Έλενα Ακρίτα: «Ο Σεφερλής μου ζητάει 100.000 ευρώ! Θα με πάει φυλακή...»

Τον άδειασε δημόσια ξανά!

Έλενα Ακρίτα: «Ο Σεφερλής μου ζητάει 100.000 ευρώ! Θα με πάει φυλακή...»

H 'Ελενα Ακρίτα άδεια δημόσια τον Μάρκο Σεφερλή και μάλιστα είπε μεταξύ άλλων: «Μου ζητάει 100.000 ευρώ! Θα με πάει φυλακή....»

Η ίδια με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της «Τα τάπερ της Αλίκης», έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη. Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας αναφέρθηκε σε πολλά, μεταξύ αυτόν και στις απειλές που έχει δεχτεί από τη Χρυσή Αυγή, αλλά και στη δικαστική διαμάχη της με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Φοβάμαι πάρα πολύ. Και απειλές έχω δεχτεί και μέτρα έχω λάβει. Αυτό που με έκανε να πάρω περισσότερα μέτρα φύλαξης για την οικογένειά μου, αυτούς που αγαπώ κι εμένα ήταν όταν το 2012 μου έκανε μια άγρια και ανήθικη επίθεση η Χρυσή Αυγή. Ομολογώ ότι τότε ήταν μια εποχή δύσκολη, αλλά αυτό δεν με έκανε να σταματήσω να μιλώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που τον αδειάζει!

Μάρκος Σεφερλής: Η απάντηση του μετά την αγωγή στην Έλενα Ακρίτα!

Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε με ένα βίντεο, μετά τα όσα έχουν συμβεί με την αγωγή στηνΈλενα Ακρίτα.

Ο ηθοποιός έστειλε το μήνυμα.

Σε αγωγή ύψους 100.000 προχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής κατά της Έλενας Ακρίτα, λόγω των όσων είχε γράψει η δημοσιογράφος για την παράστασή «Ζητείται ψεύτης».

Χθες η Έλενα Ακρίτα απάντησε αιχμηρά στον ηθοποιό, γράφοντας στο Facebook: «Επειδή ο καημένος ο Σεφερλής απειλεί να με κλείσει... φυλακή να ξεκαθαρίσω κάτι. Από όσα έγραψα γι’ αυτόν στα ΝΕΑ δεν αλλάζω τίποτα απολύτως, ούτε καν σημείο στίξεως. Το κείμενό μου με εκφράζει 100%. Σιγά μην ποικινοποιηθεί η ελευθερία έκφρασης μέσω του Τύπου, επειδή κάποιοι δεν την αντέχουν».

Πάντως, ο Σεφερλής ανέβασε ένα βίντεο από το Λονδίνο στέλνοντας το δικό του μήνυμα και μεταξύ άλλων είπε: «Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείξατε και για τη δύναμη να συνεχίσω αυτό που κάνω τόσα χρόνια, να σας χαρίζω το γέλιο. Τα λέμε στο Δελφινάριο»