Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Μπούκαρε» στην εκπομπή της Στεφανίδου «Όταν έφυγε η Ζωή...»

Αποκάλυψη βόμβα για την περιουσία της θρυλικής ηθοποιού

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Μπούκαρε» στην εκπομπή της Στεφανίδου «Όταν έφυγε η Ζωή...»

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος «μπούκαρε» σήμερα στον ΣΚΑΙ και στη εκπομπή της Στεφανίδου και μίλησε για την δικαστική διαμάχη της κόρης του, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, και της Μάρθας Κουτουμάνου. Είπε χαρακτηριστικά: «Όταν έφυγε η Ζωή...»

Ο γνωστός ποινικολόγος πήρε θέση για την δικαστική διαμάχη για το σπίτι της Ζωής Λάσκαρη.

Συγκεκριμένα είπε:

«Στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, η Μαρία Ελένη, δεν έμενε μαζί, καθώς έμενα σε άλλα σπίτια που νοίκιαζε κατά καιρούς για λίγο διάστημα. Στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη μέναμε, εγώ η Ζωή η Μάρθα και η Ζένια. Η διανομή όταν “έφυγε” η Ζωή, έγινε με απόλυτη σύμπνοια, με τη δική μου παρουσία, ακόμα και τα μικροπράγματα της Ζωής ήταν θέμα διανομής με αγάπη και ηρεμία μεταξύ των κοριτσιών, εγώ θα πάρω αυτό εγώ θα πάρω εκείνο…

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν η Μάρθα αποφάσισε να μείνει και αρνείται εδώ και δυο ολόκληρα χρόνια να δώσει τα κλειδιά του σπιτιού στην συνιδιοκτήτρια και αδερφή της, Μαρία Ελένη. Για αυτό αναγκάστηκε η Μαρία Ελένη, που το απέφευγε επί τόσο καιρό, να πάει στο δικαστήριο για να οριστεί προσωρινή διαχειρίστρια και να διατάξει το δικαστήριο να δοθούν τα κλειδιά, ώστε να μπορεί να επισκέπτεται το σπίτι κάποιος μεσίτης για να προωθηθεί η πώληση του και η μίσθωσή του»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ο «πόλεμος» Κουτουμάνου-Λυκουρέζου: Ποια διεκδικεί το σπίτι της Ζωής Λάσκαρη

Ο «πόλεμος» μεταξύ της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και της Μάρθας Κουτουμάνου δεν έχει τέλος μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη. Οι εντάσεις κορυφώνονται για το ποια θα διεκδικεί το σπίτι της μεγάλης ηθοποιού!

Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι σχέσεις της Μαρίας Ελένη Λυκουρέζου και της Μάρθας Κουτουμάνου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κόρες της Ζωής Λάσκαρη έχουν ξεκινήσει μία διαμάχη με εξώδικα σχετικά με το σπίτι που τους άφησε η αείμνηστη ηθοποιός και έχουν θέσει προς πώληση εδώ και αρκετούς μήνες.

Όπως αναφέρεται, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με το πρώτο εξώδικο ζήτησε από την αδελφή της να της παραδώσει αντίγραφα των κλειδιών του σπιτιού ώστε να μπορέσει να το δείξει σε υποψήφιους αγοραστές. Εκείνη απάντησε με άλλο έγγραφο που καλούσε τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου να ξεκαθαρίσει στο πλαίσιο αυτής της κατάστασης σε ποιο ύψος θα συμμετάσχει στις οφειλές του σπιτιού (οι οποίες ανέρχονται στις περίπου 20 χιλιάδες ευρώ) ενώ με τρίτο εξώδικο η Μαρία Ελένη ζητούσε να μπει ως διαχειριστής της κατάστασης τρίτο πρόσωπο -συγκεκριμένα ο Μάκης Σούλης- ώστε να μπορέσει να βρεθεί μία χρυσή τομή στη διαδικασία πώλησης και τον διαμοιρασμό της κοινής τους περιουσίας.

Κι ενώ το κλίμα ανάμεσα στις δύο αδερφές είναι τεταμένο, το μεσημέρι της Τρίτης, στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε αποκλειστικά μια ξαδέρφη των δύο γυναικών, η οποία τοποθετήθηκε επί του θέματος και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. Συγκεκριμένα, πήρε θέση υπέρ της Μάρθας Κουτουμάνου και κατηγόρησε την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου πώς δεν άφησε τίποτα στην αδερφή της από την περιουσία της μητέρας τους.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: