Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκαλύψεις έκπληξη για το «Survivor» και το «Έλα, Χαμογέλα»

«Στην τηλεόραση είμαστε αναλώσιμοι»

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκαλύψεις έκπληξη για το «Survivor» και το «Έλα, Χαμογέλα»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος που τον βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή του Open Tv, «Έλα Χαμογέλα» έδωσε συνέντευξη και έκανε αποκαλύψεις έκπληξη για την εκπομπή και την τηλεόραση γενικά!

Πάμε να μάθουμε τι αποκάλυψε!

Το γυμνασμένο αγόρι που γνωρίσαμε πριν δυο χρόνια στο «Survivor» και που η σχέση του απασχολεί τα media της χώρας σε εβδομαδιαία βάση, έχει τελικά πολύ περισσότερα να πει. Αν μιλήσετε μαζί του θα διαπιστώσετε πως η μικρή οθόνη δεν είναι ο απώτερος και μεγαλύτερος σκοπός της ζωής του...

Κάνετε αυτό ακριβώς που λέει η εκπομπή σας... χαμογελάτε!

«Η αλήθεια είναι πως και οι τέσσερις είμαστε τέτοιοι τύποι. Συνεργάζομαι με τρία άτομα που πλέον θεωρώ φίλους μου, έχουμε περάσει αρκετά μαζί και όλα βαίνουν καλώς. Δεν έχω κανένα παράπονο, ούτε από τη διοίκηση ούτε από την παρέα ούτε από τη δημοσιογραφική ομάδα. Σε αυτό ίσως να βοηθάει και το γεγονός πως κάνουμε παρέα και εκτός εκπομπής. Βγαίνουμε έξω μαζί».

Θα γνωρίζετε και εσείς πως δεν είναι σύνηθες να «κολλάνε» οι άνθρωποι στην τηλεόραση τόσο πολύ.

«Είναι γεγονός αυτό. Εχω σταθεί τυχερός στα δυο χρόνια που είμαι στην τηλεόραση. Και πέρυσι με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο “Survivor Πανόραμα” και φέτος με τη Σίσσυ Χρηστίδου στο “Ελα, χαμογέλα” ένιωσα να με αγκαλιάζουν. Πολύ προσιτές και χωρίς ιδιοτροπίες. Και οι δυο μου δίνουν χώρο και χρόνο. Δεν βγάζουν ανταγωνισμό».

Οντως τελικά τις εκπομπές τις κάνουν οι παρέες;

«Οπως λέει και ο αρχισυντάκτης μας... η παρέα κερδίζει τη θεματολογία».

Εσείς τι απολαμβάνετε περισσότερο στην ενασχόλησή σας στην τηλεόραση, καθώς το αντικείμενο των σπουδών σας είναι διαφορετικό...

«Η θεματολογία δεν είναι 100% Κωνσταντίνος. Δεν είμαι ειδικός στο να αναλύω τα θέματα που έχουμε, οπότε το έχω δει σαν πρόκληση όλο αυτό. Είπα στον εαυτό μου: “Δοκίμασέ το και όπου σε βγάλει”. Απολαμβάνω το γεγονός πως παίρνω μαθήματα τηλεόρασης από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Παύλο Σταματόπουλο».

Οπότε την επόμενη σεζόν θα προσπαθήσετε να αναζητήσετε κάτι αντίστοιχο;

«Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω σκεφτεί. Υπάρχει ένα θετικό κλίμα για να συνεχιστεί η εκπομπή, αλλά θα δούμε».

Κατά καιρούς έχουν κατηγορήσει πολλούς παίκτες ριάλιτι πως κακώς συμμετείχαν και συνέδεσαν το όνομά τους με αυτό...

«Εμένα ξεκάθαρα μου έκανε καλό. Γύρισε η ζωή μου 180 μοίρες. Από το παιχνίδι πήρα μόνο θετικά, βγήκα κερδισμένος 100%. Ποτέ δεν φανταζόμουν πως, βγαίνοντας από αυτό, μετά από λίγο εγώ θα δούλευα στην τηλεόραση. Είμαι ευγνώμων για την εξέλιξη αυτή. Ο καθένας το εξαργυρώνει με όποιον τρόπο θέλει».

Γιατί τα δυο επόμενα χρόνια το «Survivor» δεν γνώρισε αντίστοιχη επιτυχία; Κουράστηκε ο κόσμος;

«Εχουν γίνει τρία “Survivor”, δυο “Nomads” και ένα “Survival Secret” και μάλιστα χωρίς κανένα κενό. Είναι λογικό ο κόσμος να έχει κουραστεί. Το δικό μας “Survivor” έπαιξε μετά από περίπου 10 χρόνια, ο κόσμος το είχε ξεχάσει και για αυτό έστρεψε σε αυτό την προσοχή του, ωστόσο ήταν πολύ καλή και η επιλογή των παικτών. Οι χαρακτήρες
ταίριαξαν όμορφα μεταξύ τους».

