Αντώνης Κανάκης: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» μετά τη λήξη των εκπομπών του!

Σε συγκινητικό mood οι τελευταίες εκπομπές του

Αντώνης Κανάκης: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» μετά τη λήξη των εκπομπών του!

Τον Αντώνη Κανάκη τον βλέπαμε φέτος μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο». Οι εκπομπές του έφτασαν στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και ο παρουσιαστής συγκίνησε με το «ευχαριστώ» του.

Δείτε εδώ τα συγκινητικά του λόγια...

Ράδιο Αρβύλα

Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο κάθε Δευτέρα βράδυ έδιναν ραντεβού με τους τηλεθεατές και από εκεί δεν έλειπε ποτέ κανείς. Οι τηλεθεατές και πιστοί «οπαδοί» της εκπομπής χάρισαν απλόχερα την κορυφή της τηλεθέασης στην αγαπημένη τους εκπομπή, που έκλεισε τη σεζόν με μέσο όρο μεριδίου τηλεθέασης 24,6%.

Βινύλιο

Μια ιδιαίτερη εκπομπή που συγκίνησε και θύμισε ότι υπάρχει και μια άλλη τηλεόραση...πιο ποιοτική και πιο ουσιαστική. Οι καλεσμένοι που βρέθηκαν στην εκπομπή ήταν όλοι ένας κι ένας και άφησαν την πιο γλυκιά αίσθηση στους τηλεθεατές ταξιδεύοντάς τις περισσότερες φορές σε άλλη, καλύτερη εποχή. Το «Βινύλιο» έκλεισε την σεζόν με συνολικό ποσοστό 17%.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αντώνης Κανάκης: Όλα όσα είπε στο «αντίο» των Ράδιο Αρβύλα! Η ατάκα για τον ΣΚΑΙ που θα συζητηθεί!

Μια ατάκα για τον ΣΚΑΙ που θα συζητηθεί είπε μεταξύ άλλων στο «αντίο» των Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης!

Ο ίδιος, έκανε ένα μίνι απολογισμό, στο φινάλε της εκπομπής, για τη φετινή σεζόν και μαζί με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό.

«Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν για εμάς, δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε αυτά τα πράγματα. Καταλαβαίνετε, μετά από πολλά χρόνια βρεθήκαμε σε μια νέα τηλεοπτική στέγη, βρεθήκαμε στον ΣΚΑΙ και ξεκινήσαμε τις εκπομπές μας στο δεύτερο μισό της σεζόν. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ, κυρίως εσάς τους τηλεθεατές… 12 χρόνια είναι αυτά, 12 σεζόν είναι αυτές, 11 χρόνια, το Ράδιο Αρβύλα φέτος είχε μια, δεν ξέρω ίσως ήταν και η μετακίνηση, πάντως νιώσαμε ότι ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά. Αυτό εισπράξαμε και από εσάς και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ», είπε ο Αντώνης Κανάκης.