Μαρίνος Κόνσολος: Δείτε για πρώτη φορά την μητέρα του!

Ο ηθοποιός μας συστήνει την μαμά του!

Μαρίνος Κόνσολος: Δείτε για πρώτη φορά την μητέρα του!

Ο Μαρίνος Κόνσολος πρωταγωνιστεί και φέτος στην καθημερινή σειρά του Alpha tv, «Έλα στην θέση μου». Αυτήν την φορά όμως μας συστήνει την μητέρα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Τι λέτε μοιάζουν;

Στην φωτογραφία που ανήρτησε ο ηθοποιός φαίνεται να ποζάρει τρυφερά με την μητέρα του. Άλλωστε όπως ο ίδιος έχει πει πως της έχει μεγάλη αδυναμία και παρά το φορτωμένο του επαγγελματικό πρόγραμμα, πάντα βρίσκει χρόνο για να περνάει μαζί της όμορφες και χαλαρές στιγμές.

μαμα μαρίνου

Αποκλείεται! Ο Μαρίνος Κόνσολος αποκάλυψε την ηλικία του on air! Δεν φαντάζεστε πόσο είναι!

Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή "Σπίτι μου σπιτάκι μου" με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν ο πρωταγωνιστής της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς "Έλα στην θέση μου", Μαρίνος Κόνσολος. Ο Μαρίνος μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν είναι άνθρωπος των δεσμεύσεων καθώς και την ηλικία του!

Αποκαλύπτοντας ο αγαπημένος ηθοποιός πως είναι μόλις 29 ετών, οι συνεργάτες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου απόρησαν. Ο Μαρίνος δεν είναι έτοιμος για γάμο και όπως λέει είναι μικρός ακόμα! Πάντως εμείς να του πόυμε ένα μπράβο που σε μια σχετικά μικρή ηλικία έχει κάνει αυτή την καριέρα!

Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί:

Μαρίνος Κόνσολος: Δεν πάει ο νους σας σε ποιο κορυφαίο σήριαλ είπε "όχι"! (βίντεο)

Ο Μαρίνος Κόνσολος συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την καθημερινή σειρά "Έλα στη Θέση μου" και αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές στο ρόλο του "Αχιλλέα".

Οι μετοχές του ηθοποιού "χτύπησαν" κόκκινο και φυσικά οι προτάσεις που δέχτηκε για να συμμετάσχει σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα πολλές...

Μια από τις προτάσεις που του έγινε ήταν από τον Ανδρέα Γεωργίου και την τηλεοπτική σειρά "Το Τατουάζ"! Η συγκεκριμένη σειρά έχει εξελιχθεί σε αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών γι'αυτό και στον πίνακα τηλεθέασης χτυπάει "κόκκινο" σχεδόν κάθε επεισόδιο.

Και όμως ο Μαρίνος Κόνσολος αρνήθηκε να συμμετάσχει στο "Τατουάζ" και αυτό το εξομολογήθηκε ο ίδιος ηθοποιός στην "Φωλιά των Κου Κου" των Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου!

Δείτε το βίντεο: