Νίκος Μουτσινάς: «Με έχουν πάρει τηλέφωνο για να μου...» (Βίντεο)

Τα είπε όλα ο Νίκος!

Νίκος Μουτσινάς: «Με έχουν πάρει τηλέφωνο για να μου...» (Βίντεο)

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής -και όχι μόνο- του Open Tv, Νίκος Μουτσινάς, τα παραδέχτηκε όλα στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου». Είπε χαρακτηριστικά: «Με έχουν πάρει τηλέφωνο για να...»

Ο παρουσιαστής τα είπε όλα!

Αποκάλυψε αν έχει δεχτεί τηλέφωνο παραπόνων για τα σχόλια που κάνει και η απάντηση που έδωσε ήταν η εξής

«Με έχουν πάρει τηλέφωνο να μου πουν ότι στενοχωρήθηκαν για κάτι που είπα. Δεν μπορείς όμως να διορθώσεις κάτι την επόμενη ημέρα.. αν δεν είναι κάτι χοντρό. Νομίζω ότι προσέχω και δεν λέω χοντράδες. Αλλά υπάρχει περίπτωση ο άλλος να είναι σε φάση περίεργη και κάτι που θα πεις μπορεί να παρεξηγηθεί. Το διορθώνω όμως σε επόμενη φορά αφού ζητήσω συγγνώμη γιατί όντως δεν υπάρχει πρόθεση», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα

Νίκος Μουτσινάς: Σε πελάγη ευτυχίας! Τα πιο ευχάριστα νέα!

Σε πελάγη ευτυχίας ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς! Τα πιο ευχάριστα νέα μόλις ανακοινώθηκαν!

Τι συνέβη;

Είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού OPEN και το αποδεικνύει καθημερινά!

Το μεσημέρι της Πέμπτης 30/5 ο παρουσιαστής κατάφερε και απογείωσε τα νούμερα τηλεθέασης αφού έφτασε μέχρι και το 18,2 με συγκλονιστικά τέταρτα!

Νίκος Μουτσινάς: Η ανακοίνωση για την εκπομπή του! Τι συνέβη;

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια ανακοίνωση για την εκπομπή του και μάλιστα on camera! Τι συνέβη;

Ο παρουσιαστής, βρέθηκε στην παρουσίαση για τη νέα συλλογή παπουτσιών της Μαίρη Συνατσάκη και απάντησε για όλα όσα ρωτήθηκε!

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς παρουσιαστής τόνισε ότι το Για την παρέα δεν θα αυξηθεί μία ώρα, αλλά λιγότερο, καθώς πρόκειται να δοθεί περισσότερος χρόνος στους καλεσμένους, οι οποίοι όπως έχουμε τονίσει, παίζουν μεγάλο ρόλο στην τηλεθέαση!

«Όχι δεν θα μεγαλώσει μια ώρα η εκπομπή. Λίγο μεγαλύτερη θα γίνει. Ένα τσικ. Το θέλει δηλαδή να κάτσει ο καλεσμένος, γιατί με το που κάθονται, σηκώνονται. Για τον καλεσμένο δηλαδή» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο: