Βίντεο ντοκουμέντο από τη σπείρα που άδειαζε σπίτια ποδοσφαιριστών στα νότια προάστια!

Απίστευτες εικόνες!

Βίντεο ντοκουμέντο από τη σπείρα που άδειαζε σπίτια ποδοσφαιριστών στα νότια προάστια!

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας που είχε κάνει τουλάχιστον 33 διαρρήξεις σε σπίτια στα νότια προάστια παρουσίασε το Open στο κεντρικό δελτίο ειδήσεών του.

Σε εννέα από τα σπίτια που διέρρηξαν ζούσαν ποδοσφαιριστές.

Στο βίντεο του OPEN οι κουκουλοφόροι βρίσκονται στον κήπο της μονοκατοικίας, όπου διέμενε το 2018 ο γνωστός ποδοσφαιριστής Μπίμπρας Νάτχο. Οι διαρρήκτες έχουν καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και προσπαθούν να δουν από ποιο σημείο θα «τρυπώσουν» σε αυτό.

Τελικά, βρήκαν μία μπαλκονόπορτα, την οποία κατάφεραν να ανοίξουν. Λίγη ώρα αργότερα μπήκαν στο σπίτι, πήραν κοσμήματα καθώς και χρήματα.

Στο δεύτερο βίντεο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους οι διαρρήκτες προσπαθούν να δουν πώς θα μπουν στο σπίτι.

Κρατούν έναν φακό και κοιτάζουν εάν είναι κάποιος μέσα στο σπίτι για να μπορέσουν να μπουν!

Μύκονος: Ληστεία σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία! Του άδειασαν τη μεζονέτα!

Ληστεία στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία στη Μύκονο, με τους δράστες να αρπάζουν μεγάλο χρηματικό ποσό!

Πώς συνέβη το περιστατικό;

«Φτερά» έκαναν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας από το σπίτι Γάλλου επιχειρηματία στη Μύκονο, ο οποίος έκανε διακοπές στο κοσμοπολίτικο νησί.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος στις αρχές, άγνωστοι διέρρηξαν την πόρτα της ενοικιαζόμενης μονοκατοικίας όπου διέμενε, την ώρα που εκείνος έλειπε από το σπίτι.

Οι δράστες φαίνεται ότι παρακολουθούσαν το σπίτι και όταν είδαν τον επιχειρηματία να φεύγει εισέβαλαν σε αυτό.

Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα από τα σημεία που έψαχναν οι «ποντικοί», ενώ «σαρώνουν» την περιοχή για κάμερες ασφαλείας. Πρόσφατα Ελληνίδα ηθοποιός πέρασε δύσκολα, όταν έπεσε θύμα ληστείας!