Παραλίγο τραγωδία! Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής ήπιε υγρό μπαταρίας!

Το στερητικό σύνδρομο από τα ναρκωτικά παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή!

Παραλίγο τραγωδία! Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής ήπιε υγρό μπαταρίας!

Παραλίγο τραγωδία να σημειωνόταν όταν τραγουδιστής ήπιε υγρό μπαταρίας, λόγω του στερητικού συνδρόμου από τα ναρκωτικά.

Θα του κόστιζε την ζωή.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο τραγουδιστής προέβη σε μια κίνηση απελπισίας, που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή. Ανέμειξε υγρό μπαταρίας με κάτι άλλο σε ποτήρι και το ήπιε! Λίγες ώρες αργότερα τον βρήκε ένας πολύ δικός του άνθρωπος σε κακή κατάσταση και τον μετέφερε όσο πιο γρήγορα μπορούσε σε νοσοκομείο των νοτίων προαστίων μέσα στη νύχτα. Εκεί του έγινε πλύση στομάχου και όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και θεραπευτικές ενέργειες.

Όπως γράφει η Espresso, στο νοσοκομείο έφτασε και ο γιος του τραγουδιστή, ο οποίος με αγωνία προσπαθούσε να μάθει τι είχε συμβεί στον πατέρα του. Ο δημοφιλής ερμηνευτής νοσηλεύτηκε για κάποιες μέρες, έως ότου ξεπεράσει τον κίνδυνο και πήρε εξιτήριο.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Espresso, ο ερμηνευτής, ο οποίος κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, λόγω στερητικού συνδρόμου αποφάσισε να στραφεί σε υποκατάστατο.

Θλίψη! Πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής!

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου γνωστού Έλληνα τραγουδιστή.

Άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Πέμπτης.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε το βράδυ της Πέμπτης, 30 Μαΐου, ο τραγουδιστής Αντώνης Ρεπάνης.

undefined

Έλληνας τραγουδοποιός και τραγουδιστής του λαϊκού τραγουδιού. Έχει συνθέσει και εκτελέσει πρώτη φορά πάμπολλα τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα πιο γνωστα: Αγάπη μου επικίνδυνη, Γιατί κοντά μου κάθεσαι ακόμα, Δυο γυναίκες, δυο αγάπες, Παλιατζής, Χτες το βράδυ στην ταβέρνα, Πού να γυρνάς, Μα τι λέω, Θυσιάστηκα, Είσαι το κάτι άλλο (συνθέτης), Έχω μια μεγάλη αγάπη, Μόνο εσύ με κράτησες, Πάνε οι ελπίδες μου, Σήκω κοπέλα μου, (πρώτη εκτέλεση), όπως και Αγάπη μου επικίνδυνη, Ανεβαίνω σκαλοπάτια, Γιατί γλυκιά μου κλαις, Στο σταυροδρόμι,Είναι η σκέψη μου η τρελή (ερμηνευτής).

Πένθος: Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Καρμίν Καρίντι!

Ο αγαπημένος ηθοποιός Καρμίν Καρίντι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών σκορπώντας τη θλίψη!

Τεράστια η απώλεια!

Ο ηθοποιός στα τέλη Απριλίου είχε πέσει και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εκεί την περασμένη εβδομάδα έπαθε πνευμονία και το Σαββατοκύριακο επιδεινώθηκε η κατάστασή του. Το μεσημέρι της Τετάρτης δεν άντεξε ο οργανισμός του κι «έφυγε» σε ηλικία 85 χρονών.

Είχε ξεκινήσει την καριέρα του το 1962 παίζοντας στη σειρά σειρά «Naked City» και έπαιξε σε δεκάδες ακόμα ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ άλλων οι «The Godfather», «Starsky and Hutch» «Taxi» «Fame» and «Simon & Simon» και «NYPD Blue»

Πένθος: Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Καρμίν Καρίντι!