Αλέξης Γεωργούλης: H νέα αρχή στη ζωή του ηθοποιού!

Το βίντεο που δημοσίευσε!

Αλέξης Γεωργούλης: H νέα αρχή στη ζωή του ηθοποιού!

Μια νέα αρχή στη ζωή του κάνει ο Αλέξης Γεωργούλης και με ένα βίντεο μας έδειξε πόσο ευτυχισμένος είναι με αυτό το νέο βήμα.

Ο ηθοποιός, άφησε στην άκρη για λίγο την υποκριτική και ασχολείται με την... πολιτική.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, βρίσκεται στις Βρυξέλλες με αφορμή τις πολιτικές του υποχρεώσεις και θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από την καθημερινότητά του.

Ο ίδιος, δημοσίευσε ένα βίντεο που τράβηξε από το κτίριο του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αλέξης Γεωργούλης: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με το ταίρι του!

Στον παλμό των εκλογών, ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με το ταίρι του!

Ο ηθοποιός, που έβαλε υποψηφιότητα για να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωβουλή, είπε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram μία ανάρτηση... καρδιάς!

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, ο Αλέξης Γεωργούλης απεικονιζεται μαζί με την καλή του φίλη και πρώην συμπρωταγωνίστριά του στην σειρά Είσαι το Ταίρι μου, Βίκυ Σταυροπούλου, κρατώντας μια φωτογραφία με τους δύο τους, 18 χρόνια πριν.

Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας: «Βίκυ!!! Δε θα σε άφηνα ποτέ για κανένα λόγο...!! 18 χρόνια η Βίκυ @vicky_stavropoulou_official_ στην καρδιά μου όπως φαντάζομαι και στη δική σας...»

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ο Αλέξης Γεωργούλης με το ταίρι του

Αλέξης Γεωργούλης: Τον έγραψαν τα ξένα μέσα! Τι συνέβη;

Ήταν γνωστό στην Ελλάδα, τώρα έγινε γνωστός και στο εξωτερικό. Τα ξένα μέσα έγραψαν για τον Αλέξη Γεωργούλη.

Τι είπαν για τον Έλληνα ηθοποιό;

Με αφορμή τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη αγγλική σειρά Durells, ο Αλέξης Γεωργούλης, φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα TIMES του Λονδίνου.

Δημοσιογράφος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα ηθοποιό, ο οποίος αναγνωρίστηκε διεθνώς και δεν δίστασε να τον αποκαλέσει Έλληνα Δία!

undefined