Deal: Αυτός ο παίκτης ξεφτίλησε τον τραπεζίτη! Του τα πήρε χοντρά!

Φοβερός!

Deal: Αυτός ο παίκτης ξεφτίλησε τον τραπεζίτη! Του τα πήρε χοντρά!

Τρομερό αυτό που έγινε σήμερα στο Deal του AlphaTV με τον παίκτη να ξεφτιλίζει τον τραπεζίτη και να παίρνει τρελά λεφτά!

Τον τρέλανε!

Το Deal της ζωής του έκανε ο Λάζαρος, καθώς ο παίκτης τα πήγε περίφημα και έφυγε αρκετά πλουσιότερος από το πλατό της εκπομπής.

Deal: Αυτός ο παίκτης ξεφτίλησε τον τραπεζίτη! Του τα πήρε χοντρά!

Συγκεκριμένα, στα τρία τελευταία κουτιά, είχε μέσα 50 ευρώ, 20.000 και 60.000! Ο τραπεζίτης του πρόσφερε 16.200 ευρώ, μια πρόταση την οποία απέρριψε αμέσως. Στη συνέχεια ζήτησε να ανοίξει το κουτί 13. Μόλις το κουτί ανοίχτηκε, ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί αφού τα 50 ευρώ έφυγαν από το παιχνίδι.

Με 20.000 και 60.000 ευρώ, ο τραπεζίτης πήρε τηλέφωνο και του έκανε μια σούπερ προσφορά, 35.200 ευρώ για το κουτί του.

Ο παίκτης, λοιπόν, αποδέχτηκε την προσφορά και όπως είδαμε στη συνέχεια, έκανε το καλύτερο Deal, καθώς πούλησε το κουτί του, που περιείχε 20.000.

Deal: Αδιανόητο! Παίκτης πήρε την προσφορά του τραπεζίτη, ενώ στο κουτί τους είχε τις...

Αδιανόητο αυτό που συνέβη σήμερα στο Deal, αφού παίκτης πήρε την προσφορά του τραπεζίτη, ενώ μέσα στο κουτί του είχε μεγάλο ποσό.

Άφωνος έμεινε ο Φερεντίνος, αλλά και όσοι ήταν στο πλατό.

Η τύχη του Δημήτρη δεν ήταν με το μέρος του γιατί λίγο πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού επέλεξε να πάρει τις 15.000 ευρώ που του έδινε ο τραπεζίτης, έχοντας πάρει και το "ναι" από την αδερφή του.

Ωστόσο, μόνο που δεν "έκλαψε" αφού στο τέλος αποκαλύφθηκε ότι στο κουτί του είχε τις 600.000 ευρώ.

undefined