιόταν, μου είπε ότι δεν θα φύγει.

Δεν ήθελε να φύγει, γιατί δεν είχε σπίτι να μείνει. Όταν είδε ότι εγώ δεν αλλάζω γνώμη. Τότε ξεκίνησε να μου μιλάει πιο έντονα… Πήγα να στείλω ένα μήνυμα στο κινητό και τότε εκείνος σηκώθηκε και μου έδωσε μια κλωτσιά και με πέταξε κάτω. Όπως ήμουν ανάσκελα κάτω, μου έκανε κεφαλοκλείδωμα… Πήγε στην κουζίνα να φέρει ένα κουζινομάχαιρο, την ώρα εκείνη πήγα να φύγω, αλλά με κράτησε πισώπλατα από τα μαλλιά και άρχισε να με γρονθοκοπάει…

Μετά με πετάει στον καναπέ και ο καναπές είχε γίνει κόκκινος από τα αίματα… Υπάρχει ακόμη έτσι το σημείο, δεν το έχω καθαρίσει ακόμη. Τον παρακάλεσα να με αφήσει… του ζήτησα συγγνώμη για να με αφήσει. Δεν ανέπνεα… Πήρε το μαχαίρι και η μύτη ακουμπάει το φρύδι μου που είχα άνοιγμα 4 ραμμάτων… «Τώρα θα σε αποτελειώσω εσένα και τα μπάσταρδά σου, όταν θα έρθουν», μου είπε…»

Δύσκολες ώρες για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό! Η δημόσια έκκλησή της....

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία και έκανε μια δημόσια έκκληση μέσω social media!

H ίδια, έπεσε θύμα κλοπής το βράδυ της Τετάρτης και έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, σχετικά με το τι της συνέβη!

«Χτες στο τραμ στη Νέα Σμύρνη είχα την συγκλονιστική εμπειρία να μου κλέψουν το πορτοφόλι … αν το βρει κανείς πεταμένο πολύ θα χαρώ να μου επιστραφεί ,ήταν του μπαμπά μου και είχα μέσα δυο ανεκτίμητες φωτογραφίες του μεταξύ άλλων» γράφει η Τζόυς Ευείδη! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Θύμα κλοπής η Τζόυς Ευείδη

undefined