Θα το θεωρούσατε λογικό να μην επαναληφθεί την επόμενη σεζόν;

«Στην τηλεόραση δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι ούτε για την επόμενη μέρα, όχι για την επόμενη σεζόν. Δεν θα μου φανεί παράλογο. Η Acun Media θα το αποφασίσει αυτό».

Παρ’ όλα αυτά, εσείς το βλέπετε;

«Το έζησα. Οπότε το βλέπω και αναπολώ. Και καμιά φορά ζηλεύω που το βλέπω. Το φετινό παραδόξως μου αρέσει πιο πολύ από το περσινό».

Ο ΣΚΑΪ σας έκανε ποτέ πρόταση για εκπομπή;

«Μας πρότειναν με την Ευρυδίκη να παρουσιάσουμε το φετινό “Survivor Πανόραμα”, το οποίο και κόπηκε. Εμείς όμως είχαμε αποφασίσει με την Ευρυδίκη να χωρίσουμε τηλεοπτικά, γιατί ο καθένας ήθελε να κάνει κάτι άλλο και κάτι διαφορετικό από το “Survivor”».

Γιατί, αλήθεια, κόπηκε αυτή η εκπομπή με την Μπάγια Αντωνοπούλου;

«Εμένα μου άρεσε. Ολοι στάθηκαν αξιοπρεπώς στον ρόλο τους. Δεν είμαι τηλεκριτικός, το λέω ως τηλεθεατής. Ο βασικός λόγος που κόπηκε νομίζω είναι πως το ριάλιτι δεν πήγαινε καλά, οπότε δεν μπορούσε να τροφοδοτήσει και την εκπομπή με υλικό».

Νομίζω πως τα νούμερα που έκανε το δικό σας «Survivor» δεν θα υπάρξουν ξανά στην ελληνική τηλεόραση.

«Στο πάρτι της ένωσης, κάποιο τέταρτο είχε φτάσει 82%. Εκανε πιο πολύ και από τον τελικό του EURO 2004. Οταν βγήκα και μου έλεγαν οι δικοί μου τι γινόταν, άδειες καφετέριες, δεν κυκλοφορούσε κανείς πριν τελειώσει το κάθε επεισόδιο, τρελάθηκα».

Παράλληλα τι άλλο κάνετε;

«Ασχολούμαι με μια ιστοσελίδα, www.fitpal.gr, που έχει σχέση με τη γυμναστική. Βοηθάει τον κάθε αθλούμενο να βρει τον προπονητή που του ταιριάζει. Σαν να λέμε ένα booking για προπονητές, το οποίο πάει πολύ καλά. Παράλληλα κάνω personal training. Προσπαθώ να τα προλαβαίνω και τα τρία... γιατί η τηλεόραση δεν σου δίνει ασφάλεια για το μέλλον. Αρα και εγώ δεν επαναπαύομαι σε αυτό. Προτιμώ να κρατάω χαμηλά την μπάλα, καθώς ξέρω πως στην τηλεόραση είμαστε αναλώσιμοι. Ταπεινά και ωραία, προχωράμε».

Για το τέλος, λύστε μου μια απορία. Γιατί ενώ κάνετε όμορφες δουλειές και κρατάτε χαμηλό προφίλ, ό,τι και να κάνετε, το κοινό ασχολείται μόνο με τη σχέση σας με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

«Είναι μια καλή ερώτηση αυτή. Τα ζευγάρια πουλάνε. Είναι μάλλον όλα μέσα στο παιχνίδι. Γιατί όμως ασχολούνται τόσο... μου κάνει εντύπωση και εμένα. Ισως να έχει σχέση με το τι πουλάει και τι όχι. Το θέμα είναι να μη λέγονται ανακρίβειες αλλά ο καθένας να κάνει σωστά τη δουλειά του. Στην αρχή στενοχωριόμουν, γιατί λέγονταν πράγματα που δεν είχαν βάση. Ομως με τον καιρό κατάλαβα πως πρέπει να το ανεχτούμε και αυτό»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Κοντά στον θάνατο ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Κοντά στον θάνατο βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και έμεινε σοκαρισμένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τα όσα ο ίδιο αποκάλυψε! Τι συνέβη;

Οι τραγικές ώρες που πέρασε!

Συγκεκριμένα, ο σύντροφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αποκάλυψε στην εκπομπή της "Έλα χαμογέλα" πώς παραλίγο να πεθάνει.

«Εγώ ήρθα κοντά στο θάνατο όταν είχα πάει να πέσω από ένα bungee και δέθηκα μόνο στα πόδια όχι και στο σώμα. Δένεσαι και στο σώμα, το είδα μετά στο YouTube. Σε δένουν, αλλά εκεί ήταν λίγο χειμαδιό και μόνο στα πόδια με έδεσαν και όταν μπήκα στο YouTube μαθαίνω ότι σε δένουν και στο σώμα. Μετά μαθαίνω πως στο συγκεκριμένο bungee είχε πεθάνει και ένας.», είπε αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες του.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ Tv24